Tato też się przestraszy.Celtic pisze:Boję się was. Psychiczna rozmowa. Tatoooooo !
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Postraszę go kolegami.
Grozą powiało.Postraszę go kolegami.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na www.slayer.net możecie odsłuchać fragmentu nowego utworu, Cult.
Szkoda tylko że to mały kawałek utworu, ale już czuję że to wypas będzie. :rocx I nareszcie za perką właściwa osoba siedzi, co też słychać.
Teraz tylko czekać. 
Yeaaaaaaaaaaahhhhhhhh :rocx
... na nowy album SLAYER'a zawsze czekam z niecierpliwością a każdy nowy kawałek rozbudza coraz większy apetyt na płytę ...
... na nowy album SLAYER'a zawsze czekam z niecierpliwością a każdy nowy kawałek rozbudza coraz większy apetyt na płytę ...
Powiem tak - może być ostro 
Co by chłopaki nie nagrali to i tak będzie zajebiste. Obfity w płyty ten rok 2006 się zapowiada. 
Bez przesady to nie Death ;] Może im wyjść jakaś kiła, ale wierzę w nich.M@ti pisze:Co by chłopaki nie nagrali to i tak będzie zajebiste. Obfity w płyty ten rok 2006 się zapowiada.
Nom kawałek mocny. Treaz tylko płytke niedługo zakupić i zacząć wielkie słuchanie. Jeszcze trasa by się przydała jakaś hehe.
No fakt że Death wszystkie albumy ma genialne. A IMO jedyna kiła którą nagrał Slayer to "Undisputed Attitude". Okropne to jest.herki pisze:Bez przesady to nie Death ;] Może im wyjść jakaś kiła, ale wierzę w nich.
No no, ładnie to brzmi.... Nie będzie mixu metalu z hard core'm jak na "GHUA", i dobrze :rocx Brzmieniowo mi to zdecydowanie bardziej przypomina starsze płyty... ale to tylko mały fragment, więc lepiej zbyt wiele nie prorokować....
I o to właśnie chodzi.Artur pisze:Brzmieniowo mi to zdecydowanie bardziej przypomina starsze płyty
Właśnie, trochę za krótki fragmencik, ale chociaż wiadomo jak brzmieniowo sprawa się przedstawia.Artur pisze:ale to tylko mały fragment, więc lepiej zbyt wiele nie prorokować....
a tam pieprzysz. takie np disintegration/free money albo I hate you roxaja przeciez.M@ti pisze:"Undisputed Attitude". Okropne to jest.
Ja najbardziej lubię "I'm Gonna Be Your God"Kea pisze:a tam pieprzysz. takie np disintegration/free money albo I hate you roxaja przeciez.
Jasna sprawa :rocxM@ti pisze:I o to właśnie chodzi.
kroooooooootkie to
ale beka to na bank nie jest 
Zależy jak dla kogo. Dla mnie to takie nie wiadomo co.Kea pisze:a tam pieprzysz. takie np disintegration/free money albo I hate you roxaja przeciez.
Nooo Diabolus o niebo lepszy jest.Artur pisze:to już wolę "Diabolusa"....
- ironBIDDAF
- -#Trooper

grrrrrrrrrr!!M@ti pisze:No fakt że Death wszystkie albumy ma genialne. A IMO jedyna kiła którą nagrał Slayer to "Undisputed Attitude". Okropne to jest.herki pisze:Bez przesady to nie Death ;] Może im wyjść jakaś kiła, ale wierzę w nich.Myślę jednak że nowy album będzie świetny.
Warna powinienes zarobic za to!!
"I WANT FREE MONEY, I WANT FREE MONEY, I WANT FREE MONEY, I WANT FREE MONEY!!!!!!!!!!"
Za co? Za moje podejście do tej płyty??ironBIDDAF pisze:grrrrrrrrrr!! Evil or Very Mad
Warna powinienes zarobic za to!!
- Elevatorman
- -#Clansman

a kiedy nowa płyta ma wyjsc ?? 6 czerwca