już widze następny Myctic , Ironi jako gwiazda i 7-8 supportów m.in Cradle of Filth,Nightwish Linkin Park i może jeszcze...Tokio Hotel , 40 stopni upału no i oczywiście brak piwa, no bo po co skoro na stadionie sami 12-latkowie z trzęsiącymi sie o nich rodzicami, szkoda że Ironi rezygnują z koncertów halowych ,wspaniałych na których jest cudowna atmosfera, na rzecz pikników bo koncertem tego nazwać nie można, co już nie będzie koncertów w Spodku? nic...ja jeden koncert halowy Maiden widziałem ,ale ci ,którzy nie widzili mogą pluć sobie w brodę, bo jedna halówka więcej znaczy niż 100 pikników na stadionie...Deep pisze:bajkowo nie poszedl bo jak widze koncerty na stadionach- zwlaszcza u nas to mi sie slabo robi- na 25 tys. zapalencow bylo 3 tys, fanow 7 tys, 5 tys. to wielbiciele heavy metalu a reszta to ludzie co nie mieli co z czaem zrobic
Nie wiem o co Ironom chodzi? chcą by ludzie ze Wsch.Europy przestali ich słuchać , 1mln. Sztokholm -3 koncerty, 80 mln Niemcy -2 koncerty ,60 mln ludnośc Polski,Czech, Słowacji i Węgier -zero koncertów!