Fanklub Janicka Gersa !!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fanklub Janicka Gersa !!
A gląby kupuja go. Dzieki za informacje.
z kolei LG 1970 HR jest świetny ;];] i go polecamAscot pisze:BTW: Odradzam Monito LG f900B <-shit jak nie wiem
Jestem ciekaw czy ty czasem gorzej nie wyglądaszBorys1978 pisze:Janek jest SUPER! Rewelacyjny. Wolę go od Chomika i Adrianka.
PS: Nie jestem upierdliwy, ale wkurzają mnie takie posty. Głupota do kwadratu!
-------------
A stronka ciekawa, oby tak dalej :beer
BartSmith pisze:To ja napiszę, że Janick ma gębę jak ajer, pasuje
Przesańcie juz z tym, jak dla mnie to chomik nie jest obraźliwe a z tym ajerem to przesadziłeśBorys1978 pisze:Wolę go od Chomika i Adrianka.
Drogi Kolego!BartSmith pisze:Jestem ciekaw czy ty czasem gorzej nie wyglądaszBorys1978 pisze:Janek jest SUPER! Rewelacyjny. Wolę go od Chomika i Adrianka.. To ja napiszę, że Janick ma gębę jak ajer, pasuje? Tylko dziadostwo tak pisze... Chyba, że chcesz zaistnieć na forum głupawymi tekstami...
PS: Nie jestem upierdliwy, ale wkurzają mnie takie posty. Głupota do kwadratu!
-------------
A stronka ciekawa, oby tak dalej :beer
Jeśli jesteś wielkim FANEM IM, a za takiego jak widzę się uważasz to powinienieś wiedzieć, że swego czasu tak na niego mówiono...
A to jest po prostu ŻENUJĄCEBartSmith pisze:To ja napiszę, że Janick ma gębę jak ajer, pasuje?
Borys1978 i BartSmith was interesuje wygląd obu panów czy to jak grają
jestem ciekaw jak będziecie wyglądać w ich wieku z oponką wokół pasa i drugim podbrudkiem no i pewnikiem z potężnym brakiem w czuprynie i uzębieniu. skupcie się może na tym jak graja a nie jak wyglądają ci muzycy.
Aleście się go uczepili. On nie pisał na serio, że Janick ma gębę jak ajer. Przeczytajcie to, co dalej napisał, a nie. Znając wasz napalenizm, to po przeczytaniu posta Barta do fragmentu o gębie Janicka od razu zaczęliście odpisywać.... 
Ja tej intifady nie zaczynałem. Popieram Twoją wypowiedz!adam IM pisze:Borys1978 i BartSmith was interesuje wygląd obu panów czy to jak grająjestem ciekaw jak będziecie wyglądać w ich wieku z oponką wokół pasa i drugim podbrudkiem no i pewnikiem z potężnym brakiem w czuprynie i uzębieniu. skupcie się może na tym jak graja a nie jak wyglądają ci muzycy.
skończcie 
właśnie skończmy z tym
może na inny temat pogadamy ??
Źle mnie zrozumieliście to był przykład. Właśnie udowodniliście to o czym pisałem. Ja uwielbiam cały zespół! Ciężko to pojąć
? Wyraziłem się też wystarczająco jasno w poprzednim poście (jakoś Hallowed mnie zrozumiał).
Borys, gówno mnie obchodzi jak na kogoś mówiono, dla mnie to jest obraźliwe. Polacy mają jakąś taką tendencję do wyzwisk, przezwisk itp. Dziwne, że się wkurzyłeś dopiero jak napisałem o Janick'u. Czyli idąc twoim tokiem myślenia na Janick'a nie można nic powiedzieć, a na Dave'a czy innego członka zespołu tak? Dziwne...
To ty zacząłeś to wszystko, nie ja... Wybacz, że ciągnę to ale nienawidzę takiego postępowania. Jak mamy być obiektywni to bądźmy!
Borys, gówno mnie obchodzi jak na kogoś mówiono, dla mnie to jest obraźliwe. Polacy mają jakąś taką tendencję do wyzwisk, przezwisk itp. Dziwne, że się wkurzyłeś dopiero jak napisałem o Janick'u. Czyli idąc twoim tokiem myślenia na Janick'a nie można nic powiedzieć, a na Dave'a czy innego członka zespołu tak? Dziwne...
To ty zacząłeś to wszystko, nie ja... Wybacz, że ciągnę to ale nienawidzę takiego postępowania. Jak mamy być obiektywni to bądźmy!
to czemu nie podpisujesz się imieniem i nazwiskiem tylko uzywasz pseuda vel nickaBartSmith pisze:dla mnie to jest obraźliwe. Polacy mają jakąś taką tendencję do wyzwisk, przezwisk itp.
abstrahując o tematu to nie mam pojęcia dlaczego uznajesz czyjeś przezwisko za obraźliwe jeśli nawet ta osoba się do niego przyznaje oficjalnie i nawet sama żartuje na ten temat
A czy myśmy się kiedyś nie zrozumieli ?BartSmith pisze:(jakoś Hallowed mnie zrozumiał).
wreszcie jakaś kłótnia, na tym forum już się nudno robiło 
a tak na serio, to kłótnie kto jest lepszym gitarzystą będą się toczyć w nieskończoność, a wszystko przez to, żę jest ich trzech
no trudno. Adrian ma lepszą technikę, ale Janick lepszą prezentację i niech tak zostanie.
W sumie to popieram fanklub Jana, ale znając życie zaraz wyrosną nam tu fankluby pozostałych członków i będzie tłok
a tak na serio, to kłótnie kto jest lepszym gitarzystą będą się toczyć w nieskończoność, a wszystko przez to, żę jest ich trzech
W sumie to popieram fanklub Jana, ale znając życie zaraz wyrosną nam tu fankluby pozostałych członków i będzie tłok
Mniejsza o to! Przecież nie napisałem tego, żeby Go obrazić... no proszę Cię. Każdego członka zespołu IM traktuję tak samo. Na równi, choć nie ukrywam, iż z pewnych względów muzycznie wolę Janka.BartSmith pisze:Źle mnie zrozumieliście to był przykład. Właśnie udowodniliście to o czym pisałem. Ja uwielbiam cały zespół! Ciężko to pojąć? Wyraziłem się też wystarczająco jasno w poprzednim poście (jakoś Hallowed mnie zrozumiał).
w tygodniu strona bedzie dostosowana do monitorów 17" ;]
Dzięki Eve za ostrzeżenie (co za lol)! Teraz mnie bardziej przekonałaś żeby nie siedzieć już więcej na tym durnowatym forum. Kiedyś było całkiem inaczej (przyjemnie), ale widzę, że nowa administracja nic nie wniosła, ba nawet pogorszyła. Same kłótnie i bandy głupich dzieciaków!
Tak więc olewam was wszystkich, raczej się już nie zobaczymy... Znam lepsze i fajniejsze forum (angielskie), gdzie ludzie są wyrozumiali i kochają IM.
Zresztą i tak nie będzie po mnie nikt płakać...
Tak więc olewam was wszystkich, raczej się już nie zobaczymy... Znam lepsze i fajniejsze forum (angielskie), gdzie ludzie są wyrozumiali i kochają IM.
Zresztą i tak nie będzie po mnie nikt płakać...
A możesz mi na PW przesłać linka do tego forum bart??
lol lol lol. A co ma administracja do waszych klotni?. Co administracja ma do bandy glupich dzieciaków? Kłotnie? Sam sie klcoisz wiec patrz na siebie. Nikt cie tu nie trzyma. Wiadomo, Warn=koneic swiata. Żegnam obrażalskiDzięki Eve za ostrzeżenie (co za lol)! Teraz mnie bardziej przekonałaś żeby nie siedzieć już więcej na tym durnowatym forum. Kiedyś było całkiem inaczej (przyjemnie), ale widzę, że nowa administracja nic nie wniosła, ba nawet pogorszyła. Same kłótnie i bandy głupich dzieciaków!
Ps. pozatym ostrzegałam że macie skończyć. Wszcząłeś ponownie - twoja wina. Do widzenia.