Tak miało byc początkowo, ale premiera została przeniesiona na lipiec chyba.Elevatorman pisze:a kiedy nowa płyta ma wyjsc ?? 6 czerwca
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
sie M@ti nie burz takM@ti pisze:Za co? Za moje podejście do tej płyty??ironBIDDAF pisze:grrrrrrrrrr!! Evil or Very Mad
Warna powinienes zarobic za to!!Chyba mam prawo do swojego zdania, a to że jest odmienne od innych to już nie moja wina. Uwielbiam Slayera ale tego albumu akurat nie trawię, proste chyba.
Się nie burzę, poprostu wyrażam swoje zdanie.S1MON pisze:sie M@ti nie burz tak
A co z lipca też chcą przełożyć premierę?
- Elevatorman
- -#Clansman

do lipca?? uuuu długo trza czekać...
Jak tak dalej pójdzie to nowy album wyjdzie dzień po Duke Nukem Forever :/S1MON pisze: ten lipiec to i tak chyba coraz mniej mozliwy...
A co do Undisputted Attitude - IMHO bardzo udany album, lepszy od poprzednika ale gorszy od następcy
gdzies slyszalem, ze festivale beda rozne i moze dopiero wrzesien...ale to nie bylo jakies oficjalne info...moze plota zwykla, nie wiemM@ti pisze:A co z lipca też chcą przełożyć premierę?
- Piotrek Sz.
- -#Prodigal son

Gemini z tej płyty jest GENIALNE. Zwłaszcza perkusja. A reszta płyty to świetnie odegrane covery kapel hardcorowych i punkowych.M@ti pisze:Zależy jak dla kogo. Dla mnie to takie nie wiadomo co.Kea pisze:a tam pieprzysz. takie np disintegration/free money albo I hate you roxaja przeciez.![]()
Nu pagadi, zajec!!!
Jak by się sprawdziło, to razem z Ironami premierka.S1MON pisze:gdzies slyszalem, ze festivale beda rozne i moze dopiero wrzesien
Oby. Bo jeśli nie to po wakacjach trzeba kasy trochę mieć, a to akurat trudne będzie.S1MON pisze:moze plota zwykla,
- Elevatorman
- -#Clansman

M@ti pisze:S1MON napisał:
moze plota zwykla,
Oby. Bo jeśli nie to po wakacjach trzeba kasy trochę mieć, a to akurat trudne będzie. Wink
no własnie a jeszcze wychodzi płyta maidenów a potem metallica...
Z tego co słyszałem to Meta ma wydać nowy LP pod koniec 2006 r. NIe jestem pewien.Elevatorman pisze:no własnie a jeszcze wychodzi płyta maidenów a potem metallica
Zaraz zassam to nowe. Zobaczymy jakie to. Napaliłem się, ojjj!
- Elevatorman
- -#Clansman

mówiono o wrzesniu ale jak wiadomo jest escape ....i jest przesnuety wiec znając alcocholice wyjdzie gdzies na początku 2007... 
ke ? da sie zassac a nie tylko posluchac ? czy inne zrodloKorzeń pisze:Zaraz zassam to nowe. Zobaczymy jakie to. Napaliłem się, ojjj!
O, posłuchałem już, sciągać nie trza. Ale fajne to. Mniamuśne będzie! Słychać kto garnki obstawia!
Jak nie później.Elevatorman pisze:wiec znając alcocholice wyjdzie gdzies na początku 2007... Wink
Nooo, od razu się w....uszy rzuca.Korzeń pisze:Słychać kto garnki obstawia!
- ironBIDDAF
- -#Trooper

siła spokojuM@ti pisze:Za co? Za moje podejście do tej płyty??ironBIDDAF pisze:grrrrrrrrrr!! Evil or Very Mad
Warna powinienes zarobic za to!!Chyba mam prawo do swojego zdania, a to że jest odmienne od innych to już nie moja wina. Uwielbiam Slayera ale tego albumu akurat nie trawię, proste chyba.
M@ti :beer za Slayera
Hehe, właśnie to mnie trochę zmyliło.ironBIDDAF pisze:Człowiek nie da Wink to od razu się burzą
Zdrówko. :beer :beerironBIDDAF pisze:M@ti Peace Man! za Slayera
to jeszcze po buziaku i spokój 
Bidd=>> <buziak>
Matek ty też chcesz?
Matek ty też chcesz?