Odgrzewany kotlet, słaba jakosc itd. Może to zrazić wielu ludzi do kupna Antologii, a szkoda. Nie mówię, że warto wydać na to DVD każde pieniądze, że jest to coś niesamowitego itp. Postaram się po prostu mniej więcej przedstawić zawartosc tego wydawnictwa.
Jak zapewne wszyscy wiedzą w skład Antologii wchodzą 3 koncerty, wszystkie teledyski, wywiad z Brucem i dosyć zabawny film "Biceps of Steel". Zacznę więc od koncertów. Od razu mówię, że nie będę rozpisywał się na temat jakości dzwięku i obrazu bo w tym temacie powiedziano o tym wiele.
Dive Dive Live
Myślę, że dla samego tego koncertu warto wydać 90zł
przez 2 dni męczyłem tą płytę xD).
Skunkworks Live
Hmm no to jest nieco kontrowersyjna sprawa. Powiem może tak: jeżeli lubisz Skunkworks koncert na pewno ci się spodoba natomiast jeżeli nie przemawia do ciebie ten album to Skunkworks Live zanudzi cię na śmierć
Scream For Me Brazil
Genialna setlista, Bruce w świetnej formie i Roy Z na gitarze....czego chcieć więcej? xD No może lepszego obrazu i dźwięku bo ogląda to się trochę jak bootleg
To by było na tyle jeżeli chodzi o koncerty...
Teledyski
Mamy tutaj 14 teledysków Bruce'a. Wszystkie w bardzo dobrej jakości i wszystkie na swój sposób ciekawe. Ciężko mi napisać tutaj coś więcej
Wywiad
Bruce odpowiada na kilka pytań dotyczących tworzenia jego ostatniej płyty - Tyranny of Souls i nie tylko. Dla osoby w miarę zorientowanej w języku angielskim ten wywiad to świetna sprawa.
Biceps of Steel
Hmm tego nawet nie potrafię w żaden sposób skomentować xD
Podsumowując:
Jesteś fanem solowej twórczości Bruce'a Dickinsona? Jeżeli tak to biegnij do sklepu (tylko nie zapomnij pieniędzy xD), a jeżeli nie to przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty w tym temacie i....biegnij do sklepu