Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
Sprawa jest prosta - jak jesteś na koncercie słyszysz mniej wyraźnie wokal i wtedy wszystko brzmi genialnie. Nie zwracasz uwagi na te niedociągnięcia Roguca. Natomiast na nagraniach wideo czy bootlegach z soundboardu wokal jest bardziej wyeksponowany, mozna go bardziej przeanalizować i wychwycić błędy. Widziałem relacje z woodstocka i według mnie Roguc zawsze na koncertach tak śpiewa.
słuchaj... ja Ciebie nie wyzywam, a durniem możesz być co najwyżej Ty. w odróżnieniu od COMY Judasi to legenda i szacunek im się należy. podobnie jak nam - użytkownikom forum.tak, a za to judas priest są mniej pedalscy dureń....
i co z tego niby?hellrider pisze:w odróżnieniu od COMY Judasi to legenda i szacunek im się należy.
na szacunek to trzeba sobie zasłużyć chłopcze, a takim czymś jak np.hellrider pisze: szacunek im się należy. podobnie jak nam - użytkownikom forum.
raczej ku temu nie zmierzaszhellrider pisze:manowar miażdży te wszystkie wypierdki polskiego rocka i syfiastych zespołów pseudometalowych.
Coma i nowa płyta - kicz, nuda i beznadzieja. Oczywiscie jak dla mnie. Nie wiem co w tym dobrego. Zapraszam do poczytania świetnej recenzji na temat tej płyty na http://www.absyntserwis.prv.pl
dotąd trzymałem się tylko tematów w których miałem coś do powiedzenia ale coraz częsciej zaczynają mnie denerwować wywody znawców takie jak np.
a co do tego cytatu to trzeba było zacytować cały post, albo go po prostu przeczytać, wtedy byś wiedział o co chodzi.
jeśli chodzi o judasów to mogą nawet pieprzyć się wszyscy razem, nie obchodzi mnie to. kocham ich muzyke i tyle.
jak ktoś pisze np. w temacie o manowar że jest pedalski to nikt na to nie zwraca uwagi ale jak napiszę w temacie coma że banda gejów to jest wielkie oburzenie i od razu fala krytyki miłośników comy. nie będę ukrywał że czegoś nie lubie. jesli powstaną kolejne tematy to w każdym będę wyrażał swoją opinię. co miałem tu napisać napisałem.speedrw pisze:manowar jest eeee pedalski a hamerfall jest taki yyy też pedalski
a co do tego cytatu to trzeba było zacytować cały post, albo go po prostu przeczytać, wtedy byś wiedział o co chodzi.
jeśli chodzi o judasów to mogą nawet pieprzyć się wszyscy razem, nie obchodzi mnie to. kocham ich muzyke i tyle.
Ta recka to jest dopiero kandydat LOL'a Roku a nie płyta ComyComa i nowa płyta - kicz, nuda i beznadzieja. Oczywiscie jak dla mnie. Nie wiem co w tym dobrego. Zapraszam do poczytania świetnej recenzji na temat tej płyty na www.absyntserwis.prv.pl
No cóż, jak dla mnie muzyke się odkrywa samemu, nie patrzy na "wypociny" pisajków, ktorzy w większej częscie starają się być bardziej kontrowersynji niż w rzeczywistości są.
A co do Comy - jak pisałem, podobać się wcale Tobie nie musi. Ale nie pisz, że jest biednym zespołem, bo w/w szacunek chociażby dla umiejętności/klimatu/tekstów się należy. Tą muzykę się przeżywa...
A co do Comy - jak pisałem, podobać się wcale Tobie nie musi. Ale nie pisz, że jest biednym zespołem, bo w/w szacunek chociażby dla umiejętności/klimatu/tekstów się należy. Tą muzykę się przeżywa...
- likipiki
- -#Lord of the flies

cóż, w polsce mamy problem z pisaniem krytycznych recek. ostatniej propozycji comy oczywiście niska ocena się należy (ale nie aż tak...), ale również i pożądna krytyka.
niestety recka za bardzo mi przypomina bełkot w stylu www.porcys.com . słaby tekst.
niestety recka za bardzo mi przypomina bełkot w stylu www.porcys.com . słaby tekst.
Ostatnio zmieniony wt sie 08, 2006 10:44 am przez likipiki, łącznie zmieniany 1 raz.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Nie chce się na sam początek mojej kariery an forum kłocić wiec zaprzestanmy FearFear pisze: umiejętności/klimatu/tekstów się należy. Tą muzykę się przeżywa...
jeśli o klimat i teksty to z polskich kapel to KOMBAJN DO ZBIERANIA KUR PO WIOSKACH
- likipiki
- -#Lord of the flies

no kombajn to klasa sama w sobie, wiadomka.esoka pisze:jeśli o klimat i teksty to z polskich kapel to KOMBAJN DO ZBIERANIA KUR PO WIOSKACH Smile Kocham ich !
ale jestem ciekawy co nam zaserwują na kolejnych płytach. wtedy się rpzekonamy ile tak naprawdę jest wart.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
comy można nie lubić, to wiem na pewno bo to spectficzna muzyka ale nazwać to kiczem to jest poprostu rotfl. nie chodzi mi teraz o stawanie w obronie kapeli ale śmieszy mnie operowanie słowami których znaczenia do końca się nie rozumie
Ściągnąłem sobie ten występ z Woodstocku. Jakoś specjalnie mnie nie zachwyciło, ale nie nazwałbym tego jakimś kiczem/gównem jak niektórzy.
Znalazłem parę fajnych elementów u nich, a także słyszę po tym zapisie, że to bardzo koncertowy band. Tylko ten wokal, wokalista chyba nie jest tam w najlepszej formie ? Nie wiem, jeśli normalnie śpiewa lepiej, to skuszę się na przesłuchanie albumu, wtedy może mi się całkiem spodoba.
Znalazłem parę fajnych elementów u nich, a także słyszę po tym zapisie, że to bardzo koncertowy band. Tylko ten wokal, wokalista chyba nie jest tam w najlepszej formie ? Nie wiem, jeśli normalnie śpiewa lepiej, to skuszę się na przesłuchanie albumu, wtedy może mi się całkiem spodoba.
Na albumie śpiewa o niebo lepiej, stronę czy dwie wcześniej marudziliśmy na jego wokal na Woodstocku.Hallowed pisze: Nie wiem, jeśli normalnie śpiewa lepiej, to skuszę się na przesłuchanie albumu, wtedy może mi się całkiem spodoba.
... posłuchaj