Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Ne eMulu wszystko to faki. Jak chcecie liniacza na rapidshare to walcie do mnie na prniv [bo tka publicznie chyba nie mogę dać no nie?]
Właśnie delektuję się Cultem. :rocx Miazga poprostu, słychać trochę nawiązanie do starych dobrych czasów.
Świetne, czekamy na nowy LP. 
Ja też właśnie słucham
Póki co mam sam początek utworu a już mi się podoba 
Właśnie początek mi najbardziej przypomina stare kawałki.Fear pisze:Póki co mam sam początek utworu a już mi się podoba
No bo tak jest :]M@ti pisze:Właśnie początek mi najbardziej przypomina stare kawałki. Wink
:laugh Jak mogło by być inaczejM@ti pisze:I solówki oczywiście. Razz
Choć tylko 2 są.Fear pisze:Jak mogło by być inaczej
Na szczęście tylko 2M@ti pisze:Choć tylko 2 są. Laughing
No tak, tak. ładna piosenkaM@ti pisze:Kurde już chyba 10 raz słucham i nasłuchać się nie mogę. Very Happy
Po wczorajszym dniu to mnie nic już nie dziwi :]M@ti pisze:To pewnie sprawka szatana. Laughing
A co nie podobają Ci się?Fear pisze:Na szczęście tylko 2
Ten dzień pozostawia po sobie ślady.Fear pisze:Po wczorajszym dniu to mnie nic już nie dziwi :]
Nie no fajne, ale wiesz, że lubię "nieco" inneM@ti pisze:A co nie podobają Ci się? Wink
Oj tak , i to szkoda mówić jakieM@ti pisze:Ten dzień pozostawia po sobie ślady. Razz
A no tak, sweepy, sweepy i jeszcze raz sweepy.Fear pisze:Nie no fajne, ale wiesz, że lubię "nieco" inne
No powiedz.Fear pisze:Oj tak , i to szkoda mówić jakie
DokładnieM@ti pisze:A no tak, sweepy, sweepy i jeszcze raz sweepy. Laughing Wink
:laugh
Nie, bo satan się obraziM@ti pisze:No powiedz. Twisted Evil Wink
EOT
slucham i slucham i podoba mi sie coraz bardziej tym bardziej ze juz go mam na pc z dobra jakoscia i nie musze wchodzic w net :solo
TjaaaFear pisze:Na szczęście tylko 2
A nie jest tak ?Artur pisze:Pamiętam jak to Firuś cudnie powiedziałeś, że Kerry solówki tylko zaczyna i kończy dobrym dźwiękiem Laughing
Ostatnio zmieniony śr cze 07, 2006 10:35 pm przez Premus, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie mogę przestać z tym "Cult". Zostałem zawładnięty!
bardzo slayerowy ten cult
zdecydowanie bardziej "klasycznie" niż ostatnio bywało 
no i przypomniało mi się jak ja bardzo nie lubię tych ich solówek
no i przypomniało mi się jak ja bardzo nie lubię tych ich solówek
Racja, racja.Matek pisze:bardzo slayerowy ten cult Laughing zdecydowanie bardziej "klasycznie" niż ostatnio bywało Wink
Ty heretyku!no i przypomniało mi się jak ja bardzo nie lubię tych ich solówek
Serio? <:
no serioKorzeń pisze:Serio? <:
Podobnie u mnie. :rocxKorzeń pisze:Zostałem zawładnięty!
Chyba najbardziej klasycznie od czasu "Divine Intervention".Matek pisze:zdecydowanie bardziej "klasycznie" niż ostatnio bywało