Pomóż w promocji nowego albumu Iron Maiden!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pomóż w promocji nowego albumu Iron Maiden!!!
W imieniu moim i 2 moich kumpli zgłaszamy się do promocji
Poznań,Swarzędz/wielkopolskie
Poznań,Swarzędz/wielkopolskie
- dostoevsky
- -#Assassin

Mało chętnych jak na Warszawę
W razie czego, mogę porozklejać więcej 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Oczywiscie beda wysylane do kazdego miasta, a koszty (klej do tapet itp.) beda zwrocone przez EMI po wyslaniu im faktury.rss pisze:Mam tylko pytanie, bo nie wyczytałem tego w temacie: czy plakaty i ulotki będa wysyłane, czy mamy je sami drukować?
EvE - popieram Cie w 150%.
Grzedi - ja po 20 sierpnia dolacze sie do oplakatowywania Wawy.
Dlaczego tylko dwie osoby ustosunkowały się do mojej propozycji,( strona nr.7), jeśli to by sie udało ,to mogłoby to naprawde pomóc tej akcji.
Ostatnio zmieniony śr lip 19, 2006 8:00 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
to kiedy dacie nam cynk i bedizemy wam mieli dac namiary na siebie??
już nie mam tu najwięcej postów

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chodzi o punkty informacyjne o nowej plycie? Niestety watpie, zeby to wypalilo choc pomysl jest dobry. Ale po prostu koszt tego przedsiewziecia bylby za wysoki i niewspolmierny do ewentualnych zyskow... EMI nie wladuje tyle kasy w Maiden, bo po prostu nie jest to zespol, ktory jest tego wart - sprzedaz ich plyt u nas ciagle spada, a takie punkty sporo by kosztowaly. Nie wiadomo czy by im sie to zwrocilo. Cos takiego mozna byloby robic przy okazji premiery nowych Stonesow, Madonny czy U2, a nie Maiden. Dlatego musimy zadowolic sie plakatami i ulotkami - to i tak cos po Dance of Death, ktory przeszedl raczej bez echa.Nomad pisze:Dlaczego tylko dwie osoby ustosunkowały się do mojej propozycji,( strona nr.7), jeśli to by sie udało ,to mogłoby to naprawde pomóc tej akcji.
Spokojnie - jak dostaniemy wytyczne od EMI to damy Wam tutaj znac!!Szajba pisze:to kiedy dacie nam cynk i bedizemy wam mieli dac namiary na siebie??
- dostoevsky
- -#Assassin

Nomadowi chodziło o te wspólne wyprawy chyba.... jak już mówiłem - ja preferowałbym wyskok na rowerze z mojej strony, z pewnością zauważycie moją działalność w stolicyWICKER MAN pisze:Chodzi o punkty informacyjne o nowej plycie? Niestety watpie, zeby to wypalilo choc pomysl jest dobry. Ale po prostu koszt tego przedsiewziecia bylby za wysoki i niewspolmierny do ewentualnych zyskow... EMI nie wladuje tyle kasy w Maiden, bo po prostu nie jest to zespol, ktory jest tego wart - sprzedaz ich plyt u nas ciagle spada, a takie punkty sporo by kosztowaly. Nie wiadomo czy by im sie to zwrocilo. Cos takiego mozna byloby robic przy okazji premiery nowych Stonesow, Madonny czy U2, a nie Maiden. Dlatego musimy zadowolic sie plakatami i ulotkami - to i tak cos po Dance of Death, ktory przeszedl raczej bez echa.Nomad pisze:Dlaczego tylko dwie osoby ustosunkowały się do mojej propozycji,( strona nr.7), jeśli to by sie udało ,to mogłoby to naprawde pomóc tej akcji.
Wicker, fajna jest też opcja przyczepiania plakatów do barierek, np. takich przy torach tramwajowych, tzn., plakat z jeden i drugiej strony i oba są przypięte spinaczami. Ludzie jadący samochodami i tramwajami z pewnością zauważą.
Chodziło mi o to co Wicker napisał,a co do wspólnych wypraw, to myśle ,że lepiej współpracować z wielu względów, o których pisałem, no chyba ,że ktoś chce rowerkiem objechać miasto,ale pewno mało będzie takich osób.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wspolne wyprawy to jak najbardziej dobry pomysl. Plakaty beda wysylane i tak tylko do jednej osoby w kazdym miescie/regionie wiec bedziecie musieli sie jakos spotkac i to porozdzielac. Ale im wiecej osob by je razem rozwieszalo, tym lepiej. Wiem to z doswiadczenia przy okazji akcji z Mystic Festival 2005.
- dostoevsky
- -#Assassin

Hm........ a po ile plakatów każdy z nas dostanie? Ja mogę przyjąć całkiem dużo, bo jak już mówiłem, kiedy jeżdzę na rowerze rozwieszanie jest szybkie, łatwe i przyjemne. No i oczywiście dzięki temu porozwieszam plakaty w wielu miejscach, także nie może być mowy o tym, że będą wisiały jeden obok drugiego na jednej ulicy.
nie boj sie starczy zebys wzial sobie jeden do domu na pamiatkeGrzedi pisze:Hm........ a po ile plakatów każdy z nas dostanie?
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie..... już nie chodzi o pamiątkę, bo mnie już takie pamiątki nie jarają. 
To jak z tą liczbą, Wicker?
To jak z tą liczbą, Wicker?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze nie wiemy. Ale max. kilkaset plakatow na miasto - watpie, zeby bylo wiecej. EMI na razie ustala gdzie maja byc one rozwieszane i dopiero potem podadza dokladna liczbe.
Eddia, Łódź/łódzkie
-
El Dorado
ja bym chętnie pomógł ale zapewne nie pozwolicie mi
Tobink, Łódź/aleksandrów łódzki // łodzkie
BBBBBBBBBBBBBB
Tobink, Łódź/aleksandrów łódzki // łodzkie
Ja z kumplem mógłbym rozwieszać plakaty w Lubartowiem ( Około 26 kilometrów od Lublina ) i w okolicach Lubartowa ( Pobliskie mniejsze miejscowości.. )
Mamy jednak jedno pytanie. Czy po dostaniu plakatów dla regionu Lubelskiego byłaby możliwość wysłania ich pocztą pod wskazany adres ? Nie jestem pewny czy da radę dojechać na rozdzielenie plakatów do Lublina..
Proszę o odpowiedź.
Mamy jednak jedno pytanie. Czy po dostaniu plakatów dla regionu Lubelskiego byłaby możliwość wysłania ich pocztą pod wskazany adres ? Nie jestem pewny czy da radę dojechać na rozdzielenie plakatów do Lublina..
Proszę o odpowiedź.
- Elevatorman
- -#Clansman

do mniejszych mozna by wysłac kilka żeby przykleić w takich typowo metalowych miejscach u mnie np. w mojej sali prób wszystkie zespoły z okolicy grają i zaraz przy niej jest metalowa kawiarnia więc...no i w szkołach typu LO i w kilku miejscach w mieście bo po co w mniejszych miastach kilkaset plakatów...a w takich "strategicznych" punktach mogą coś zdziałać....
No własnie o to mi chodziło by porozklejać na kilku słupach i przed LO są tablice tam też można przykleić. Więc czekam teraz na oficjalną odpowiedź czy da radę i jeżeli da to się zapisuję
Aha zapomniałem dopisać - Dla Lubartowa tego dużo nie trzeba jakieś 10-15 MAX 20 plakatów.
20 wystarczyło by jescze na pobliskie miejscowości w których zbyt dużo takich obiektów nie ma.
Aha zapomniałem dopisać - Dla Lubartowa tego dużo nie trzeba jakieś 10-15 MAX 20 plakatów.
20 wystarczyło by jescze na pobliskie miejscowości w których zbyt dużo takich obiektów nie ma.
- Elevatorman
- -#Clansman

u mnie jest kilka takich typowo metalowych miejsc:D samo liceum w którym jest ok. 60% takich ludzi :beer
ClouD - Świnoujście/zachodniopomorskie
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 4:24 pm przez cloud, łącznie zmieniany 1 raz.
UP THE IRONS !!!