Fan ComyMatek pisze:no serio Razz dziwisz się? Laughing
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
a tam comy... solówy to akurat nie jest ich najmocniejsza stronaKorzeń pisze:Fan ComyMatek pisze:no serio Razz dziwisz się? LaughingNie, nie dziwię się więc. ;P
To jest inny rodzaj solówek. Tam głównie chodzi o mayhem i zadymę a nie o harmonię ;PMatek pisze:a slayerowe są tępe Razz
Zresztą jak dla mnie to Slayer bardziej gra na emocjach niż na instrumentach. Tak jestem nastawiony na odbiór tej muzyki i za to ją kocham.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Świry.WICKER MAN pisze:SLAYER 'Fans' Vandalize New York Seminary To Mark 6/6/06 - June 8, 2006 Twisted Evil
w necie już 3 utworowy sampler jest, mom go nawet.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Premiera płyty przesunięta podobno na 8 sierpnia.
- likipiki
- -#Lord of the flies

ciekawe czy jest na co tyle czekać
bo ten cult w sumie to dobry kawałek, ale dobry i nic więcej
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
mi tu ...jihad sie dziwnie zaczynamiki pisze:mom go nawet.
Do której grupy się zaliczacie? :]There are SLAYER fans: Attend concerts, buy albums and dvd's and support the band and it's music.
and there are SLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYER!!!!!!! fans: Sometimes do the same as slayer fans but have a much lower IQ, run around and scream slayer at every metal show, carve slayer on their bodies, and vandalize other's properties.
hmmm.moze inaczej...prawdziwi fani Slayera to najbrzydsze dzieciaki ( slowa Toma, zeby nie bylo
) w bloku - that`s me 
nie pamiętam, bo miałem ultrabombke jak go słuchałemS1MON pisze:mi tu ...jihad sie dziwnie zaczyna
musze zobaczyc jak to bedzie sie nawalic i tego sluchacmiki pisze:nie pamiętam, bo miałem ultrabombke jak go słuchałem
- likipiki
- -#Lord of the flies

miałem nadzieję na buziakaS1MON pisze:choc pospamujemy w duecie...podobno niezli jestesmy
btw, dź
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
nieźli? ge-nial-niS1MON pisze:podobno niezli jestesmy
Miki, S1, jeżeli możecie mi przekazać źródło tego 3 utworowego sampla to bardzo proszę o PM. Z góry dzięki, piwo przy okazji.
- Metalophil
- -#Moonchild

to i ja poproszę :beerKorzeń pisze:Miki, S1, jeżeli możecie mi przekazać źródło tego 3 utworowego sampla to bardzo proszę o PM. Z góry dzięki, piwo przy okazji.
Dzięki wielkie miki!
Póki co - podoba mi się!
EDIT: Wysłuchałem. Zajebiste. Melodyjne, może nie tak szybkie jak obiecywali ale za to z klimatem. Naprawdę good stuff.
Póki co - podoba mi się!
EDIT: Wysłuchałem. Zajebiste. Melodyjne, może nie tak szybkie jak obiecywali ale za to z klimatem. Naprawdę good stuff.
Jak narazie Eyes Of The Insane najbardziej mi podchodzą. Zaraz po nich Cult. Jihad (zajebiste intro) #3.
PS: Chwilowo zawieszam opinię, że nowy Slayer brzmi jak "popłuczyny po GHUA"
PS: Chwilowo zawieszam opinię, że nowy Slayer brzmi jak "popłuczyny po GHUA"
a tak wyglada limitowana koszulka 06/06/06
http://www.truemetal.it/modules.php?nam ... &sid=16259
http://www.truemetal.it/modules.php?nam ... &sid=16259