05.06 :)

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: 05.06 :)

Post autor: paniron »

Wrath pisze:co tam, nabiję sobie posta ;p
Ja też, a Nicka nie lubie :lol: :wink:
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

Opra_M pisze:
Wrath pisze:co tam, nabiję sobie posta ;p
ty to wrath jestes :lol: jak najwiecej po jak najprostrzej lini oporu :wink: aha, no przeciez ty dazysz do Spammera :lol: jestes na dobrej drodze 8)
wiesz co, trochę mnie to denerwuje (tak wiem,ciągne offtopa). takie gadki że po najmniejszej linii oporu itd. ale to głównie dlatego że do Wratha przylgnęla poprostu taka łatkai dlatego że sam sobie z tego żartuje. a tak się składa że Wy (mam tu na myśli wielu nowych userów którzy w sanktuariankach co chwila walą Wratha jako offtopera, ale nie tylko) offtopujecie w znacznie większych ilosciach tylko nikt na to za bardzo uwagi nie zwraca. przy tym wszystkim Offtop Wratha jest naprawde blady. tyle ode mnie. i uprzedzając pytanie - nie próbuje siebie "bronić" tym samym bo ja to inna bajka.
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

No to ja tez sie dopisze to życzen.
Wszystkiego najlepszego , udanego albumu, udanej trasy , no i oczywiscie zdrowia oraz dobrej atmosfery w zespole. :beer
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Wszystkiego Najlepszego Nicko,dużo zrowia,i świetnej formy na trasie.
Awatar użytkownika
IM
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: IM »

Sto lat Sto lat niech żyje żyje nam :P
Opra
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Opra »

Matek pisze:wiesz co, trochę mnie to denerwuje (tak wiem,ciągne offtopa). takie gadki że po najmniejszej linii oporu itd. ale to głównie dlatego że do Wratha przylgnęla poprostu taka łatkai dlatego że sam sobie z tego żartuje. a tak się składa że Wy (mam tu na myśli wielu nowych userów którzy w sanktuariankach co chwila walą Wratha jako offtopera, ale nie tylko) offtopujecie w znacznie większych ilosciach tylko nikt na to za bardzo uwagi nie zwraca. przy tym wszystkim Offtop Wratha jest naprawde blady. tyle ode mnie. i uprzedzając pytanie - nie próbuje siebie "bronić" tym samym bo ja to inna bajka.
eehh ,chyba sie nie zrozumielismy.Czytajac posty zwracaj uwage takze na emoty,bo one duzo mowia,to co napisalam bylo pol zartem pol serio.A wrath piszac swe wypowiedzi robi to w sposob bardzo mily,wlasnie tak jak mowisz,smiejac sie sam z siebie. A kto tu na niego najezdza?? :? moim zdaniem po prostu za bardzo sie unosisz.To tyle ode mnie.
Awatar użytkownika
Krzysiu
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Krzysiu »

Happy Birthday Nicko
troche spóźnione ale mi neta odcięli :P
spioch
-#Invader
-#Invader

Post autor: spioch »

wszytkiego naj... Nicko
ps. a moze tak zyczyc koncertu w polsce :wink:
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

Opra_M pisze:eehh ,chyba sie nie zrozumielismy.Czytajac posty zwracaj uwage takze na emoty,bo one duzo mowia,to co napisalam bylo pol zartem pol serio.A wrath piszac swe wypowiedzi robi to w sposob bardzo mily,wlasnie tak jak mowisz,smiejac sie sam z siebie. A kto tu na niego najezdza?? moim zdaniem po prostu za bardzo sie unosisz.To tyle ode mnie.
ale to nie bylo tak do Ciebie skierowane wyłącznie tylk ogólnie o najeżdzaniu na Wratha. tak mi się tylko nawinęłaś ;) a co do emotek... nadają jakieś zabarwienie ale sensu nie zacierają jednak.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Zdrowia!
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Nicko, mnóstwo zdrowia, super formy, długich lat życia i ogólnie wszystkiego naj :beer !
ODPOWIEDZ