No nie żartujMatek pisze:herki :beer myślałęm że tylko ja tutaj lubię tą płytę
Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
No napisałem recenzję. Starałem się żeby była ciekawa, do końca nie wyszła, ale trochę poćwiczę i będzie coraz lepiej 
Świetny album. :beer
recenzja super. zgadzam sie w 100%. super album. a valdi wymiata nieźle. dodałbym jeszcze że ze słuchu te teksty rozszyfrować to prawie niemożliwe 
Może niektóre się da - np. "Życie pyk, lufa pyk", ale takiego "Errora" to ja bym w życiu nie rozszyfrował ;]
Ale nie wiem co miało niewyjść?herki pisze:do końca nie wyszła, ale trochę poćwiczę i będzie coraz lepiej
Nie wyszła recka. O ile komuś się podoba, to ja nie jestem do konca zadowolony. Wkurza mnie to że mam ograniczony zasób słów i za dużo powtórzeń używam. Dlatego też cienkie wypracowania mi wychodzą. O - i zaczynam zdania od "A", "I", "Dlatego" itd. Mówiąc krócej - pisać za dobrze nie umiemM@ti pisze:Ale nie wiem co miało niewyjść?herki pisze:do końca nie wyszła, ale trochę poćwiczę i będzie coraz lepiejRecka bardzo dobra i przejrzysta co najważniejsze.
ja mam to samo. w dodatku nie pisałem nic od 2 lat. w szkole jeszcze jakos szło, teraz gorzej
no ale do humanistów sie nei zaliczam 
Praktyka czyni mistrza, ja też czasem tak mam.herki pisze:Wkurza mnie to że mam ograniczony zasób słów i za dużo powtórzeń używam. Dlatego też cienkie wypracowania mi wychodzą. O - i zaczynam zdania od "A", "I", "Dlatego" itd. Mówiąc krócej - pisać za dobrze nie umiem
No ba, Panowie wierzę w nas - już niedługo będziemy pisać recenzje dla Kerranga 
A co spisu treści - jest błąd przy Arii - brak spacji przed i po myślniku. I ja bym proponował jednak napisać w spisie "System Of A Down" zamiast "Slefish title"
A co spisu treści - jest błąd przy Arii - brak spacji przed i po myślniku. I ja bym proponował jednak napisać w spisie "System Of A Down" zamiast "Slefish title"
haha, nie zauważyłemherki pisze: "Slefish title"
A to akurat ja pisałem tę reckę, zgłaszać czy nie? W sumie mały błąd.herki pisze:A co spisu treści - jest błąd przy Arii - brak spacji przed i po myślniku
No pewnie, to tylko kwestia czasu.herki pisze:No ba, Panowie wierzę w nas - już niedługo będziemy pisać recenzje dla Kerranga
Wiem, to twór syzygego [ee tak sie to odmienia?Matek pisze:haha, nie zauważyłemherki pisze: "Slefish title"ale przecież selfish to znaczy egoistyczny
A co do spacji - pewnie slayer przy okazji poprawi. Ja właśnie dokańczam kolejną recenzję
Kurde na pełnych obrotach jedziesz. :rocxherki pisze:Ja właśnie dokańczam kolejną recenzję
Ja może jeszcze jutro coś skrobnę, jeszcze niewiem tylko co.
ja jeszcze musze 13th step skrobnąć i white pony deftonesów i holy wood mansona. moje postanowienie
potem moge odpuścić 
A jednak kiedy indziej dokończę - Eurowizja się zaczęła
Ja mam w planach wszystko Venoma z Cronosem, trochę Kata i kiklka wybranych albumów. A potem odpuszczę pewnie ;] A teraz idę oglądać Ich Troje w akcji.
aj tam. zalozymy wlasnego zinaherki pisze:No ba, Panowie wierzę w nas - już niedługo będziemy pisać recenzje dla Kerranga
EDIT: poprawiam to o czym mowiliscie ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
dupa blada, nie czepiać się mnie to wcale nie mój wytwor yak gdzieś już to sły6szałem chyba na emulu, tzn. ja mam oryginał SOAd-SOAD ale kiedyś nie mialem, no zreszzta nie ważne w każdym razie na emulu albumy które maja tytł taki jak nazwa zespołu nazywane są selfish title, no ja wiem, że selifish to samoluny, ale jakoś madzej brzmiało niż Sustem OF a Down- System OF A Downherki pisze:Wiem, to twór syzygegoMatek pisze:haha, nie zauważyłemherki pisze: "Slefish title"ale przecież selfish to znaczy egoistyczny
zersztą jutro może lepuiej wam to wytumacze, dobranoc :loj:
syzygy no można tak pisać, tylko żę to jest chyba "self titled" a nie selfish 
A co do spiders to lubię bardzo, przecież napisałem, że nie ma na płycie słabaych kawałków, ale nie uwielbiam go, wolę War, Sugar i Mind. W ogóle jak teraz patzre to napisałbym tę recenzje od nowa całkiem...
Hmmm... ja myślę, że Toxi i SOAD nie ma co porównywać tak jak mija się z celem porównywanie X factora z Powerslavem- inna stylistyka i w ogóle. U SOAD wprawdzie nie ma zmiany wokalu, styl też jest dość podobny. No właśnie dość tylko, no bo przecież Toxi rózni się sporo. Wiadomo- jest to całe szaleństwo systemowskie, ale Toxi jest dużo bardziej melodyjne, poukładane, wstawki orientalne. A debiut jest brudny, szczery i właśnie to jest w nim fajneMatek pisze:no i jeszcze drobna uwaga... nie przesadziłeś z ocena? jeżeli dajesz dyche to co byś dał toxicity? może teraz stawaisz je na róni bo częściej słuchasz debiutu ale weź sobie zapuść po kolei debiut i toxi. różnice słychać jednak. przynajmniej o klase. no takie moje zdanie
Wszystkim LP SOAD dałbym 10 oprócz Hypnotize
Nie wiem czemu wszyscy tutaj jadą po Hypnotize.
A Ty słuchasz SOAD?paniron pisze:Nie wiem czemu wszyscy tutaj jadą po Hypnotize.