na samej górze
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Skład extra - Lamb Of God bym chętnie zobaczył, Children Of Bodom nie słucham, ale też bym zobaczył, no i Slayera też bym zobaczył 
Coś krótka ta trasa zresztą jest, jak na USA.
Może nie chcą się za dużo wysilać przed Europą. 
No ni w śledzia dalej nie widze
No Stary - w górnej części stronki masz loga tych kapel, na prawo od logo Slayeraherki pisze:No ni w śledzia dalej nie widze
Pewnie z mojegoherki pisze:Ale zdążyłem z postów wyniuchać że jest tam Lamb Of God i Children Of Bodom.
Thine Eyes Bleed czy jakos takArtur pisze:Będzie jeszcze Mastodon i jakaś 4 kapela
AAA. W Mozilli mi się to nie pokazywało, otworzyłem w IE i wszystko jest
No to mogę powiedzieć że skład do bani, ostatecznie Mastodon może być 
I mojego.Artur pisze:herki napisał:
Ale zdążyłem z postów wyniuchać że jest tam Lamb Of God i Children Of Bodom.
Pewnie z mojego Wink
No ja mam też Mozille i wszystko widać.herki pisze:AAA. W Mozilli mi się to nie pokazywało, otworzyłem w IE i wszystko jest Wink
Jak dla kogo, dla mnie skład jest super. :rocxherki pisze:No to mogę powiedzieć że skład do bani,
może wtyczek jakichś nie maM@ti pisze:No ja mam też Mozille i wszystko widać.
mi też jako tako pasuje...Jak dla kogo, dla mnie skład jest super.
A to jest bardzo możliwe.Wrathchild_88 pisze:może wtyczek jakichś nie ma Wink
Uwaga!!!!!
Apel do wszystkich fanow Slayera :rocx
Powstalo nowe i porzadne forum tej zacnej kapeli
Potrzebne jest kwestia wypromowania
http://headbangers.boo.pl/forum/
wchodzcie i rejestrujcie sie :solo
Apel do wszystkich fanow Slayera :rocx
Powstalo nowe i porzadne forum tej zacnej kapeli
Potrzebne jest kwestia wypromowania
wchodzcie i rejestrujcie sie :solo
Dzięki za info. :beeralfonso pisze:Uwaga!!!!!
Apel do wszystkich fanow Slayera YEAH!
Powstalo nowe i porzadne forum tej zacnej kapeli Razz
Potrzebne jest kwestia wypromowania Wink
wchodzcie i rejestrujcie sie
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Nie wiem czy juz pisalem ale dla mnie Slayer to POTĘGA !!!!!!!! The Best of the Best i wogóle nie do pobicia....z utowrów to kocham:
- Angel of Death (bo jest o dziadku Mengele
)
- Chemical Warfare
- Altar of Sacrifice
- Seasons in the Abyss (teledysk zajeb.....)
- Hallowed Point
........i całą resztę
Nic dodać nic ująć - Slayer to jeden z gigantów metalu i legenda tego brzmienia!!!
- Angel of Death (bo jest o dziadku Mengele
- Chemical Warfare
- Altar of Sacrifice
- Hallowed Point
........i całą resztę
Nic dodać nic ująć - Slayer to jeden z gigantów metalu i legenda tego brzmienia!!!
No nic dodać nic ująć. :beer :beerWujek_Wojtek pisze:Nie wiem czy juz pisalem ale dla mnie Slayer to POTĘGA !!!!!!!! The Best of the Best i wogóle nie do pobicia....z utowrów to kocham:
- Angel of Death (bo jest o dziadku Mengele Smile )
- Chemical Warfare
- Altar of Sacrifice
- Hallowed Point
........i całą resztę Razz
A co do dziadka, czytałeś może książkę o nim? Pytam, bo się nastawiam, i słyszałem że fajna jest.Wujek_Wojtek pisze:- Angel of Death (bo jest o dziadku Mengele Smile )
AAA! Co ja dzisiaj widziałem! WRESZCIE!
! "STILL REIGNING" !
Stanąłem w Media przy stoisku i podałem płytę do odtworzenia. Włączam. Ciemno. I nagle... TRRRRRRRRTRRRRRRRR AAAaaaaaarrrrr!!! ANGEL OF DEATH!!! Araya, King, Hanneman, Lombardo. Mega potęga, mega sound, Dave za garami, MIAZGA! Z każdym kolejnym kawałkiem coraz głośniej i głośniej, NIE MOGŁEM WYTRZYMAĆ! Normalnie mnie roznosiło! Drżałem przy tym ekranie, słuchawki na uszach pulsowały, ciśnienie dwukrotnie skoczyło... Trzącham się, gorąco płynie po całym ciele, a panowie gnają.
Zbliża się finał. Mija "Postmortem" poprzedzone konferansjerą Arayi. Ruszają. RAINING BLOOD!Potem cisza... TU TU TU....... TU TU TU...- Odlicza na bębnach Dave. Wchodzą King i Hanneman. Ciarki od stóp do czubka głowy [ten riff!]. Muzycy cali w sztucznej [?
?] krwi. Megaszybki koniec, głowę rozsadzają solówki. ŁUP! Skończyli. Wyłączam płytę. Nie chcę sobie psuć wrażenia dodatkami. Podchodzi mama, która chodziła sobie po sklepie, kiedy oglądałem.
-Synuś, czemu jesteś taki czerwony?!
Dotykam twarzy. Gorąca.
-Slayer mamo! Slayer!
SLAYER!
! "STILL REIGNING" !
Stanąłem w Media przy stoisku i podałem płytę do odtworzenia. Włączam. Ciemno. I nagle... TRRRRRRRRTRRRRRRRR AAAaaaaaarrrrr!!! ANGEL OF DEATH!!! Araya, King, Hanneman, Lombardo. Mega potęga, mega sound, Dave za garami, MIAZGA! Z każdym kolejnym kawałkiem coraz głośniej i głośniej, NIE MOGŁEM WYTRZYMAĆ! Normalnie mnie roznosiło! Drżałem przy tym ekranie, słuchawki na uszach pulsowały, ciśnienie dwukrotnie skoczyło... Trzącham się, gorąco płynie po całym ciele, a panowie gnają.
Zbliża się finał. Mija "Postmortem" poprzedzone konferansjerą Arayi. Ruszają. RAINING BLOOD!Potem cisza... TU TU TU....... TU TU TU...- Odlicza na bębnach Dave. Wchodzą King i Hanneman. Ciarki od stóp do czubka głowy [ten riff!]. Muzycy cali w sztucznej [?
-Synuś, czemu jesteś taki czerwony?!
Dotykam twarzy. Gorąca.
-Slayer mamo! Slayer!
SLAYER!
Właśnie przeczytałem mój poprzedni post. Przepraszam za tą podnietę, był pisany poprostu od serca... Emocje wzięły górę.
Coś mi się zdaje, że zmieniam avatar
Coś mi się zdaje, że zmieniam avatar
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Jestem zachwycony tym opisem
Ale masz racje, koncercik fajny
Dodatkowe utwory tez 
DziękujęironBIDDAF pisze:Jestem zachwycony tym opisem
Wspaniały!ironBIDDAF pisze:Ale masz racje, koncercik fajny:)
Obadam kiedy indziejironBIDDAF pisze:Dodatkowe utwory tez
Korzeń => fajny opis.
Koncercik boski, też go dość niedawno oglądałem po raz pierwszy. Widać potęgę Slayera. Prawdziwy kop w mordę z półobrotu.

Slayer?Korzeń pisze:Coś mi się zdaje, że zmieniam avatar Twisted Evil