Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: iron84 »

...
Ostatnio zmieniony pt kwie 14, 2006 10:28 pm przez iron84, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Nie-offtopujcie!! :!: :roll: :evil:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Lepiej posłuchaj Wickera i odpusc sobie ublizanie komus dzieciaku.
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Z tego tematu zrobiliscie smietnik a zwlaszcza ty iron84.Starasz sie cos udowodnic lecz sam nie wiesz co.Wyklucasz sie o byle bzdure i prosisz sie o ostrzezenie.
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

Lubie i szanuje brytyjski zespół o nazwie Iron Maiden... :P
boryskow
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: boryskow »

miki pisze:własnie. to niezaskakujące show. może dlatego nie jade teraz. rok temu widziałem 3 koncerty w krótkim czasie, wydałem duż kasy. w tym roku miałbym fundusz na ten wyjazd, ale nie chce mi się znowu jakby.

po prostu czegoś mam już w tym dość na tyle, że nie chce mi się wywalać ponad 5 stów na tę zabawę.. jak polska, czechy to bym jechał.

ewentualnie daleko to do hiszpanii, pod warunkiem, że to byłoby lato i nie byłby to wyjazd tylko na koncert. zostałbym na tydzień sobie korzystając z tego, ze już tam poleciałem..

takto.

Niektórym nie chcę się jechać bo byli i widzieli albo chodzi o kasę - więc nie wiem skąd więc zdziwienie, że Maiden nie przyjadą do Polski. Tak samo sie zachowujemy. Widocznie nie teraz. Byli kilka razy i pewnie jeszcze kiedyś dotrą. A zarzuty o kasę? Sami liczymy sie z kasą np. na wyjazd, a że oni mają jej dużo? to ich sprawa - na to też pracowali i gdyby nie to może nie byłoby ich teraz.....nie muszą dokładać do koncertów (tak robili w latach 80'tych).
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Czyzby jednak odwiedzili nasz kraj ?? :twisted:
Niby to tylko plotki ale zawsze w kazdej plotce....
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

Budziol pisze:Czyzby jednak odwiedzili nasz kraj ?? :twisted:
Niby to tylko plotki ale zawsze w kazdej plotce....
... ziarnko prawdy :-)
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

coś mi sie zdaje, że troche jeszcze sobie poczekamy. Marzec 2007 to w zasadzie jeszcze rok czasu, a to naprawde dużo. Może jak skończą nagrywać album to ktos sypnie oficjalnymi wiadomościami co do planów grupy.
Ciekawe co to za nieoficjalne źródła. Zawsze mnie fascynuje ta formułka :)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Generalnie to do calej trasy jeszcze daleko, ale juz mialo na 100% nie byc w naszym kraju trasy promujacej nowy album a tu....
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

jeżyk pisze:coś mi sie zdaje, że troche jeszcze sobie poczekamy. Marzec 2007 to w zasadzie jeszcze rok czasu, a to naprawde dużo. Może jak skończą nagrywać album to ktos sypnie oficjalnymi wiadomościami co do planów grupy.
Ciekawe co to za nieoficjalne źródła. Zawsze mnie fascynuje ta formułka :)
Oto odpowiedź na dręczące Cię pytanie:
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... sc&start=0 ;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Budziol pisze:Generalnie to do calej trasy jeszcze daleko, ale juz mialo na 100% nie byc w naszym kraju trasy promujacej nowy album a tu....
W tym roku na pewno nie zagrają. Jeśli będzie druga częśc trasy, która wcześniej na 100% nie była planowana, to kto wie... Ale radzę Wam zbytnio się nie nastawiać... Przynajmniej na razie kiedy są to tylko plotki...
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Tak ja wszystko rozumiem tylko dziwne ze wpierw oglaszaja ze na 100% to juz wszystkie daty promujace nowy album w Europie, a potem jednak zaczynaja planowac jej kontynuacje. Dziwne
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Budziol pisze:Tak ja wszystko rozumiem tylko dziwne ze wpierw oglaszaja ze na 100% to juz wszystkie daty promujace nowy album w Europie, a potem jednak zaczynaja planowac jej kontynuacje. Dziwne
A nie było czasem mowy o tym, że są to wszystkie koncerty w Europie w tym roku? Generalnie nikt nie brał pod uwagę możliwości kontynuacji tej trasy w 2007 (a może to już nie ta sama trasa :P), ale w sumie też nikt jej jednoznacznie nie wykluczył. Może się mylę...
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

No wlasnie spekulowano na temat kontynuacji trasy promujacej nowy album w nowym roku, ale wtedy definitywnie zaprzeczano jakoby w ogole taka szansa istnieje. Ze niby tylko te daty w Europie, a potem to juz jezdza po innych kontynentach
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

wschód to inna europa

..
m
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

A nie pomysleliscie, ze takie spekulacje i ew. rozwiazania maja podtekst marketingowy ? Przeciez o to chodzi: im bardziej sie stesknisz i niech zaistnieje idea niedostepnosci, tym na ew. pozniejsze wystepy przyjdzie wieksza ilosc ludzi ? Bron Boze, jestem daleki od twierdzenia, ze w ogole Maideni zagraja u nas podczas trasy promujacej nowy album - i tak, jak Robert mowi - sa to na razie tylko plotki, jednak czuje, ze cos z tego moze byc, nawet niekoniecznie u nas, ale jesli bedzie bardziej dogodny dojazd, to z miejsca deklaruje sie, ze jade...:) UP THE IRONS ! :wink:
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

Ale radzę Wam zbytnio się nie nastawiać... Przynajmniej na razie kiedy są to tylko plotki...

Takim gadaniem tylko ostrzycie wszystkim zęby :P Dajcie nam potrwac w nadziei...a nawet w prawie przekonaniu ze Bruce dotrzyma słowa danego w Chorzowie, bo byłem i słyszałem :P
Maidenholik pisze:A nie pomysleliscie, ze takie spekulacje i ew. rozwiazania maja podtekst marketingowy ? Przeciez o to chodzi: im bardziej sie stesknisz i niech zaistnieje idea niedostepnosci, tym na ew. pozniejsze wystepy przyjdzie wieksza ilosc ludzi ? k

Tak na pewno wszystie takie plotki maja taki cel. Wkrotce wypuszcza na rynek koszulki z napisami " I hate Iron Maiden" i wtedy na nich zarobia, teraz planuja tylko jak nas bardziej zrobic w konia :D
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

Sypnę anegdotą z własnego życia :) To było we Francji i chciałem kupić znaczek na kartkę pocztową. Powiedziałem, że do Polski, a pani w kiosku spytała czy to w Europie.
Może tak jest i z tymi zapowiedziami co do tej mini trasy w Europie w listopadzie i grudniu. Oby było tak, że nie mieszkamy w Europie w rozumieniu menadżerów Ironów.
A jeśli pojawiłby się koncert w Czechach, Słowacji czy wschodnich Niemczech to szanse na wyjazd są znacznie większe niż do Dortmundu.
Co do marketngu to na pewno coś w tym jest. Takie ujawnianie kiedy pojawi się rozpiska pełnej trasy, mówienie że to już wszystkie koncerty nakręca ludzi. Bądźmy szczerzy, czy w normalnych okolicznościach tak wielu z Was waliłoby prawie tysiąc kilometrów do Dortmundu na koncert?
Tak samo rynkowym posunięciem jest zagranie mimo wszystko paru koncertów w Europie Wschodniej, bo fanów tu nawet sporo. Zobaczymy, zobaczymy....
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Maidenholik pisze:A nie pomysleliscie, ze takie spekulacje i ew. rozwiazania maja podtekst marketingowy ? Przeciez o to chodzi: im bardziej sie stesknisz i niech zaistnieje idea niedostepnosci, tym na ew. pozniejsze wystepy przyjdzie wieksza ilosc ludzi ? Bron Boze, jestem daleki od twierdzenia, ze w ogole Maideni zagraja u nas podczas trasy promujacej nowy album - i tak, jak Robert mowi - sa to na razie tylko plotki, jednak czuje, ze cos z tego moze byc, nawet niekoniecznie u nas, ale jesli bedzie bardziej dogodny dojazd, to z miejsca deklaruje sie, ze jade...:) UP THE IRONS ! :wink:
Zobaczymy... Być może wszystko będzie też zależało od sprzedaży nowej płyty i dopiero wtedy zapadnie ewentualna decyzja? Na razie oficjalne źródła nic nie wiedzą na ten temat...
ODPOWIEDZ