Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
No właśnie wydawało sie odwrotnie. Że to Mezmerize czzegoś brakuje a Hypnotize świetnie to uzupełnia.
napisalem o downie . ;] . na szybko troche . ale zachwycam sie tym juz z jakis tydzien wiec trzeba bylo 
Jazz is not dead, it just smells funny.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Slayer, świetna recka! Ło to chozi! Lubię takie czytać 
tak się składa, że kupiłem wczoraj marlboro w miękkim. więc wypróbujemy
tak się składa, że kupiłem wczoraj marlboro w miękkim. więc wypróbujemy
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Starałem się podać to w skondensowanej formie, choć do Syzygiego, Matka czy Wratha mi daaaleko 
wiecie co może przestańmy oceniać płyty
bo co za znaczenie mają te oceny skoro i tak prawie wszystko ma 9 albo 10.
A kto chciał, żeby były same pochlebne?wiecie co może przestańmy oceniać płyty bo co za znaczenie mają te oceny skoro i tak prawie wszystko ma 9 albo 10.
nie pochlebne tylko nie chciałęm żeby było rzucanie mięsem tylko dlatego że plyta się nie podobasyzygy pisze:A kto chciał, żeby były same pochlebne?
O przepraszam ja dałem już 5 pkt a zaniedługo znowu coś wybiorę do zjeechania 
no ale 9.5 dla vol.3 to przegięcieWrathchild_88 pisze:O przepraszam ja dałem już 5 pkt a zaniedługo znowu coś wybiorę do zjeechania
No nie? ;] powinno być 10no ale 9.5 dla vol.3 to przegięcie
A ja chyba zmienie jednak ocene dla SOAD, bo to też chyba lekka przesadaMatek pisze:no ale 9.5 dla vol.3 to przegięcie
no właśnie
starajcie sie być choć trochę obiektywni
idąc takim tokiem myślenia mógłbym cky dać 10 bo mi się bardzo bardzo podoba
nie no, żartuję, sam żadko jestm obiektywny. ale w takim układzie jak teraz te oceny sensu nie mają nawet 
Ja staram się być obiektywny :] chyba zaraz napiszę reckę The Glorious Burden i 10 na pewno nie dam 
no wg mnie na więcej jak 6 to nie zasługje...
No i zamieściłem recenzje płyty Motorheada , koncert z Hammersmith, potęga..cięzko aż coś takiego sie recenzuje
.
Fajna recenzja
tak mi się zawsze wydawało, no ale głowy bym nie dał...
a to nie Lemmy się drze?ThunderBird pisze:Chcemy odpocząć a tu dupa, bo Eddie Clarke wydaje z siebie dziki okrzyk... i nagle rozbrzmiewa cięty riff, oto We Are the Road Crew
wiem ,że napewno gitarzysta zapowiada utwór, i potem jest ten okrzyk ,sam juz nie wiem....
No bo każdy słucha głównie tego co mu się podobaMatek pisze:bo co za znaczenie mają te oceny skoro i tak prawie wszystko ma 9 albo 10.
Też bym nie dałWrathchild_88 pisze:chyba zaraz napiszę reckę The Glorious Burden i 10 na pewno nie dam
płyty ciężko oceniać w skali 10 stopniowej, tak jak gry na przykład. bo z muzyką to wszystko kwestia gustu. już wolę skalę 5 stopniową, szkolną