Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
9/10 dla dickinsona nowego? za co? żart. zresztą, co mnie to obchodzi
No ja też bym podobnie ocenił,no może z 8,5/10.
ja tak ok 5 może 6. na 10. bo to nic wielkiego, nawet jak patrzeć przez pryzmat gatunku.
No płyta wzbudziła wiele kontrowersji, niektórzy mają ją za dno a inni uwielbiają... opisalem tak jak ja ją widzę...miki pisze:9/10 dla dickinsona nowego? za co? żart.
no może trochę przesadziłmiki pisze:9/10 dla dickinsona nowego? za co? żart.
ale ok, Twoja ocena SZG :beer
Ja się tam zgadzam z Syzygym
dla mnie płyta świetna, a 9/10 może być spokojnie, skoro "The chemical Wedding" to 10/10 jak nic :rocx A "Accident Of Birth" gdzieś tak o 0,5 mniej...
"Tyranny..." zawsze cholernie mi się podobało.
"Tyranny..." zawsze cholernie mi się podobało.
8 dałem Horror Show, a przecież Tyranny lepsze, przynajmniej dla mnieWrathchild_88 pisze: ja bym dał 7-8
Mi teżArtur pisze:"Tyranny..." zawsze cholernie mi się podobało.
Pomieszaliście mi
w sumie to już nie wiem ile bym dał ToS
zresztą nieważne...świetna płyta ;]
ja już nie pisze recenzji...wypaliłem się
ja już nie pisze recenzji...wypaliłem się
CoWrathchild_88 pisze:ja już nie pisze recenzji...wypaliłem się
piszcie piszcie bo fajnie sie czyta
syzygy
power of the sun jest świetne. genialnie śpiewa w refrenie brusio. naprawde super. wolę od rivera nawet 
Mi najbardziej podobają sie Kill Devil Hill, River of No Return, tytułowy i Soul Intruders, troszke mniej Abduction . Navigate jako ballada w sumie dobrze sie spisuje i wole ją np.od Tears of the Dragon,no ale do Man of Sorrows sie nie równa z drugiej strony. Ogólnie ToS to dobra płyta .
Napewno sie z tobą Syzygy zgadzam w tym ,że Bruce lepiej śpiewa niż na DoD,z tego sie trzeba cieszyć, bo jest progres formy.
Napewno sie z tobą Syzygy zgadzam w tym ,że Bruce lepiej śpiewa niż na DoD,z tego sie trzeba cieszyć, bo jest progres formy.
hehe no to dokładnie tak samo jak miThunderBird pisze:Mi najbardziej podobają sie Kill Devil Hill, River of No Return, tytułowy i Soul Intruders, troszke mniej Abduction
Wielka trójka to: aToS, RoNR i Kill Devil Hill a ostatnio przypomniałem sobię to płytkę i srasznie mi się spodobał Soul Intruders, ale jednak za tymi trzema
River jest genialny :p ten wokal w zwrotkach... i to skradanie się perki w częsci instrumentalnej... no wiecie o co mi chodziMatek pisze:power of the sun jest świetne. genialnie śpiewa w refrenie brusio. naprawde super. wolę od rivera nawet
Power jest niezłe, ale na tle płyty wypada tak sobie
:rocxsyzygy pisze:aToS, RoNR i Kill Devil Hill
Ja Ci damsyzygy pisze:Power jest niezłe, ale na tle płyty wypada tak sobie
o widze, że już sie wszyscy przejedli pisaniem recencji 
No tak to wygląda
Nie no, napiszę coś na bank, chyba nawet jeszcze dzisiaj.
ja zaczne skrobac bardziej za jakies tydzien / dwa . Niech mi sie tylko 'sezon ogorkowy' na poprawianie ocen skonczy w szkole 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Kurcze, a ja miałem coś skrobnąć dzisiaj... a spać mnie się chce.
Jutro napiszę coś o "Art Of Lying" Virgin Snatcha, którą to płytę od czasu kupna wałkuję baaardzo często... Świetna rzecz
No, ale chłopcy i dziewczęta - do roboty się bierzemy
No, ale chłopcy i dziewczęta - do roboty się bierzemy
- Elevatorman
- -#Clansman

jesli chodzi o and justice to dla mnie 11/10 niesamowita płyta... moja pierwsza płyta metalowa.. i od 5 lat nie wychodzi na dluzej niz tydzien z odtwarzacza....
Ej Elewejtor, ale co Ty tuaj piszesz???
Nie ma recki Dżastisa
chyba topiki pomyliłeś
No, ale dodam, że ja też ubóstwiam "Justice", moja ulubiona płyta Metalliki.... to jest po prostu artyzm wcielony... a przy "To Live Is To Die" bym się popłakać mógł... i wali mnie jeśli ktoś z pierwszych 5-ciu płyt uważa ją za najsłabszą, a nawet w sumie to uważam, że to brednia... i tyle
No, ale jakby nie patrzeć - 5 pierwszych płyt Metalliki to rzeczy absolutnie ponadczasowe, niesamowite, mógłbym ich słuchać dłuuuuugo. :rocx
No, ale jakby nie patrzeć - 5 pierwszych płyt Metalliki to rzeczy absolutnie ponadczasowe, niesamowite, mógłbym ich słuchać dłuuuuugo. :rocx