Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
dobra, chwilowo jestem w domu to wypadaloby wkoncu sciagnac tego slayera
gdzie to to dostepne jest?
STFUlikipiki pisze:prośba o nielegalny materiał = ban
=]
CHWDVD?
Chyba się nie znam na skrótach.
Chyba się nie znam na skrótach.
Na oficjalnej stronie Slayera są już podane daty koncertów w Europie. Niestety nie ma Polski.
Chyba że to się zalicza jako trasa Unholly Alliance, a trasa promująca nowy album będzie oddzielnie w co wątpię. Może jeszcze coś dodadzą. Oby. Bo kurde zaczyna się robić jak w przypadku Maidenów. 
dziwna sprawa, wszak UA Tour trwa juz jakis czas, ale jest takze w trakcie wydania plyty...pff...M@ti pisze: Chyba że to się zalicza jako trasa Unholly Alliance, a trasa promująca nowy album będzie oddzielnie w co wątpię
Ale moze Niemcy w takim razie
Jazz is not dead, it just smells funny.
Właśnie, chyba że zrobią kolejną część trasy na wiosnę np. i wtedy do nas zawitają. Kurde dobija mnie to już, tyle koncertów w Niemczech w Anglii nawet w Belgii się znalazł jeden a w Polsce ani jednego, ostatnio wszystko co najlepsze nas omija.slayer pisze:dziwna sprawa, wszak UA Tour trwa juz jakis czas, ale jest takze w trakcie wydania plyty...pff...
W zależności od ceny, a ta pewnie będzie podchodziła pod cenę na Maiden więc raczej odpada, ale to było by coś, no nic poczekam może jeszcze do nas wpadną.slayer pisze:Ale moze Niemcy w takim razie
ja bym sie bardziej o dojazd martwil. hm. orientuje sie ktos , ktore z podanych miast najblizej granicy z Polska ?
Dusseldorf
Erfurt
Munich
Boeblingen
Trier

Dusseldorf
Erfurt
Munich
Boeblingen
Trier
najblizej do Erfurtu, Dusseldorf i Trewir sa calkiem na zachodzie, niedaleko francuskiej granicy, Boblingen jest prawie calkiem na poludniowym zachodzie (niedaleko Stuttgartu), a Monachium to wiadomo. Wychodzi, ze najblizej bysmy mieli do Efurtu, choc i tak dosc daleko.
I oto chodzi, gdzie by nie było to i tak daleko, żeby chociaż w Czechach był jakiś gig.kobi pisze:Wychodzi, ze najblizej bysmy mieli do Efurtu, choc i tak dosc daleko.
z Wroclawia do Erfurtu pociag jedzie 8 godzin, i to z 2 przesiadkami (Gorlitz i Drezno) :/ takze raczej lipa :/
Z Warszawy/Poznania macie nocny pociąg do Dusseldorfu. Tylko, że najtańsza opcja kosztuje 120 zł w jedną stronę.
I to by mi bardziej pasowało niż ten z Wrocka o którym Kobi mówił. Ale 240 zł w obie strony + bilet + coś ze sobą to mi troszkę się nie uśmiecha.Piwowarus pisze:Z Warszawy/Poznania macie nocny pociąg do Dusseldorfu. Tylko, że najtańsza opcja kosztuje 120 zł w jedną stronę.
ale trzeba wziasc tez pod uwage ze Dusseldorf jest calkiem na zachodzie, wiec trzebaby sie tluc przez caly Reich :/ tez predzej bym sie do Czech wybral 
I to na samego Slayera, żeby to był jeszcze jakiś festiwal na którym m.in Slayer zagra to jeszcze uszło by.kobi pisze:ale trzeba wziasc tez pod uwage ze Dusseldorf jest calkiem na zachodzie, wiec trzebaby sie tluc przez caly Reich :/
wiadomo. .. ale zobaczymy jeszcze...moze cos do trasy dodadza, w koncu wiedza, ze fanow tu maja!kobi pisze:predzej bym sie do Czech wybral
I to nie byle jakich.slayer pisze:w koncu wiedza, ze fanow tu maja!
chcialbym zobaczyc czeskich fanow Slayer`akobi pisze:tez predzej bym sie do Czech wybral
- likipiki
- -#Lord of the flies

'krótko z przodu, długo z tyłu i wąsik na przedzie'
And it's a dirty job but someone's gotta do it...