Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Nieee... Nigdy w życiu

No, koncert niczego sobie. A ta krew to niestety sztuczna. W końcu to nie koncert MayheM 
ps. Korzeń - zmień podpis bo twarz Maciusia powoduje u mnie odruchy wymiotne.
ps. Korzeń - zmień podpis bo twarz Maciusia powoduje u mnie odruchy wymiotne.
Ale co się stało? Co się stało?herki pisze:Korzeń - zmień podpis bo twarz Maciusia powoduje u mnie odruchy wymiotne.
dobra relacja Korzen :rocx
swoja droga nie wiedzialem, ze w media mozna odtwarzac dvd, w ktorym to zrobiles, bo przyznam, ze w tym na brzezinskiej nie bylem ponad rok
swoja droga nie wiedzialem, ze w media mozna odtwarzac dvd, w ktorym to zrobiles, bo przyznam, ze w tym na brzezinskiej nie bylem ponad rok
- ironBIDDAF
- -#Trooper

w Media przy odsluchach muzycznych są takie monitorki w ktorych mozna tez ogladac
w Katowicach tak jest.
DziękiFender pisze:dobra relacja Korzen :rocx
Można. I w M1 na Brzezińskiej i w Galerii Łódzkiej.Fender pisze:swoja droga nie wiedzialem, ze w media mozna odtwarzac dvd, w ktorym to zrobiles, bo przyznam, ze w tym na brzezinskiej nie bylem ponad rok
dobry wybór. bardzo dobry.tez bym kupił w sumie sobie.
na krowie kopytko (cofniecie mi ostrzezenie za kulture ? ) nie moglem zwrocic uwagi na te monitory ze wzgledu na czas, ale splita kupilem po bardzo uczciwej cenie 19 zl
(a ochroniarzy nie okradlem)
ok sora za OT
ok sora za OT
o może będzie w tym numerze jednym czysty wokal
..
m
..
m
Albo chórki z laskami 
Ale coś czuję że chłopaki ognia dadzą. Nie mogę się doczekać. 
No i jakiś gig pewnie o Polskę zahaczy
Szkoda tylko jednego - że Slayer się musi w Polsce pałętać po klubach, a kiedyś przeca w Spodku grał i to nie raz, bo zarówno na "swoim" koncercie, jak i Ozzfest2001(czemu mnie tam nie było
Tool, Slayer i Ozzy
)...
No nic - zostają kluby....
No nic - zostają kluby....
ale fajnie jest w klubie na slayerze. kapie z sufitu.
To samo mnie irytuje. Przecież ta kapela zasługuje na więcej. No ale to są polskie realia, choć chyba nie tylko u nas Slayer gra przeważnie w klubach.Artur pisze:Szkoda tylko jednego - że Slayer się musi w Polsce pałętać po klubach
ale jak to irytuje? klub jakiś gorszy czy co? klub to normalne miejsce, gdzie odbywają się koncerty. jak dla mnie minus to zawsze, że jak klub to daleko.
No zapewne tak, chociaż nie miałem okazji sprawdzić jeszczemiki pisze:ale fajnie jest w klubie na slayerze. kapie z sufitu.
Nie o to chodzi, chodzi mi o to że taka kapela jak Slayer powinna raczej grywać w większych halach. Ale to tylko moje zdanie.miki pisze:ale jak to irytuje? klub jakiś gorszy czy co?