Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
no ale tez nie wydaje sie to byc wlasciwa pierwsza strona okładki... to dokładnie widac ze jest to cos miedzy folia a plastikiem 
a no to luuuuuuuz
ale cicho...zaden slayer do rana ...brighter :rocx
już nie mam tu najwięcej postów

ja tam czekam na IM do premiery no chyba ze jeszcze cos przedpremierowego sie pojawi w co watpie juz 
To jest chyba tak na stałe, taka okładka bo to amerykańskie wydanie. Czytałem o tym niedawno, że są takie wydania.
no ale mnie okładka polskiego wydania interesuje, za oceanem niech sie sami martwia 
- likipiki
- -#Lord of the flies

więc powtarzam. widziałem takie coś w mediamarkt. tylko na płytę rzuciłem jedynie okiem i nie przyjrzałem się, czy jest to tylko kartonik czy na stałe.
ale wydaje mi się, że i u nas będzie takie wydanie.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
likipiki pisze:więc powtarzam. widziałem takie coś w mediamarkt. tylko na płytę rzuciłem jedynie okiem i nie przyjrzałem się, czy jest to tylko kartonik czy na stałe.
czyzby powtórka z rozrywki jak przy GOD HATES US ALL

no juz kurde ostatnio Hermh mial takie problemy i musial ocenzurowac okładke
ale wtedy to byl taki kartonik, a w pudelku byla normalna poligrafia
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Stanach, przynajmniej w sieci Best Buy (odpowiednik naszego MM), okladka jest normalna - nie ma nawet logo Slayer (jest tylko naklejka). A do tego cena zacheca - $9.99. 
WICKER MAN pisze:A do tego cena zacheca - $9.99.
Jazz is not dead, it just smells funny.
do Edens Fire ? powiedz coś więcej bo nic mi o tym nie wiadomoBonzo pisze:no juz kurde ostatnio Hermh mial takie problemy i musial ocenzurowac okładkeale wtedy to byl taki kartonik, a w pudelku byla normalna poligrafia
btw.okładka do Christ Illusion według mnie jest mniej kotrowersyjna od God Hates Us All. Więc nie widze problemu żeby się rzucać.
Ja wczoraj kupilem w Starym Br.i jest nakladka a pod nią -matowa okladka wlasciwa -książeczka
no i piknie 
W tym momecie porawiłeś mi bardzo humor bo się bałem że trzeba będzie zamawiać z USA płyte 
a ja trzymałem nowego Slayera w ręce...w sklepie ale zawsze coś 
A ja właśnie trzymam w domu.
Chyba zaraz zapodam sobie.
dla fanów Sleja - w najnowszym Teletygodniu jest recenzja nowego Slayera , która została jak gdyby płyta tygodnia(chodzi o zajmowaną ilosć kącika dla słuchaczy)
KEEP THRASHING \m/
KEEP THRASHING \m/