Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
obserwator
- -#Long distance runner

Re: Slayer
To też ale mi chodziło o normalny topic o Megadeth. Ale teraz sprawdziłem i faktycznie nie maobserwator pisze:ale tam było tylko coś takiego jak mettalica vs megadeth
To kto zakłada?? 
-
obserwator
- -#Long distance runner

moze stare wydaniaArtur pisze:Być może będą to reedycje, ale może nie w takich pięknych wydaniach jak "Hell Awaits", "Show No Mercy" i "Live Undead" ??
Jazz is not dead, it just smells funny.
Robiłeś u nich już zakupy?vivid to dobry sklep.
Ja to się przejdę z większą gotówką do MMslayer pisze:moze stare wydania , ale cokolwiek. Wazne , ze beda. od razu 3 zamowie naraz, tylko juz po wakacjach zapewne. vivid to dobry sklep.
-
obserwator
- -#Long distance runner

ja robiłem i mam mieszane uczucia co do tego sklepu
pierwszym razem zamówiłem od nich filmy na dvd hellraiser 1 i 2 po 3 tygodniach dopiero napisali mi, że nie mają go na stanie i zapytali się czy wyrażam chęć na czekanie dłużej, napisałem że tak
filmy dostarczono mi po 3 miesiącach-paranoja
ale z kolei jak później zamawiałem jakieś cd czy winyle to tak w przeciągu 5 dni, w każdym bądź razie jest to "najwolniejszy" sklep internetowy, z którego korzystałem a ceny też mają nie za niskie
pierwszym razem zamówiłem od nich filmy na dvd hellraiser 1 i 2 po 3 tygodniach dopiero napisali mi, że nie mają go na stanie i zapytali się czy wyrażam chęć na czekanie dłużej, napisałem że tak
filmy dostarczono mi po 3 miesiącach-paranoja
ale z kolei jak później zamawiałem jakieś cd czy winyle to tak w przeciągu 5 dni, w każdym bądź razie jest to "najwolniejszy" sklep internetowy, z którego korzystałem a ceny też mają nie za niskie
mtszły
mnie kiedys fan zalatwil na miesiac czekania. a jest bardzo polecany...nie ma reguly...
-
obserwator
- -#Long distance runner

mi fan opylił używany singiel (pełno odcisków, połamane pudełko, ślady po naklejkach fabrycznych)slayer pisze:mnie kiedys fan zalatwil na miesiac czekania. a jest bardzo polecany...nie ma reguly...
mtszły
Dlatego bardzo lubie kupowac plyty w media marktach , ale niestety do najblizszego mam 45 km, a po drugie w necie czesto mozna spotkac duzo ciekawszych ofert 
-
obserwator
- -#Long distance runner

w moim mieście oczywiście nie ma heheheslayer pisze:Dlatego bardzo lubie kupowac plyty w media marktach
ja to samo, choć nie wiem czy w wałbrzychu jest bo jeśli nie, to musiałbym do wrocka jeżdzić a to już ponad 100kmslayer pisze:ale niestety do najblizszego mam 45 km,
no właśnie, ja ostatnio na przykład, kupuje płyty z allegro, ale tylko nówki, zafoliowane-ceny są nie żadko 2 razy niższeslayer pisze:a po drugie w necie czesto mozna spotkac duzo ciekawszych ofert
mtszły
- Elevatorman
- -#Clansman

ja tylko w MM ....do najblizszego mam 60 km:/Dlatego bardzo lubie kupowac plyty w media marktach , ale niestety do najblizszego mam 45 km
a ja ok. 160 hehe (Warszawa), wymiękacie. 
- Elevatorman
- -#Clansman

do Empiku też tyle samo.. w moim miescvie nawet płyty kupić nie mozna:P
Ale masz chyba jakieś większe miasto nieopodal, gdzie można coś kupić?Elevatorman pisze:w moim miescvie nawet płyty kupić nie mozna:P
- Elevatorman
- -#Clansman

Wroclaw:P
A no to jeszcze dobrze.
- Elevatorman
- -#Clansman

kurde ale cena Slayer 60 maiden 61..nieciekawie:P duzo....
po miesiacu juz moze troche zejdzie. wiadomo, korzystaja. Kazdy chcialby miec cd w dzien premiery