Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
...
Ostatnio zmieniony pt kwie 14, 2006 10:28 pm przez iron84, łącznie zmieniany 1 raz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie-offtopujcie!!

Lepiej posłuchaj Wickera i odpusc sobie ublizanie komus dzieciaku.
-
Deleted User 1499
Z tego tematu zrobiliscie smietnik a zwlaszcza ty iron84.Starasz sie cos udowodnic lecz sam nie wiesz co.Wyklucasz sie o byle bzdure i prosisz sie o ostrzezenie.
Lubie i szanuje brytyjski zespół o nazwie Iron Maiden... 
miki pisze:własnie. to niezaskakujące show. może dlatego nie jade teraz. rok temu widziałem 3 koncerty w krótkim czasie, wydałem duż kasy. w tym roku miałbym fundusz na ten wyjazd, ale nie chce mi się znowu jakby.
po prostu czegoś mam już w tym dość na tyle, że nie chce mi się wywalać ponad 5 stów na tę zabawę.. jak polska, czechy to bym jechał.
ewentualnie daleko to do hiszpanii, pod warunkiem, że to byłoby lato i nie byłby to wyjazd tylko na koncert. zostałbym na tydzień sobie korzystając z tego, ze już tam poleciałem..
takto.
Niektórym nie chcę się jechać bo byli i widzieli albo chodzi o kasę - więc nie wiem skąd więc zdziwienie, że Maiden nie przyjadą do Polski. Tak samo sie zachowujemy. Widocznie nie teraz. Byli kilka razy i pewnie jeszcze kiedyś dotrą. A zarzuty o kasę? Sami liczymy sie z kasą np. na wyjazd, a że oni mają jej dużo? to ich sprawa - na to też pracowali i gdyby nie to może nie byłoby ich teraz.....nie muszą dokładać do koncertów (tak robili w latach 80'tych).
Czyzby jednak odwiedzili nasz kraj ??
Niby to tylko plotki ale zawsze w kazdej plotce....
... ziarnko prawdy :-)Budziol pisze:Czyzby jednak odwiedzili nasz kraj ??![]()
coś mi sie zdaje, że troche jeszcze sobie poczekamy. Marzec 2007 to w zasadzie jeszcze rok czasu, a to naprawde dużo. Może jak skończą nagrywać album to ktos sypnie oficjalnymi wiadomościami co do planów grupy.
Ciekawe co to za nieoficjalne źródła. Zawsze mnie fascynuje ta formułka
Generalnie to do calej trasy jeszcze daleko, ale juz mialo na 100% nie byc w naszym kraju trasy promujacej nowy album a tu....
Oto odpowiedź na dręczące Cię pytanie:jeżyk pisze:coś mi sie zdaje, że troche jeszcze sobie poczekamy. Marzec 2007 to w zasadzie jeszcze rok czasu, a to naprawde dużo. Może jak skończą nagrywać album to ktos sypnie oficjalnymi wiadomościami co do planów grupy.
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... sc&start=0
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W tym roku na pewno nie zagrają. Jeśli będzie druga częśc trasy, która wcześniej na 100% nie była planowana, to kto wie... Ale radzę Wam zbytnio się nie nastawiać... Przynajmniej na razie kiedy są to tylko plotki...Budziol pisze:Generalnie to do calej trasy jeszcze daleko, ale juz mialo na 100% nie byc w naszym kraju trasy promujacej nowy album a tu....
Tak ja wszystko rozumiem tylko dziwne ze wpierw oglaszaja ze na 100% to juz wszystkie daty promujace nowy album w Europie, a potem jednak zaczynaja planowac jej kontynuacje. Dziwne
A nie było czasem mowy o tym, że są to wszystkie koncerty w Europie w tym roku? Generalnie nikt nie brał pod uwagę możliwości kontynuacji tej trasy w 2007 (a może to już nie ta sama trasaBudziol pisze:Tak ja wszystko rozumiem tylko dziwne ze wpierw oglaszaja ze na 100% to juz wszystkie daty promujace nowy album w Europie, a potem jednak zaczynaja planowac jej kontynuacje. Dziwne
No wlasnie spekulowano na temat kontynuacji trasy promujacej nowy album w nowym roku, ale wtedy definitywnie zaprzeczano jakoby w ogole taka szansa istnieje. Ze niby tylko te daty w Europie, a potem to juz jezdza po innych kontynentach
wschód to inna europa
..
m
..
m
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

A nie pomysleliscie, ze takie spekulacje i ew. rozwiazania maja podtekst marketingowy ? Przeciez o to chodzi: im bardziej sie stesknisz i niech zaistnieje idea niedostepnosci, tym na ew. pozniejsze wystepy przyjdzie wieksza ilosc ludzi ? Bron Boze, jestem daleki od twierdzenia, ze w ogole Maideni zagraja u nas podczas trasy promujacej nowy album - i tak, jak Robert mowi - sa to na razie tylko plotki, jednak czuje, ze cos z tego moze byc, nawet niekoniecznie u nas, ale jesli bedzie bardziej dogodny dojazd, to z miejsca deklaruje sie, ze jade...
UP THE IRONS ! 
Ale radzę Wam zbytnio się nie nastawiać... Przynajmniej na razie kiedy są to tylko plotki...
Takim gadaniem tylko ostrzycie wszystkim zęby
Maidenholik pisze:A nie pomysleliscie, ze takie spekulacje i ew. rozwiazania maja podtekst marketingowy ? Przeciez o to chodzi: im bardziej sie stesknisz i niech zaistnieje idea niedostepnosci, tym na ew. pozniejsze wystepy przyjdzie wieksza ilosc ludzi ? k
Tak na pewno wszystie takie plotki maja taki cel. Wkrotce wypuszcza na rynek koszulki z napisami " I hate Iron Maiden" i wtedy na nich zarobia, teraz planuja tylko jak nas bardziej zrobic w konia
Sypnę anegdotą z własnego życia
To było we Francji i chciałem kupić znaczek na kartkę pocztową. Powiedziałem, że do Polski, a pani w kiosku spytała czy to w Europie.
Może tak jest i z tymi zapowiedziami co do tej mini trasy w Europie w listopadzie i grudniu. Oby było tak, że nie mieszkamy w Europie w rozumieniu menadżerów Ironów.
A jeśli pojawiłby się koncert w Czechach, Słowacji czy wschodnich Niemczech to szanse na wyjazd są znacznie większe niż do Dortmundu.
Co do marketngu to na pewno coś w tym jest. Takie ujawnianie kiedy pojawi się rozpiska pełnej trasy, mówienie że to już wszystkie koncerty nakręca ludzi. Bądźmy szczerzy, czy w normalnych okolicznościach tak wielu z Was waliłoby prawie tysiąc kilometrów do Dortmundu na koncert?
Tak samo rynkowym posunięciem jest zagranie mimo wszystko paru koncertów w Europie Wschodniej, bo fanów tu nawet sporo. Zobaczymy, zobaczymy....
Może tak jest i z tymi zapowiedziami co do tej mini trasy w Europie w listopadzie i grudniu. Oby było tak, że nie mieszkamy w Europie w rozumieniu menadżerów Ironów.
A jeśli pojawiłby się koncert w Czechach, Słowacji czy wschodnich Niemczech to szanse na wyjazd są znacznie większe niż do Dortmundu.
Co do marketngu to na pewno coś w tym jest. Takie ujawnianie kiedy pojawi się rozpiska pełnej trasy, mówienie że to już wszystkie koncerty nakręca ludzi. Bądźmy szczerzy, czy w normalnych okolicznościach tak wielu z Was waliłoby prawie tysiąc kilometrów do Dortmundu na koncert?
Tak samo rynkowym posunięciem jest zagranie mimo wszystko paru koncertów w Europie Wschodniej, bo fanów tu nawet sporo. Zobaczymy, zobaczymy....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zobaczymy... Być może wszystko będzie też zależało od sprzedaży nowej płyty i dopiero wtedy zapadnie ewentualna decyzja? Na razie oficjalne źródła nic nie wiedzą na ten temat...Maidenholik pisze:A nie pomysleliscie, ze takie spekulacje i ew. rozwiazania maja podtekst marketingowy ? Przeciez o to chodzi: im bardziej sie stesknisz i niech zaistnieje idea niedostepnosci, tym na ew. pozniejsze wystepy przyjdzie wieksza ilosc ludzi ? Bron Boze, jestem daleki od twierdzenia, ze w ogole Maideni zagraja u nas podczas trasy promujacej nowy album - i tak, jak Robert mowi - sa to na razie tylko plotki, jednak czuje, ze cos z tego moze byc, nawet niekoniecznie u nas, ale jesli bedzie bardziej dogodny dojazd, to z miejsca deklaruje sie, ze jade...UP THE IRONS !