Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Ironkos
-#Trooper
-#Trooper

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: Ironkos »

Lepiej zeby przyjechali, bo w zakladzie z kumplem o to czy przyjada postawilem swoje wlosy :) nie usmiecha sie mi byc lysym wiec wierze...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

:lol: Dla łysego Ironkosa poświęcimy jeden koncert Maiden, nie? :lol: :wink:

Rozpiska trasy zostanie podana w poniedziałek - najpierw na stronie Iron Maiden Online Club, a niedługo potem na IronMaiden.com.

UPDATE: Daty poznamy w poniedziałek o 19.00 naszego czasu. :D
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

WICKER MAN pisze:UPDATE: Daty poznamy w poniedziałek o 19.00 naszego czasu. :D
pray pray pray ...
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

S1MON pisze:
WICKER MAN pisze:UPDATE: Daty poznamy w poniedziałek o 19.00 naszego czasu. :D
pray pray pray ...
Cos czuje, ze modlitwy nie pomoga i tak, jak podczas "Ed Hunter Tour" omina nasz kraj...(tfu!). Tez dzis dzwonilem - te same wiesci co u poprzednikow z tym, ze facet delikatnie wspomnial, iz Ironi moga ominac tym razem Polske, ale z drugiej strony, gdy zapytalem, czy istnieja jakies szanse, to odpowiedzial, ze szanse zawsze sa, wiec wnioskuje,iz:
1. Na razie Mystic nie planuje wiekszych przymiarek do organizowania koncertu, gdyz dla mojego rozmowcy 6 marca wcale nie byla data dalece wiazaca.
2. Jesli beda probowac cos zorganizowac, to pozniej - dla mojego rozmowcy listopad to szmat czasu :wink:
Mysle, ze 6-ego marca nie bedzie Polski na rozpisce. Mozliwe, iz pojawi sie (jesli) jakis czas po - nie wierze, ze za 3 dni to bedzie ostateczny plan trasy. W kazdym razie juz przygotowuje sie mentalnie na gig gdzies u naszych sasiadow...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

6 marca poznamy wszystkie daty. Jeśli nie będzie wśród nich Polski to znaczy, że nie odwiedzą nas na trasie albumowej - raczej dopiero w 2007 na trasie Golden Years i może to właśnie taki koncert chciałby zorganizować Mystic (znowu stadionowy).
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Mysle ze mystic celowo nic nie mowi,zeby nie psuc niespodzianki.twierdza ze nic narazie nie wiedza a tymczasem ustalaja termin z Maiden.Jezeli 6 marca nie ujrze Polski na ich trasie to wzbieram sie gdzies za granice.Moze gdzies w
ich domowe strony(Irlandia,Anglia)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

A sie sami nakrecacie nie wiadomo po co. Zasadniczo to mnie to lotto czy przyjada.....i tak ich zobacze - gdziekolwiek :P
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

a ja jedynie czechy i te sprawy chyba w tym roku dam rade. dalej cięzko
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Szymon pisze:Zasadniczo to mnie to lotto czy przyjada...
Mi też;] Przyjadą to będę,jak nie to pójdę na coś innego;] Proste;]
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Moze tym razem my pojedziemy do Dunczykow? :lol:
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

WICKER MAN pisze:6 marca poznamy wszystkie daty. Jeśli nie będzie wśród nich Polski to znaczy, że nie odwiedzą nas na trasie albumowej - raczej dopiero w 2007 na trasie Golden Years i może to właśnie taki koncert chciałby zorganizować Mystic (znowu stadionowy).
ty naprawde wierzysz w takie rozwiązanie? kto ma choćby 1% wątpliwości ,że Ironi przyjadą poprostu nie wierzy w ten zespół,a to co Mystic chce nie ma żadnego znaczenia, niech sie już oni odpiepszą od organizacji koncertów Iron Maiden ,raz na zawsze
Kro
-#Assassin
-#Assassin

ThunderBird pisze:
WICKER MAN pisze:6 marca poznamy wszystkie daty. Jeśli nie będzie wśród nich Polski to znaczy, że nie odwiedzą nas na trasie albumowej - raczej dopiero w 2007 na trasie Golden Years i może to właśnie taki koncert chciałby zorganizować Mystic (znowu stadionowy).
ty naprawde wierzysz w takie rozwiązanie? kto ma choćby 1% wątpliwości ,że Ironi przyjadą poprostu nie wierzy w ten zespół,a to co Mystic chce nie ma żadnego znaczenia, niech sie już oni odpiepszą od organizacji koncertów Iron Maiden ,raz na zawsze
To moze sam zorganizujesz co?
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

No i po co ta ironia, co sam ,no co sam , mówie tylko ,że koncert będzie i zobaczycie ,że moje słowa sie sprawdzą ,Bruce na koncercie we Wrocławiu ,powiedział ,ze Ironi juz nigdy nie ominą Polski, ja bardziej wierze Brucowi niż komukolwiek innemu w tej kwestii..
Kro
-#Assassin
-#Assassin

ThunderBird pisze:No i po co ta ironia, co sam ,no co sam , mówie tylko ,że koncert będzie i zobaczycie ,że moje słowa sie sprawdzą ,Bruce na koncercie we Wrocławiu ,powiedział ,ze Ironi juz nigdy nie ominą Polski, ja bardziej wierze Brucowi niż komukolwiek innemu w tej kwestii..
Powiedziales, ze Mystic ma sie odpieprzyc od organizacji, a zbyt wiele powaznych agencji koncertowych w Polsce nie mamy, wiec prawdopodobienstwo koncertu mniejsze. Poza tym w 1986 roku Bruce tez mowil, ze na nastepnej trasie przyjada :lol:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

ThunderBird pisze:kto ma choćby 1% wątpliwości ,że Ironi przyjadą poprostu nie wierzy w ten zespół
wątpliwości zawsze są...znikną dopiero w poniedziałek...ja mam nadzieję, że przyjadą, ale skoro na razie nikt nie przyznaje się do organizacji koncertu, czy nawet nie potwierdza, że są jakieś rozmowy z zespołem, to trzeba liczyć się z tym że koncertu nie będzie
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Jest Oddysey,który jak dotąd organizował koncerty i było dobrze, organizacja dwóch ostatnich koncertów była ,krótko mówiąc marna...
Paolo
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Paolo »

Juz padlo kilka razy , ze odyssey nie ma zamiaru robic tego koncertu >>
<ONS3
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

ThunderBird pisze:ty naprawde wierzysz w takie rozwiązanie? kto ma choćby 1% wątpliwości ,że Ironi przyjadą poprostu nie wierzy w ten zespół,a to co Mystic chce nie ma żadnego znaczenia, niech sie już oni odpiepszą od organizacji koncertów Iron Maiden ,raz na zawsze
Nie "odpiepszą" się, bo to z Mystic'iem chce współpracować Maiden.
A co do koncertu w Polsce to wszystkie rozwiązania są prawdpodobne... Poczekajmy jeszcze 3 dni i wszystko będzie jasne.
ThunderBird pisze:No i po co ta ironia, co sam ,no co sam , mówie tylko ,że koncert będzie i zobaczycie ,że moje słowa sie sprawdzą ,Bruce na koncercie we Wrocławiu ,powiedział ,ze Ironi juz nigdy nie ominą Polski, ja bardziej wierze Brucowi niż komukolwiek innemu w tej kwestii..
To nie Bruce bookuje koncerty Maiden i nie od Bruce'a zależy gdzie zagrają.
ThunderBird pisze:Jest Oddysey,który jak dotąd organizował koncerty i było dobrze, organizacja dwóch ostatnich koncertów była ,krótko mówiąc marna...
Odyssey nie będzie już organizował koncertów Maiden. Zresztą osobiście się z tego cieszę po takich zapiskach z regulaminu Odyssey jak:
Osoby które będą starały się wnieść na teren koncertu aparat fotograficzny, kamerę lub innego rodzaju sprzęt nagrywający audio video, będą musiały liczyć się z koniecznością przekazania go w depozyt, którego koszt wynosi 50 PLN.
Bartdeath
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Bartdeath »

Zawsze to podkreślasz ,że IM wyjatkowo szanuuje polskich fanów i jeżeli obiecali to przyjadą. Właśnie za to dotrzymywanie słowa min. tak kochasz IM.
Jeśli tak się zdarzy ,że nie dotrą w tym roku to Twoje uczucia sie zmienią????
Znienawidzisz ich ??? :wink:
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Bartdeath pisze:

Zawsze to podkreślasz ,że IM wyjatkowo szanuuje polskich fanów i jeżeli obiecali to przyjadą. Właśnie za to dotrzymywanie słowa min. tak kochasz IM.
Jeśli tak się zdarzy ,że nie dotrą w tym roku to Twoje uczucia sie zmienią????
Znienawidzisz ich ??? :wink:
nie,będzie jakl było...ale naszczęście taka ewentualnosc nie istnieje
ODPOWIEDZ