Pierwszy utwór IM, który nuciliście
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pierwszy utwór IM, który nuciliście
Fear Of The Dark... pierwszy byl. pierwszy byl takze podspiewywany... heh.
Jazz is not dead, it just smells funny.
U mnie był BNW... Swego czasu wszędzie ten utwór za mną chodził .
I jeszcze do tego konformistaThunderBird pisze:niezła, i tak jak całe podwórko oglądałem ją, a co
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
A u mnie The Trooper i Wildest Dreams. Ten drugi usłyszałem w liście przebojów 30 Ton kiedy wychodził DoD.
To były czasy. 
Tailgunner - to własnie kawalek, który zacząlem nucic jako pierwszy :solo :rocx
Griszmak pisze:Tailgunner - to własnie kawalek, który zacząlem nucic jako pierwszy :solo :rocx
nic dziwnego, to chyba najlepszy i najbardziej melodyjny refren u Ironów
Out Of The Silent Planet; ehh ta melodyjka niezle mi sie do lba wbila po pierwszym odsluchaniu 
Blood Brothers
FOTD live - sluchalem w kolko i nucilem, az do zajechania tasmy 
Wrathchild a potem Prowler. to były piękne czasy, początek lat '80 byłem na etapie Back in Black ACpiorunDC. jak usłyszałem co Burr wyprawia na bębnach szczena mi opadła (no może nie w tych kawałkach ale najbardziej zapadały w uszy) 
-
Arcos
"The Ides Of March" Pierwszy album jaki słyszałem to "Killers" :rocx :solo

"Your Time Will Come"
"
"Oooo oooo oooo oooo"
I wszystko jasne
"Oooo oooo oooo oooo"
I wszystko jasne
Pierwszy był The Trooper ze składanki różnych mp3 od kumpla z klasy. Potem 2 Minutes To Midnight z GTA: Vice City oraz kilka mp3 (HBTN, TETMD, itp.).
Hehe. Aż się łezka w oku kręci jak sobie przypomnę te czasu grania w VCBartSmith pisze:Potem 2 Minutes To Midnight z GTA: Vice City
No Vice City wogóle miało duży wpływ na to czego teraz słucham i jakie mam preferencje muzyczne :rocx .
Ale dobrze, że słuchałeś radioa drock w VC, bo gorzej jakby wpływ na Ciebie miała inna muzyka zawarta w VC
Ale akurat w VC musyka , generalnie cała, bardzo mnie się podobała
Potem sobie zrobiłem całą track listę swoich utworów i tylko praktycznie Maiden leciało 
Ja lubię całą muzykę z lat 80tych, nie tylko rocka
. A propo stacji:
V-Rock - najlepsza stacja w VC. Jeden z największych wpływów na moje preferencje muzyczne
Praktycznie nie ma słabych utworów (jest kilka, które mniej lubię).
Emotion 98.3 - równie wspaniała stacja co VRock, jednak minimalnie gorsza. Wiele wspaniałych, romantycznych kawałków. Taki lightowy rock...
Fever 105 - jest świetny (taki soul lubię), świetna muzyka na odprężenie i nie tylko.
Wildstyle Pirate Radio - świetna muzyka, teraz to co robią czarnoskórzy to syf w porównaniu z tym.
Flash - jest dobry, jednak wiele utworów jest takich pustych i niezbyt ciekawych.
Radio Espantoso - jest czasami śmieszne (w sensie dziwaczne piosenki), ale na szczęście jest dość sporo kawałków umilających granie. Można posłuchać.
Wave 103 - jest dość słaby i najmniej go lubię ze wszystkich stacji (bardzo mało jest fajnych kawałków).
V-Rock - najlepsza stacja w VC. Jeden z największych wpływów na moje preferencje muzyczne
Emotion 98.3 - równie wspaniała stacja co VRock, jednak minimalnie gorsza. Wiele wspaniałych, romantycznych kawałków. Taki lightowy rock...
Fever 105 - jest świetny (taki soul lubię), świetna muzyka na odprężenie i nie tylko.
Wildstyle Pirate Radio - świetna muzyka, teraz to co robią czarnoskórzy to syf w porównaniu z tym.
Flash - jest dobry, jednak wiele utworów jest takich pustych i niezbyt ciekawych.
Radio Espantoso - jest czasami śmieszne (w sensie dziwaczne piosenki), ale na szczęście jest dość sporo kawałków umilających granie. Można posłuchać.
Wave 103 - jest dość słaby i najmniej go lubię ze wszystkich stacji (bardzo mało jest fajnych kawałków).
Zdaje się, że pierwszym który nuciłem był The Duellists.
Który nuciłem? co za temat
to było na pewno coś z FotD, chyba ATSS
Hmmm , to bylo tak dawno
, ale pamietam : "Flight Of Icarus" 
<ONS3