Pomóż w promocji nowego albumu Iron Maiden!!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Skała
-#Prowler
-#Prowler

Re: Pomóż w promocji nowego albumu Iron Maiden!!!

Post autor: Skała »

W imieniu moim i 2 moich kumpli zgłaszamy się do promocji
Poznań,Swarzędz/wielkopolskie
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Mało chętnych jak na Warszawę :? W razie czego, mogę porozklejać więcej :D
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

rss pisze:Mam tylko pytanie, bo nie wyczytałem tego w temacie: czy plakaty i ulotki będa wysyłane, czy mamy je sami drukować? :?
Oczywiscie beda wysylane do kazdego miasta, a koszty (klej do tapet itp.) beda zwrocone przez EMI po wyslaniu im faktury.

EvE - popieram Cie w 150%. :)

Grzedi - ja po 20 sierpnia dolacze sie do oplakatowywania Wawy. 8)
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Dlaczego tylko dwie osoby ustosunkowały się do mojej propozycji,( strona nr.7), jeśli to by sie udało ,to mogłoby to naprawde pomóc tej akcji.
Ostatnio zmieniony śr lip 19, 2006 8:00 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

to kiedy dacie nam cynk i bedizemy wam mieli dac namiary na siebie??
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Nomad pisze:Dlaczego tylko dwie osoby ustosunkowały się do mojej propozycji,( strona nr.7), jeśli to by sie udało ,to mogłoby to naprawde pomóc tej akcji.
Chodzi o punkty informacyjne o nowej plycie? Niestety watpie, zeby to wypalilo choc pomysl jest dobry. Ale po prostu koszt tego przedsiewziecia bylby za wysoki i niewspolmierny do ewentualnych zyskow... EMI nie wladuje tyle kasy w Maiden, bo po prostu nie jest to zespol, ktory jest tego wart - sprzedaz ich plyt u nas ciagle spada, a takie punkty sporo by kosztowaly. Nie wiadomo czy by im sie to zwrocilo. Cos takiego mozna byloby robic przy okazji premiery nowych Stonesow, Madonny czy U2, a nie Maiden. Dlatego musimy zadowolic sie plakatami i ulotkami - to i tak cos po Dance of Death, ktory przeszedl raczej bez echa.
Szajba pisze:to kiedy dacie nam cynk i bedizemy wam mieli dac namiary na siebie??
Spokojnie - jak dostaniemy wytyczne od EMI to damy Wam tutaj znac!!
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

WICKER MAN pisze:
Nomad pisze:Dlaczego tylko dwie osoby ustosunkowały się do mojej propozycji,( strona nr.7), jeśli to by sie udało ,to mogłoby to naprawde pomóc tej akcji.
Chodzi o punkty informacyjne o nowej plycie? Niestety watpie, zeby to wypalilo choc pomysl jest dobry. Ale po prostu koszt tego przedsiewziecia bylby za wysoki i niewspolmierny do ewentualnych zyskow... EMI nie wladuje tyle kasy w Maiden, bo po prostu nie jest to zespol, ktory jest tego wart - sprzedaz ich plyt u nas ciagle spada, a takie punkty sporo by kosztowaly. Nie wiadomo czy by im sie to zwrocilo. Cos takiego mozna byloby robic przy okazji premiery nowych Stonesow, Madonny czy U2, a nie Maiden. Dlatego musimy zadowolic sie plakatami i ulotkami - to i tak cos po Dance of Death, ktory przeszedl raczej bez echa.
Nomadowi chodziło o te wspólne wyprawy chyba.... jak już mówiłem - ja preferowałbym wyskok na rowerze z mojej strony, z pewnością zauważycie moją działalność w stolicy 8)

Wicker, fajna jest też opcja przyczepiania plakatów do barierek, np. takich przy torach tramwajowych, tzn., plakat z jeden i drugiej strony i oba są przypięte spinaczami. Ludzie jadący samochodami i tramwajami z pewnością zauważą. :)
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Chodziło mi o to co Wicker napisał,a co do wspólnych wypraw, to myśle ,że lepiej współpracować z wielu względów, o których pisałem, no chyba ,że ktoś chce rowerkiem objechać miasto,ale pewno mało będzie takich osób.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Wspolne wyprawy to jak najbardziej dobry pomysl. Plakaty beda wysylane i tak tylko do jednej osoby w kazdym miescie/regionie wiec bedziecie musieli sie jakos spotkac i to porozdzielac. Ale im wiecej osob by je razem rozwieszalo, tym lepiej. Wiem to z doswiadczenia przy okazji akcji z Mystic Festival 2005.
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Hm........ a po ile plakatów każdy z nas dostanie? Ja mogę przyjąć całkiem dużo, bo jak już mówiłem, kiedy jeżdzę na rowerze rozwieszanie jest szybkie, łatwe i przyjemne. No i oczywiście dzięki temu porozwieszam plakaty w wielu miejscach, także nie może być mowy o tym, że będą wisiały jeden obok drugiego na jednej ulicy.
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

Grzedi pisze:Hm........ a po ile plakatów każdy z nas dostanie?
nie boj sie starczy zebys wzial sobie jeden do domu na pamiatke :D
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Nie..... już nie chodzi o pamiątkę, bo mnie już takie pamiątki nie jarają. :)

To jak z tą liczbą, Wicker?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Jeszcze nie wiemy. Ale max. kilkaset plakatow na miasto - watpie, zeby bylo wiecej. EMI na razie ustala gdzie maja byc one rozwieszane i dopiero potem podadza dokladna liczbe.
Eddia
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Eddia »

Eddia, Łódź/łódzkie
El Dorado

Post autor: El Dorado »

ja bym chętnie pomógł ale zapewne nie pozwolicie mi :B
Tobink, Łódź/aleksandrów łódzki // łodzkie

:BBBBBBBBBBBBBBB
Awatar użytkownika
Inferno25
-#Invader
-#Invader

Post autor: Inferno25 »

Ja z kumplem mógłbym rozwieszać plakaty w Lubartowiem ( Około 26 kilometrów od Lublina ) i w okolicach Lubartowa ( Pobliskie mniejsze miejscowości.. )

Mamy jednak jedno pytanie. Czy po dostaniu plakatów dla regionu Lubelskiego byłaby możliwość wysłania ich pocztą pod wskazany adres ? Nie jestem pewny czy da radę dojechać na rozdzielenie plakatów do Lublina..

Proszę o odpowiedź.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

do mniejszych mozna by wysłac kilka żeby przykleić w takich typowo metalowych miejscach u mnie np. w mojej sali prób wszystkie zespoły z okolicy grają i zaraz przy niej jest metalowa kawiarnia więc...no i w szkołach typu LO i w kilku miejscach w mieście bo po co w mniejszych miastach kilkaset plakatów...a w takich "strategicznych" punktach mogą coś zdziałać....
Awatar użytkownika
Inferno25
-#Invader
-#Invader

Post autor: Inferno25 »

No własnie o to mi chodziło by porozklejać na kilku słupach i przed LO są tablice tam też można przykleić. Więc czekam teraz na oficjalną odpowiedź czy da radę i jeżeli da to się zapisuję :)

Aha zapomniałem dopisać - Dla Lubartowa tego dużo nie trzeba jakieś 10-15 MAX 20 plakatów.

20 wystarczyło by jescze na pobliskie miejscowości w których zbyt dużo takich obiektów nie ma.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

u mnie jest kilka takich typowo metalowych miejsc:D samo liceum w którym jest ok. 60% takich ludzi :beer
cloud
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: cloud »

ClouD - Świnoujście/zachodniopomorskie
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 4:24 pm przez cloud, łącznie zmieniany 1 raz.
UP THE IRONS !!!
Zablokowany