tez w to chyba gralem, albo to byla jedynka... jednak wtedy to mnie jeszcze nie porwało, moj pierwszy komputer i pierwsze gry na PC byly wazniejsze ;] dopiero kilka (?) lat pozniej zaczela sie jazdaMichcio pisze:The Trooper i Aces High podczas gry w Carmageddona 2 :rocx
Pierwszy utwór IM, który nuciliście
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pierwszy utwór IM, który nuciliście
Blood Brothers 
Prowler gdyż był to pierwszy utwór IM jaki usłyszałem i po dzień dzisiejszy jest to mój ulubiony kawałek 
Oj tak on sie chyba nigdy nie znudzi
Number. Jak dostałem wreszcie dyskografie to to była jedyna piosenka której tytul znałem i tak jakos wyszlo 
Jaki wałek sam nuciłem jako pierwszy to już nie pamiętam. To było tak dawno..., że prawie ludzie tak długo nie żyją. Za to mój synek, który skończy niedługo cztery latka potrafi zanucić fragmenty, które lecą tak: "Can i play with madness..." oraz "I,m on my way". Pierwszy wałek po prostu wpada w ucho, a drugiego się nauczył, bo tuż po premierze tatuś słuchał krążka na okrągło, to i głuchoniemy na pamięć by się nauczył...
- rockgirl_1989
- -#Charlotte

Hehehe dokładnie od rodzeństwa się można wszystkim zarazić. Ja naszczęście się zaraziłam tylko ostrzejszą muzyką od brata i nie żałuje tego. Ta muza jest poprostu zajebista a IRONI extra wyczesani :rocx pierwsza ich płytą jaką usłyszałam było the number of the beast i również refren tego kawałka szybko w ucho wpada :solo
"Afraid To Shoot Strangers", bo był na kasecie wcześniej niż "Fear Of The Dark".
-
El Dorado
heh. Fear Of The Dark. Pierwszy raz usłyszałem tę piosenke z Rock In Rio. Chyba dlatego ją nuciłem jako pierwszą 
wiem że to może być głupie ale pierwszy to było albo Fear is the key albo sun and steel
to było tak dawno że nie pamiętam 
Como Estais Amigo, bo pierwszą płytą (w zasadzie kasetą, bo CD było trudno dostać) jaką zakupiłem był Virtual II i ten utworek mi tak jakoś wpadł do ucha:D.
"Fortunes of War" tak mi zostało, bo Factor to była moja pierwsza płyta(kaseta w sumie) i jak jeszcze nie kumałem angielskiego, to zaintrygował mnie refren 
Przypomniałem sobie już
to było sun and steel ;];] oh
to były czasy !!

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Podejrzewam, że Futureal, ale kij to wie
.
Run To The Hills
Ironów to chyba refren "The Number of the Beast"! Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego??...
Chyba Hallowed Be Thy Name (pirwszy utwór Maiden, który usłyszałem )
FEAR OF THE DARK :solo :rocx
The Trooper, Man On The Edge i Be Quick Or Be Dead z Carmageddon 2
Aces High zabrakło bo miałem to z jakiegoś pisma i jakimś cudem nie było tego kawałka :/
[edit] Aces High nadrobiłem w swoim czasie ;P
[edit] Aces High nadrobiłem w swoim czasie ;P