Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Lepiej zeby przyjechali, bo w zakladzie z kumplem o to czy przyjada postawilem swoje wlosy
nie usmiecha sie mi byc lysym wiec wierze...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Rozpiska trasy zostanie podana w poniedziałek - najpierw na stronie Iron Maiden Online Club, a niedługo potem na IronMaiden.com.
UPDATE: Daty poznamy w poniedziałek o 19.00 naszego czasu.
pray pray pray ...WICKER MAN pisze:UPDATE: Daty poznamy w poniedziałek o 19.00 naszego czasu.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Cos czuje, ze modlitwy nie pomoga i tak, jak podczas "Ed Hunter Tour" omina nasz kraj...(tfu!). Tez dzis dzwonilem - te same wiesci co u poprzednikow z tym, ze facet delikatnie wspomnial, iz Ironi moga ominac tym razem Polske, ale z drugiej strony, gdy zapytalem, czy istnieja jakies szanse, to odpowiedzial, ze szanse zawsze sa, wiec wnioskuje,iz:S1MON pisze:pray pray pray ...WICKER MAN pisze:UPDATE: Daty poznamy w poniedziałek o 19.00 naszego czasu.
1. Na razie Mystic nie planuje wiekszych przymiarek do organizowania koncertu, gdyz dla mojego rozmowcy 6 marca wcale nie byla data dalece wiazaca.
2. Jesli beda probowac cos zorganizowac, to pozniej - dla mojego rozmowcy listopad to szmat czasu
Mysle, ze 6-ego marca nie bedzie Polski na rozpisce. Mozliwe, iz pojawi sie (jesli) jakis czas po - nie wierze, ze za 3 dni to bedzie ostateczny plan trasy. W kazdym razie juz przygotowuje sie mentalnie na gig gdzies u naszych sasiadow...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

6 marca poznamy wszystkie daty. Jeśli nie będzie wśród nich Polski to znaczy, że nie odwiedzą nas na trasie albumowej - raczej dopiero w 2007 na trasie Golden Years i może to właśnie taki koncert chciałby zorganizować Mystic (znowu stadionowy).
-
Deleted User 1499
Mysle ze mystic celowo nic nie mowi,zeby nie psuc niespodzianki.twierdza ze nic narazie nie wiedza a tymczasem ustalaja termin z Maiden.Jezeli 6 marca nie ujrze Polski na ich trasie to wzbieram sie gdzies za granice.Moze gdzies w
ich domowe strony(Irlandia,Anglia)
ich domowe strony(Irlandia,Anglia)
A sie sami nakrecacie nie wiadomo po co. Zasadniczo to mnie to lotto czy przyjada.....i tak ich zobacze - gdziekolwiek 
a ja jedynie czechy i te sprawy chyba w tym roku dam rade. dalej cięzko
-
Deleted User 357
Mi też;] Przyjadą to będę,jak nie to pójdę na coś innego;] Proste;]Szymon pisze:Zasadniczo to mnie to lotto czy przyjada...
Moze tym razem my pojedziemy do Dunczykow? 
ty naprawde wierzysz w takie rozwiązanie? kto ma choćby 1% wątpliwości ,że Ironi przyjadą poprostu nie wierzy w ten zespół,a to co Mystic chce nie ma żadnego znaczenia, niech sie już oni odpiepszą od organizacji koncertów Iron Maiden ,raz na zawszeWICKER MAN pisze:6 marca poznamy wszystkie daty. Jeśli nie będzie wśród nich Polski to znaczy, że nie odwiedzą nas na trasie albumowej - raczej dopiero w 2007 na trasie Golden Years i może to właśnie taki koncert chciałby zorganizować Mystic (znowu stadionowy).
To moze sam zorganizujesz co?ThunderBird pisze:ty naprawde wierzysz w takie rozwiązanie? kto ma choćby 1% wątpliwości ,że Ironi przyjadą poprostu nie wierzy w ten zespół,a to co Mystic chce nie ma żadnego znaczenia, niech sie już oni odpiepszą od organizacji koncertów Iron Maiden ,raz na zawszeWICKER MAN pisze:6 marca poznamy wszystkie daty. Jeśli nie będzie wśród nich Polski to znaczy, że nie odwiedzą nas na trasie albumowej - raczej dopiero w 2007 na trasie Golden Years i może to właśnie taki koncert chciałby zorganizować Mystic (znowu stadionowy).
No i po co ta ironia, co sam ,no co sam , mówie tylko ,że koncert będzie i zobaczycie ,że moje słowa sie sprawdzą ,Bruce na koncercie we Wrocławiu ,powiedział ,ze Ironi juz nigdy nie ominą Polski, ja bardziej wierze Brucowi niż komukolwiek innemu w tej kwestii..
Powiedziales, ze Mystic ma sie odpieprzyc od organizacji, a zbyt wiele powaznych agencji koncertowych w Polsce nie mamy, wiec prawdopodobienstwo koncertu mniejsze. Poza tym w 1986 roku Bruce tez mowil, ze na nastepnej trasie przyjadaThunderBird pisze:No i po co ta ironia, co sam ,no co sam , mówie tylko ,że koncert będzie i zobaczycie ,że moje słowa sie sprawdzą ,Bruce na koncercie we Wrocławiu ,powiedział ,ze Ironi juz nigdy nie ominą Polski, ja bardziej wierze Brucowi niż komukolwiek innemu w tej kwestii..
wątpliwości zawsze są...znikną dopiero w poniedziałek...ja mam nadzieję, że przyjadą, ale skoro na razie nikt nie przyznaje się do organizacji koncertu, czy nawet nie potwierdza, że są jakieś rozmowy z zespołem, to trzeba liczyć się z tym że koncertu nie będzieThunderBird pisze:kto ma choćby 1% wątpliwości ,że Ironi przyjadą poprostu nie wierzy w ten zespół
Jest Oddysey,który jak dotąd organizował koncerty i było dobrze, organizacja dwóch ostatnich koncertów była ,krótko mówiąc marna...
Juz padlo kilka razy , ze odyssey nie ma zamiaru robic tego koncertu >>
<ONS3
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie "odpiepszą" się, bo to z Mystic'iem chce współpracować Maiden.ThunderBird pisze:ty naprawde wierzysz w takie rozwiązanie? kto ma choćby 1% wątpliwości ,że Ironi przyjadą poprostu nie wierzy w ten zespół,a to co Mystic chce nie ma żadnego znaczenia, niech sie już oni odpiepszą od organizacji koncertów Iron Maiden ,raz na zawsze
A co do koncertu w Polsce to wszystkie rozwiązania są prawdpodobne... Poczekajmy jeszcze 3 dni i wszystko będzie jasne.
To nie Bruce bookuje koncerty Maiden i nie od Bruce'a zależy gdzie zagrają.ThunderBird pisze:No i po co ta ironia, co sam ,no co sam , mówie tylko ,że koncert będzie i zobaczycie ,że moje słowa sie sprawdzą ,Bruce na koncercie we Wrocławiu ,powiedział ,ze Ironi juz nigdy nie ominą Polski, ja bardziej wierze Brucowi niż komukolwiek innemu w tej kwestii..
Odyssey nie będzie już organizował koncertów Maiden. Zresztą osobiście się z tego cieszę po takich zapiskach z regulaminu Odyssey jak:ThunderBird pisze:Jest Oddysey,który jak dotąd organizował koncerty i było dobrze, organizacja dwóch ostatnich koncertów była ,krótko mówiąc marna...
Osoby które będą starały się wnieść na teren koncertu aparat fotograficzny, kamerę lub innego rodzaju sprzęt nagrywający audio video, będą musiały liczyć się z koniecznością przekazania go w depozyt, którego koszt wynosi 50 PLN.
ThunderBird pisze:No i po co ta ironia, co sam ,no co sam , mówie tylko ,że koncert będzie i zobaczycie ,że moje słowa sie sprawdzą ,Bruce na koncercie we Wrocławiu ,powiedział ,ze Ironi juz nigdy nie ominą Polski, ja bardziej wierze Brucowi niż komukolwiek innemu w tej kwestii..
Zawsze to podkreślasz ,że IM wyjatkowo szanuuje polskich fanów i jeżeli obiecali to przyjadą. Właśnie za to dotrzymywanie słowa min. tak kochasz IM.
Jeśli tak się zdarzy ,że nie dotrą w tym roku to Twoje uczucia sie zmienią????
Znienawidzisz ich ???
nie,będzie jakl było...ale naszczęście taka ewentualnosc nie istniejeBartdeath pisze:ThunderBird pisze:No i po co ta ironia, co sam ,no co sam , mówie tylko ,że koncert będzie i zobaczycie ,że moje słowa sie sprawdzą ,Bruce na koncercie we Wrocławiu ,powiedział ,ze Ironi juz nigdy nie ominą Polski, ja bardziej wierze Brucowi niż komukolwiek innemu w tej kwestii..
Zawsze to podkreślasz ,że IM wyjatkowo szanuuje polskich fanów i jeżeli obiecali to przyjadą. Właśnie za to dotrzymywanie słowa min. tak kochasz IM.
Jeśli tak się zdarzy ,że nie dotrą w tym roku to Twoje uczucia sie zmienią????
Znienawidzisz ich ???