Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
po meczu uaktulnie spis. teraz jestem full ov agression i mi sie nie chce . 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Matek pisze:Artur wykonał kawał dobrej roboty, to nie podlega dyskusji
[quote="Fear w recenzji "The Politics Of Ecstasy"]Ocena : 10/10[/quote]
No, też się szarpnę na reckę tej płytki i ocena będzie oczywiście taka sama
Hehe, to się akurat moge domyślićArtur pisze:No, też się szarpnę na reckę tej płytki i ocena będzie oczywiście taka sama Mr. Green
No ale musiszFear pisze:Ale, że dałem im 10, sam nie wierzę
no coś wrzuciłem wreszcie :p Tylko do końca nie wiem jak ją zatytułować... System Of A Down- Sytem Of A Down brzmi trochę głupio 
Ładnie Kuba
Muszę się od Ciebie przejąć umiejętność pisania recenzji w skondensowanej formie :rocx Brawo, krótki i treściwie, też nie będę raczej opisywał kawałkiem po kawałku już
Tez tak nie lubię czytać
No i może mnie zachęci to do sięgnięcia po pierwszy SOAD, bo kiedyś "Toxicity" leciało u mnie po kilka razy na dzień 
We will fight the heathens, We will fight the heathenssyzygy pisze: ‘War?’ czy ‘Sugar’. Te dwa kawałki plus niedoceniany ‘Mind’ są dla mnie najlepszymi kawałkami na płycie
:rocx :rocx :rocx :rocx :rocx
War rządzi :rocx
fajna recka, taka jakie lubię :beer
EDIT
syzygy a to czasem nie Ty się ze mną sprzeczałeś jakiś czas temu że debiut soad jest słaby?
Byłem właśnie w pełni świadom tego co piszeArtur pisze:No ale musiszFear pisze:Ale, że dałem im 10, sam nie wierzęChyba, że byłeś "na czymś" jak to pisałeś
![]()
No ja chyba, ale to było dawno i nieprawdaMatek pisze:syzygy a to czasem nie Ty się ze mną sprzeczałeś jakiś czas temu że debiut soad jest słaby? czy to Wrath może:>
napisałem przecież
nawróciłem się :rocxsyzygy pisze: Po paru przesłuchaniach stwierdziłem, że płyta jest niesłuchalna i rzuciłem ją w kąt. Byłem w wielkim błędzie.
done. :]slayer pisze:po meczu uaktulnie spis
ladnie piszecie . :beer
zgłaszam reklamacje :closed

slayer pisze:System Of A Down – Selfish Title (by syzygi) str.2
a nie lubisz Spiders syz?? bo ja ubustwiam. pytam bo nie wspomniałeś 
no i jeszcze drobna uwaga... nie przesadziłeś z ocena? jeżeli dajesz dyche to co byś dał toxicity? może teraz stawaisz je na róni bo częściej słuchasz debiutu ale weź sobie zapuść po kolei debiut i toxi. różnice słychać jednak. przynajmniej o klase. no takie moje zdanie
i doszedłem do wniosku pewnego... recenzje z opisem poszczególnych utworów czyta sie fajnie pod warunkiem że dobrze zna sie dany album. inaczej bywa różnie
no i jeszcze drobna uwaga... nie przesadziłeś z ocena? jeżeli dajesz dyche to co byś dał toxicity? może teraz stawaisz je na róni bo częściej słuchasz debiutu ale weź sobie zapuść po kolei debiut i toxi. różnice słychać jednak. przynajmniej o klase. no takie moje zdanie
i doszedłem do wniosku pewnego... recenzje z opisem poszczególnych utworów czyta sie fajnie pod warunkiem że dobrze zna sie dany album. inaczej bywa różnie
To dobrzeFear pisze:Byłem właśnie w pełni świadom tego co pisze
A, znaczy ja teżslayer pisze:ladnie piszecie .
No ja te utworki dobrze znam nawet z "TGE"Matek pisze:recenzje z opisem poszczególnych utworów czyta sie fajnie pod warunkiem że dobrze zna sie dany album. inaczej bywa różnie
nie to tak ogólnie było. jak znam jakąś płyte to mnie nawet ciekawki opis poszczególnych utworów, jak nie znam to raczej nie czytam. ale też takie opisy że w tej i tej sekundzie cośtam sie dzieje i wywody na dziesiątki linijek to już nie bardzo, nawet jak znam doskonaleArtur pisze:No ja te utworki dobrze znam nawet z "TGE" O ile to w ogóle mnie dotyczyło...
Spox :rocx
No coś tam skrobnąłem. 
Mała sugestia - podawajcie pod obrazkami nazwę zespołu i tytuł płyty. Raz, że w przypadku pojawiania się np. takiego loga na okładce nie da się nic wywiedzieć o tytule/zepsole, dwa, że zawsze istnieje ryzyko skasowania się obrazka z powodu likwidacji serwera - i obrazka brak.
nabazgrałęm sobie recke
mam nadzieje że "czytalna" jest 
szit. jakos bylem przekonany , ze "i" . sory. juz zmieniam.syzygy pisze:zgłaszam reklamacje
aha. no jak jakies bledy zauwazycie przy zmianach to zglaszac :]
herki :beer myślałęm że tylko ja tutaj lubię tą płytę 
Ostatnio zmieniony czw maja 18, 2006 8:42 pm przez Matek, łącznie zmieniany 1 raz.