15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 15/06/2006 - Guns'N'Roses - Warszawa @ Stadion Legii
Generalnie to Bullet for my Valentine z całej twórczości to najlepszą mają nazwę....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Gdyby Bullet grali przed Gunsami to pewnie bym się wybrał, ale z tego co wiem to 15.06 grają na festiwalu Nova Rock w Austrii... Więc trudno przewidzieć kto będzie supportem w Polsce...
w niektórych krajach np. w Czechach supportują ich: Avenged Sevenfold, ale nie mam zbytnio pojęcia co grają...
szkoda, ze nie BFMV...znam tylko pare kawalkow, ale nie wymagam cudow 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Oni też 15.06 grają na Nova Rock.lucek664 pisze:w niektórych krajach np. w Czechach supportują ich: Avenged Sevenfold, ale nie mam zbytnio pojęcia co grają...
wredna Austria 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Po prostu Odyssey nie zadbało chyba o ściągnięcie żadnego zagranicznego supportu... BTW ciekawe jak sprzedają się bilety - ktoś wie ile jeszcze zostało?
- Metalophil
- -#Moonchild

no właśnie? - bo chciałbym kupić tuż przed koncertem jako że zdecyduję się na pójście dopiero po Motorheadzie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że sold out nie będzie... Bez przesady, obecnie Gunsi, choć popularni, nie są w stanie wyprzedać w Polsce 25.000 biletów. Obstawiam, że będzie z 15-20 tys.
jak oglosili koncert, to obstawialem, ze nie bedzie wiecej jak 4-5 tysiecy, ale jak kupowalem bilet jakies 2 miesiace temu, to kobita w odysseyu mowila mi, ze ida lepiej niz sie spodziewali.. co prawda mogla sciemniac, ale pytalem sie babki w lodzkim cik'u i tez powiedziala, ze ida calkiem niezle u nich, a ona jak sie jej pytam o bilety, jesli nie ida, to mi o tym mowi, wiec jej wierze... podobno na sektory jest juz koncowka...
"everybody lies"
http://muzyka.onet.pl/mr,1317784,wiadomosci.html
fajnie by było:) ale wątpię, żeby coś z tego wyszło.
fajnie by było:) ale wątpię, żeby coś z tego wyszło.
nie rob sobie nadziei.. to kolejna bzdura wymyslona przez onet... mam ten program z axlem na kompie... jest trzeci gitarzysta, axl nie chcial powiedziec kto to, slychac bylo tylko jak zapierniczal jakas solowke szybka w nightrain z proby zespolu.. axl powiedzial, ze ta osoba nie ma nic wspolnego z przeszloscia zespolu! a co do izziego to powiedzial tylko tyle, ze moze sie kiedys pojawic na jakichs pojedynczych koncertach, ale ze z izzym nigdy nic nie wiadomo, bo moze sie z toba umowic na nastepny dzien, po czym okazuje sie, ze nastepnego dnia jest juz gdzies w trynidadzie
axl dodal tez, ze plyta wjdzie jesienia (jasne hehehe) i ze bedzie to pojedyncze wydawnictwo... jeszcze nie zdecydowali ktore utwory na nia trafia.. obecnie na probach graja jakis nowy kawalek dopiero co napisany (czyli szykuje sie kolejne opoznienie)... nie wiadomo czy na plyte wejdzie 'catcher in the rhye' w ktorym gra brian may i ktory przeciekl do netu... w ogole nie wiadomo czy te kawalki, ktore byly w necie wszystkie wyjda na plycie... generalnie axl wydawal sie mocno wyluzowany... najpierw napisal do sebastiana chyba z proby zespolu i powiedzial, ze moga do niego zadzwonic jak chca i pogadac.. jak zadzwonili to puscil im przez komorke kawalek nightrain z proby a oni zaprosili go do studia bo to kilka ulic dalej.. no i po jakims czasie sie pojawil, a panowie w studio sie zeszczali z podniecenia prawie hehehehe sebastianek sobie chyba z deczka popija ostatnimi czasy, bo glos ma zachrypniety jak stary zul
axl jeszcze raz zdementowal pogloski o reaktywacji zespolu (o czym oczywiscie na onecie chyba nie wspomnieli i pewnie dalej beda co tydzien nowe ploty na ten temat rozsiewac, zeby robic nadzieje ludziom i zwiekszac zainteresowanie koncertem...)
a od siebie dodam, ze jesli nawet izzy by sie pojawil, to raczej tylko w stanach albo zachodniej europie i zapewne na 2-3 kawalki tak jak to robil na kilku koncertach velvet revolver w zeszlym roku...
a od siebie dodam, ze jesli nawet izzy by sie pojawil, to raczej tylko w stanach albo zachodniej europie i zapewne na 2-3 kawalki tak jak to robil na kilku koncertach velvet revolver w zeszlym roku...
"everybody lies"
-
Razor_Eater
- -#Charlotte

Axl to ciota ( wokal ma może i fajny dosyć oryginalny ) ale zachowuje sie jak ciota, czemu tak pisze, za to że powiedział że dla Polaków i Żydów to nigdy nie zagra, i za spalenie najakimś koncercie polskiej flagi
i za incydent z Vincem Neillem z Montley Crue ( jak mozna bic kobiety
) i to na tyle 
Love Is Not A Game!!!
-
Deleted User 357
Czekamy na ochrzan od BizonaRazor_Eater pisze:Axl to ciota ( wokal ma może i fajny dosyć oryginalny ) ale zachowuje sie jak ciota, czemu tak pisze, za to że powiedział że dla Polaków i Żydów to nigdy nie zagra, i za spalenie najakimś koncercie polskiej flagi
Super, tylko drogi Razor Eaterze masz dowody na potwierdzenie tej informacji?? Bo jakoś wszyscy zawsze mówią, a dowodów ni ma 
-
Żołnierz Północy
- -#Prodigal son

Artur pisze:Super, tylko drogi Razor Eaterze masz dowody na potwierdzenie tej informacji?? Bo jakoś wszyscy zawsze mówią, a dowodów ni ma
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Tez gdzieś słyszałem, ze Axl to nazista, podobno w teledysku Paradise city pokazywał sfastykę, ale ja się jej nie doszukałemArtur pisze:Super, tylko drogi Razor Eaterze masz dowody na potwierdzenie tej informacji?? Bo jakoś wszyscy zawsze mówią, a dowodów ni ma
Właśnie StaryvBrand pisze:Tez gdzieś słyszałem, ze Axl to nazista, podobno w teledysku Paradise city pokazywał sfastykę, ale ja się jej nie doszukałem
- likipiki
- -#Lord of the flies

Bizon przyjdzie, Bizon wszystko wyjaśni 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...