widać jak czytasz recenzje :laughMatek pisze:a myślałem że ta pierwsza jest
Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
hehe, Iced Earth w książeczce SWTWC dziękuje m.in. Nevermore, Warrelowi oraz... Obi-Wan Kenobipaniron pisze: A komu dziękują? Są tutaj wymienione takie kapele jak Arch Eremy, Mercyful Fate, Iced Earth, Overkill i inne. Jest także Jason z Piątku 13 – tego
To jak sie tak lubią to może wpadną razem do nas przy następnej trasie.
Kuna wszystkie fotki mi wysypało
Kuna wszystkie fotki mi wysypało
nie no, trochę poprostu dziwne że połowa recenzji to nevermoreWrath pisze:widać jak czytasz recenzje
Dlatego, że początkowo miały być same recenzje Nevermore, ale ktoś podchywcił żeby zrobić ogólny temat
A propos pisania recenzji, to ja chyba w końcu skończę reckę SWTWC.. piszę ją już od dwóch tygodni... tzn. napisałem dwa zdania, wkleiłem do Worda, bo mądre były
i tak sobie leżą, jakoś weny nie mam 
Eee, chłopaki, chyba Syzygy wygrasyzygy pisze:patrz jaką mam tapetę na pulpicie:
http://img137.imageshack.us/img137/6489/tapeta9eo.jpg
Pochwała jak się patrzy
ŁadnaWrath pisze:Ja Ci dam zbereźna
http://img225.imageshack.us/img225/6407 ... d013oy.jpg
PffArtur pisze:Syzygy - i tak wygrywasz
No, no, nieźle kombinujeszWrath pisze:Pffjego jest kiepskiej jakości
![]()
BTW - Paniron, ładna recka, krótka i treściwa
Dokładnie. Ja sam mam w planie opisać wszystkie albumy Nevermore ( aż 6 ) I jakbyś Ty , syzygy i Fear opisali każdy to wtedy byłby git
Bo fajnie sie czyta takie recki od innych osób, bo można wtedy zauważyć rzeczy, których sie wcześniej nie widziało. co nie
Bo fajnie sie czyta takie recki od innych osób, bo można wtedy zauważyć rzeczy, których sie wcześniej nie widziało. co nie
Słusznie :rocxpaniron pisze:Bo fajnie sie czyta takie recki od innych osób, bo można wtedy zauważyć rzeczy, których sie wcześniej nie widziało. co nie
Ja napiszę, ale nie wiem kiedypaniron pisze:I jakbyś Ty , syzygy i Fear opisali każdy to wtedy byłby git Twisted Evil
Fajna nawet, ale mogła być lepsza.Wrath pisze:Ja Ci dam zbereźna Evil or Very Mad
http://img225.imageshack.us/img225/6407 ... d013oy.jpg
Jeszcze Wrath, Vacter i M@ti słuchają Nevermorepaniron pisze: I jakbyś Ty , syzygy i Fear opisali każdy to wtedy byłby git
M@ti pisze: Jak narazie Syzygy ma lepszą.
syz ma lepszą?
gdzie wy oczy macie?
już nie wazne że tam apc jest ale walory estetyczne decydują. wratha bardzo stylowa
tutaj już starczy chyba 
to zakładajsyzygy pisze:A to by było ciekaweMatek pisze:a zróbcie temta "poka swój pulpit"![]()
Ej qrcze, coraz więcej nas tu jestsyzygy pisze:Jeszcze Wrath, Vacter i M@ti słuchają Nevermore
Hehe, w sumie racjasyzygy pisze:A ja jakoś nie czuję się na siłach ostatnio, żeby napisać recezję nevermore... jakoś łatwiej mi się pisze o prostrzej muzyce...
-
Deleted User 357
Nevermore mam Enemies i Endeavour,od czasu do czasu lubię posłuchać,ale jakoś się jeszcze nie przegryzłem;]Ale kapela zacna:]Artur pisze:Żelazny też coś tam "przebąkiwał" Laughing
A żebyś wiedział, mnie też.syzygy pisze:jakoś łatwiej mi się pisze o prostrzej muzyce...
I tak trzymać.Artur pisze:Ej qrcze, coraz więcej nas tu jest
ok, spis tresci uzupelniony o dwie ostatnie recki pana irona. sorx ,ze tak dlugo , ale mniej mnie tu bylo ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
Kurde coś cicho w reckach, przydało by się coś nowego napisać.
Aha Slayer thx.
Czy mi się zdaje czy pochwał przybywa?