Ja też, a Nicka nie lubieWrath pisze:co tam, nabiję sobie posta ;p
05.06 :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05.06 :)
wiesz co, trochę mnie to denerwuje (tak wiem,ciągne offtopa). takie gadki że po najmniejszej linii oporu itd. ale to głównie dlatego że do Wratha przylgnęla poprostu taka łatkai dlatego że sam sobie z tego żartuje. a tak się składa że Wy (mam tu na myśli wielu nowych userów którzy w sanktuariankach co chwila walą Wratha jako offtopera, ale nie tylko) offtopujecie w znacznie większych ilosciach tylko nikt na to za bardzo uwagi nie zwraca. przy tym wszystkim Offtop Wratha jest naprawde blady. tyle ode mnie. i uprzedzając pytanie - nie próbuje siebie "bronić" tym samym bo ja to inna bajka.Opra_M pisze:ty to wrath jestesWrath pisze:co tam, nabiję sobie posta ;pjak najwiecej po jak najprostrzej lini oporu
aha, no przeciez ty dazysz do Spammera
jestes na dobrej drodze
-
Deleted User 1499
No to ja tez sie dopisze to życzen.
Wszystkiego najlepszego , udanego albumu, udanej trasy , no i oczywiscie zdrowia oraz dobrej atmosfery w zespole. :beer
Wszystkiego najlepszego , udanego albumu, udanej trasy , no i oczywiscie zdrowia oraz dobrej atmosfery w zespole. :beer
-
Deleted User 2259
Wszystkiego Najlepszego Nicko,dużo zrowia,i świetnej formy na trasie.
Sto lat Sto lat niech żyje żyje nam 
eehh ,chyba sie nie zrozumielismy.Czytajac posty zwracaj uwage takze na emoty,bo one duzo mowia,to co napisalam bylo pol zartem pol serio.A wrath piszac swe wypowiedzi robi to w sposob bardzo mily,wlasnie tak jak mowisz,smiejac sie sam z siebie. A kto tu na niego najezdza??Matek pisze:wiesz co, trochę mnie to denerwuje (tak wiem,ciągne offtopa). takie gadki że po najmniejszej linii oporu itd. ale to głównie dlatego że do Wratha przylgnęla poprostu taka łatkai dlatego że sam sobie z tego żartuje. a tak się składa że Wy (mam tu na myśli wielu nowych userów którzy w sanktuariankach co chwila walą Wratha jako offtopera, ale nie tylko) offtopujecie w znacznie większych ilosciach tylko nikt na to za bardzo uwagi nie zwraca. przy tym wszystkim Offtop Wratha jest naprawde blady. tyle ode mnie. i uprzedzając pytanie - nie próbuje siebie "bronić" tym samym bo ja to inna bajka.
Happy Birthday Nicko
troche spóźnione ale mi neta odcięli
troche spóźnione ale mi neta odcięli
wszytkiego naj... Nicko
ps. a moze tak zyczyc koncertu w polsce
ps. a moze tak zyczyc koncertu w polsce
ale to nie bylo tak do Ciebie skierowane wyłącznie tylk ogólnie o najeżdzaniu na Wratha. tak mi się tylko nawinęłaśOpra_M pisze:eehh ,chyba sie nie zrozumielismy.Czytajac posty zwracaj uwage takze na emoty,bo one duzo mowia,to co napisalam bylo pol zartem pol serio.A wrath piszac swe wypowiedzi robi to w sposob bardzo mily,wlasnie tak jak mowisz,smiejac sie sam z siebie. A kto tu na niego najezdza?? moim zdaniem po prostu za bardzo sie unosisz.To tyle ode mnie.
Zdrowia!
Nicko, mnóstwo zdrowia, super formy, długich lat życia i ogólnie wszystkiego naj :beer !