Wpadki Ironów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wpadki Ironów
Z tego co piszecie to się ciekawie zapowiada. Muszę to obejrzeć 
Chorzow 05 - Bruce krzyczy "scream for me Katowice", byc moze dlatego ze Chorzow za trudno wypowiedziec
.
Z tą płachtą były problemy od "Phantoma" praktycznie do końca koncertu. A i Bruce zamiast "Running Free" zapowiedział "Driftera".miki pisze:w paryzu 2005 na 'phantom of the opera' płachta się jakoś zawinęła i cyrki przez pół otworu z nią były.
Świnek69 pisze:chorzów 05 - jedna wielka wpadka![]()
-
Deleted User 1499
Do wpadek mozna tez zaliczyc solowke Paschendale ktora jest nie rowna , a mowa o koncercie w saporro na trasie Dance of Death Tour.
Kto zepsuł ? Mógłbyś podesłać to Paschendale z Sapporo w mp3?sekcjazwlok pisze:Do wpadek mozna tez zaliczyc solowke Paschendale ktora jest nie rowna
A nie, bo incydent z "Drifterem" był w Bolognii 05Da5id pisze:Z tą płachtą były problemy od "Phantoma" praktycznie do końca koncertu. A i Bruce zamiast "Running Free" zapowiedział "Driftera".
Mylisz się. Byłem na koncercie w Paryżu, i wyraźnie słyszałem jak Bruce błędnie zapowiada "Driftera".BartSmith pisze:A nie, bo incydent z "Drifterem" był w Bolognii 05Da5id pisze:Z tą płachtą były problemy od "Phantoma" praktycznie do końca koncertu. A i Bruce zamiast "Running Free" zapowiedział "Driftera".Też jest na Bloopers vol. 2.
Zdzichu pisze:Chorzow 05 - Bruce krzyczy "scream for me Katowice", byc moze dlatego ze Chorzow za trudno wypowiedziec.
Nie tylko on ale rowniez M.Petroza tak krzyknal w koncu Bogdan i M przeszli na scream for me Poland jesli chodzi o wpadke IM to cos sobie przypominam ze w Argenynie solowki nie tak byly pogubili sie na moment niestety nie pamietam tytulu -musze przesluchac boot.Ale najwieksza wpadka to A Real Drunk One z 1993
hmm.... największa wpadka Ironów? mr. Blaze Bayley 
było tak. krzyknął 'drifter' a potem 'oh shit it is >running free< hahahahahahahaha'. tak no..Da5id pisze:Mylisz się. Byłem na koncercie w Paryżu, i wyraźnie słyszałem jak Bruce błędnie zapowiada "Driftera".
Świnek69 pisze:chorzów 05 - jedna wielka wpadka Razz
Nie zgadzam sie, koncert byl wysmienty, zespol w bardzo dobrej formie ! poza tymi trzema miejscami ktore wymienilem to nie mam zastrzezen, jesli chcesz uargumentowac swoje zdanie to wypisz co uwazasz za wpadke
Mi się zdaje, że ten koncert wzbudza w ludziach tak różne emocje(o Chorzowie mowa), bowielu oczekiwało po prostu typowego "best of...", mimo że było wiadomo, że na coś takiego nie ma co liczyć... Do tego doszły problemy z brzmieniem, bo samemu zespołowi nie można zbyt wiele zarzucić(no, Bruce się tylko "wykazał"
)... Takie jest moje zdanie, nie każdy musi się z nim zgadzać...
Nie był to może najlepszy koncert w moim życiu, ale wracałem do domu bardzo usatysfakcjonowany i radosny
Tak jak teraz :rocx
No jeszcze jedna sprawa - koncert był dość krótki(1h45min), mogli się wysilić na te 20 utworów, i może wtedy byłyby tak oczekiwane "The Prisoner", "Children Of The Damned" i "22 Acacia Avenue", które do set listy wejść powinny... Tak w ogóle, to mogli grać całego "Numbera...", ja bym absolutnie nie narzekał

Nie był to może najlepszy koncert w moim życiu, ale wracałem do domu bardzo usatysfakcjonowany i radosny
No jeszcze jedna sprawa - koncert był dość krótki(1h45min), mogli się wysilić na te 20 utworów, i może wtedy byłyby tak oczekiwane "The Prisoner", "Children Of The Damned" i "22 Acacia Avenue", które do set listy wejść powinny... Tak w ogóle, to mogli grać całego "Numbera...", ja bym absolutnie nie narzekał
No to widocznie też się pomylił, ale się poprawił. A w Bolognii zapowiedział "Driftera", a zaczęli grać "Running Free". Śmiesznie to wyglądało. Bruce potem wszedł na chwilę za kulisyDa5id pisze:Mylisz się. Byłem na koncercie w Paryżu, i wyraźnie słyszałem jak Bruce błędnie zapowiada "Driftera".BartSmith pisze:A nie, bo incydent z "Drifterem" był w Bolognii 05Da5id pisze:Z tą płachtą były problemy od "Phantoma" praktycznie do końca koncertu. A i Bruce zamiast "Running Free" zapowiedział "Driftera".Też jest na Bloopers vol. 2.
Iron Maiden - Somewhere in Pittsburgh 09-01-87 w kawałku Hallowed By Thy Name Dickinson zapomina tekstu:
"When the priest comes to read me the last rites
I take a look through the bars at the last sights
Of a world that has gone very wrong for me"

"When the priest comes to read me the last rites
I take a look through the bars at the last sights
Of a world that has gone very wrong for me"
www.MetalSide.pl
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Wpadki?!
przypomne jedna...Chorzów 2005...koncert byl super,ale pare niedociagniec bylo!
ale i tak sa najlepsi...bo konkurencje maja o wiele gorsza!
Metallica to jedna wielka wpadka!Judas...Halford falszuje jak najety!a Ozzy?!kwiczy jak knur w czasie kopulacji i przez to rozwala SABBATHów!
przypomne jedna...Chorzów 2005...koncert byl super,ale pare niedociagniec bylo!
ale i tak sa najlepsi...bo konkurencje maja o wiele gorsza!
Metallica to jedna wielka wpadka!Judas...Halford falszuje jak najety!a Ozzy?!kwiczy jak knur w czasie kopulacji i przez to rozwala SABBATHów!
Wpadni zadarzają się nawet najlepszym. Pozostaje mieć na dzieję że będzie ich jak najmniej, albo i wcale 
a o czym Ty gadaaasz?SebastianArcheo pisze:ale i tak sa najlepsi...bo konkurencje maja o wiele gorsza!
czemuuuuuuu. wpadki własnie fajne, to sprawia, że masz koncerty wyjątkowe a nie tylko odbębnione utwory. wpadki się wspomina, fajneee.Mad Max pisze:Wpadni zadarzają się nawet najlepszym. Pozostaje mieć na dzieję że będzie ich jak najmniej, albo i wcale
- Wakterstein
- -#Trooper

Taa i jest pewność, że nie leci z taśmy
... Zabawne by było gdyby bruce machał ustami do intra acces high
. Chociaż jeśli chodzi o te wstawki, to na dvd VotB, Blaze mówi własnym głosem wstawkę ( w utworze AtSS), która na płycie gdzie śpiewa Bruce jest gadana przej jakiś inny głos. Takie wstawki powinny być jednak z taśmy "I know"
...
wpadka było jak w trakcie konceru na Run To The Hills grał Lars Urchlich ktory niezle zrombał wejście...
do wpadek tez mozna zaliczyc Glasgow 2003 i "wybuchniecie" mixera badz brak pradu <dokladnie nie pamietam> podczas Paschendale.
chyba na stochkolm 2003 Dickinson spiewa dwa razy zwrotke Troopera.
jest w sumie tego naprawde wieeeeeeeeeelka masa
do wpadek tez mozna zaliczyc Glasgow 2003 i "wybuchniecie" mixera badz brak pradu <dokladnie nie pamietam> podczas Paschendale.
chyba na stochkolm 2003 Dickinson spiewa dwa razy zwrotke Troopera.
jest w sumie tego naprawde wieeeeeeeeeelka masa
Michcio pisze:wpadka było jak w trakcie konceru na Run To The Hills grał Lars Urchlich ktory niezle zrombał wejście...
Kiedy to bylo? masz to gdzies na mp3 ?