Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: Nomad »

Deep pisze:bajkowo nie poszedl bo jak widze koncerty na stadionach- zwlaszcza u nas to mi sie slabo robi- na 25 tys. zapalencow bylo 3 tys, fanow 7 tys, 5 tys. to wielbiciele heavy metalu a reszta to ludzie co nie mieli co z czaem zrobic
już widze następny Myctic , Ironi jako gwiazda i 7-8 supportów m.in Cradle of Filth,Nightwish Linkin Park i może jeszcze...Tokio Hotel , 40 stopni upału no i oczywiście brak piwa, no bo po co skoro na stadionie sami 12-latkowie z trzęsiącymi sie o nich rodzicami, szkoda że Ironi rezygnują z koncertów halowych ,wspaniałych na których jest cudowna atmosfera, na rzecz pikników bo koncertem tego nazwać nie można, co już nie będzie koncertów w Spodku? nic...ja jeden koncert halowy Maiden widziałem ,ale ci ,którzy nie widzili mogą pluć sobie w brodę, bo jedna halówka więcej znaczy niż 100 pikników na stadionie...
Nie wiem o co Ironom chodzi? chcą by ludzie ze Wsch.Europy przestali ich słuchać , 1mln. Sztokholm -3 koncerty, 80 mln Niemcy -2 koncerty ,60 mln ludnośc Polski,Czech, Słowacji i Węgier -zero koncertów!
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

ja tam byłem na dwóch halówkach jak to nazywasz a bardziej podobało mi się openair. a jeszcze jedno. dziwi mnie to że narzekacie na to że na koncert przychodzą ludzie którzy nei są troofanami iron maiden. co w tym dziwnego i złego? to że nie śpiewają? daj spokój. a w takiej szwecji to myślisz że fani tylko na koncert chodzą? tam to pewnie połowa ludzi idzie dla rozrywki i dobrej muzyki i nie muszą być fanami maiden i znać ich teksty. bardzo dobrze zę ci ludzie chodzą na koncerty. bo co lepiej sprzeda maiden niż koncerty? spodoba sie to sięgnie po płyty. ja w katowicach na give me ed byłem na sektorach. niestety kupowałem bilety dośc późno i nie dostałem na płytę. ale bardzo mi się podobało to jak prede mną był koles w garniturku który od razu widać było że nie znał kapeli dość dobrze. na początku stał sztywno. a skończyło się na tym że skakał w samych spodniach machajac koszulą w jednej a krawatem w drugiej ręce. i to jest piękne imo. więc co Wam to przeszkadza? to do Ciebie Thunder i do Ciebie Deep
--Mlody--
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: --Mlody-- »

Wlasnie kurcze sie troche zdenerwowalem bo mialem kase odlozona na koncert Ironow w Polsce...i cholernie chcialem zobacz Ironow w spodku zreszta z tego co widze na Bootlegach to najlepiej wyszly te koncerty w hali...no coz szkoda :( pozostaje mi tylko czekac na fajne bootlegi z tej trasy bo raczej nie wiem czy wyjade do sasiadow :(
How long on this longest day...
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

Ta dotychczasowa trasa jest conajmniej jakaś dziwna. I nie trafia do mnie argument z pieniędzmi. Te u nas czy w Czechach zarobione to jakieś gorsze? A nie chce mi sie wierzyć, że nie zapełniłby sie Spodek czy ta hala w Pradze. Nawet jeśli za pół roku miałby być drugi koncert. W związku z tym spodziewam się wzbogacenia rozpiski albo podania jakiegoś uzasadnienia. Np. ciąg dalszy trasy w czerwcu. Europa środkowa, Francja, Skandynawia (tam nigdy nie jest za dużo), Niemcy, Hiszpania itd. Dziwne to wszystko jakieś, chyba że faktycznie Panowie źle sie już czują ze sobą.
A ten news z końcem zespołu w 2008 roku to skąd? Chociaż jak takie trasy serwują to może aktualne.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

super źródło. nie ma co
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Ja myśle że to prawdopodobne, w 2008 Golden Years,a potem jeszcze ze dwie płyty(bez tras) i dowidzenia :x :x :(
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

troche stary ten 'news' :roll:
KMFDM
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

:lol: To jest news z roku 2003,dementowany i zmieniany już po tysiąckroć :lol:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Dokładnie. Maideni pograją do 2010-2011. EOT.
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: SebastianArcheo »

WICKER MAN pisze:Dokładnie. Maideni pograją do 2010-2011
to nie zostało im , a co za tym idzie i nam , wiele czasu...
Ostatnio zmieniony śr mar 08, 2006 5:31 pm przez SebastianArcheo, łącznie zmieniany 1 raz.
miki
-#Clansman
-#Clansman

to nie zostało im , a co za tym idzie i nam , wiele czsu...
kończy się czas.. .. .. .. .......
--Mlody--
-#Prisoner
-#Prisoner

Nie no Maideni uwazam ze pozostana jeszcze dlugo z nami a to ze Bruce powiedzial tak w 2003 nie oznacza ze teraz tez tak uwaza :P nie zapominajmy to jest IRON MAIDEN :rocx :rocx :beer
miki
-#Clansman
-#Clansman

trivium nowy klip

to tak apropo trasy.. bo oni są supportem . swoją drogą motywują mnie do wyjazdu bo lubię bardzo

a ten utwór w klipie słaby.. ale no . nowy i za darmo do zassania
--Mlody--
-#Prisoner
-#Prisoner

A ja mam takie pytanie dlaczego Ironi prawie zawsze graja w Niemczech? od Give me Edd...co roku jest kilka koncertow w niemczech a nas pomijaja :( Czym oni zasluzyli?
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: SebastianArcheo »

Niemcy to sa Niemcy!Zandarm Europy!wszyscy sie ich boja!hehe
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

SebastianArcheo pisze:Niemcy to sa Niemcy!Zandarm Europy!wszyscy sie ich boja!hehe
LOL :D:D dawno się tak nie uśmiałem :lol:

:roll: :roll:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

--Mlody-- pisze: ja mam takie pytanie dlaczego Ironi prawie zawsze graja w Niemczech? od Give me Edd...co roku jest kilka koncertow w niemczech a nas pomijaja Czym oni zasluzyli?
jest ich 2 razy wiecej, kazdy z nich ma srednio 4 razy wiecej kasy - rachunek jest prosty Maiden moze zbic acht mal Geld mehr
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Matek pisze:. a w takiej szwecji to myślisz że fani tylko na koncert chodzą?
Ale jak wytłumaczysz fakt że bilet yposzły tak szybko? Ja myślę, żeCi ludzie wyczekiwali na niusa i jak już sie dowiedzili polecieli do sklepu/masowo zamawiali przez neta. Ja tam nie wiem jak jest, ale myśle że akurat tam to głównie fani... inaczej nie umiem sobie wytłumaczyć takiej sprzedaży.
Mi to wisi, wole tru fanów jak już od najtłiszówek. A tak to niech se jest kto chce. Co za różnica, przecież nie przychodzi siędla fanów innych tylko dla siebie.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

W Szwecji Maiden jest jednym z najbardziej popularnych zagranicznych zespołów - każdy ich kojarzy, nawet osoby nie słuchające metalu, a ich koncerty transmituje publiczna TV. To jak jak było u nas przy okazji U2 - w Szwecji takie zainteresowanie jest właśnie gigami Maiden. :) Nawet ludzie nie będący fanami pójdą na ich koncert, bo po prostu nie wypada nawet nie zobaczyć Maiden. :D
ODPOWIEDZ