Fanklub Janicka Gersa !!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Fanklub Janicka Gersa !!

Post autor: Qba666 »

A gląby kupuja go. Dzieki za informacje.
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: freeforce »

Ascot pisze:BTW: Odradzam Monito LG f900B <-shit jak nie wiem
z kolei LG 1970 HR jest świetny ;];] i go polecam :P
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Borys1978 pisze:Janek jest SUPER! Rewelacyjny. Wolę go od Chomika i Adrianka.
Jestem ciekaw czy ty czasem gorzej nie wyglądasz :evil: . To ja napiszę, że Janick ma gębę jak ajer, pasuje? Tylko dziadostwo tak pisze... Chyba, że chcesz zaistnieć na forum głupawymi tekstami...

PS: Nie jestem upierdliwy, ale wkurzają mnie takie posty. Głupota do kwadratu!

-------------

A stronka ciekawa, oby tak dalej :beer
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

BartSmith pisze:To ja napiszę, że Janick ma gębę jak ajer, pasuje
Borys1978 pisze:Wolę go od Chomika i Adrianka.
Przesańcie juz z tym, jak dla mnie to chomik nie jest obraźliwe a z tym ajerem to przesadziłeś
:evil:
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

BartSmith pisze:
Borys1978 pisze:Janek jest SUPER! Rewelacyjny. Wolę go od Chomika i Adrianka.
Jestem ciekaw czy ty czasem gorzej nie wyglądasz :evil: . To ja napiszę, że Janick ma gębę jak ajer, pasuje? Tylko dziadostwo tak pisze... Chyba, że chcesz zaistnieć na forum głupawymi tekstami...

PS: Nie jestem upierdliwy, ale wkurzają mnie takie posty. Głupota do kwadratu!

-------------

A stronka ciekawa, oby tak dalej :beer
Drogi Kolego!
Jeśli jesteś wielkim FANEM IM, a za takiego jak widzę się uważasz to powinienieś wiedzieć, że swego czasu tak na niego mówiono...
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

BartSmith pisze:To ja napiszę, że Janick ma gębę jak ajer, pasuje?
A to jest po prostu ŻENUJĄCE
adam IM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: adam IM »

Borys1978 i BartSmith was interesuje wygląd obu panów czy to jak grają :?: jestem ciekaw jak będziecie wyglądać w ich wieku z oponką wokół pasa i drugim podbrudkiem no i pewnikiem z potężnym brakiem w czuprynie i uzębieniu. skupcie się może na tym jak graja a nie jak wyglądają ci muzycy.
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Hallowed »

Aleście się go uczepili. On nie pisał na serio, że Janick ma gębę jak ajer. Przeczytajcie to, co dalej napisał, a nie. Znając wasz napalenizm, to po przeczytaniu posta Barta do fragmentu o gębie Janicka od razu zaczęliście odpisywać.... :roll:
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

adam IM pisze:Borys1978 i BartSmith was interesuje wygląd obu panów czy to jak grają :?: jestem ciekaw jak będziecie wyglądać w ich wieku z oponką wokół pasa i drugim podbrudkiem no i pewnikiem z potężnym brakiem w czuprynie i uzębieniu. skupcie się może na tym jak graja a nie jak wyglądają ci muzycy.
Ja tej intifady nie zaczynałem. Popieram Twoją wypowiedz!
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

skończcie :roll:
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

właśnie skończmy z tym :twisted: może na inny temat pogadamy ??
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Źle mnie zrozumieliście to był przykład. Właśnie udowodniliście to o czym pisałem. Ja uwielbiam cały zespół! Ciężko to pojąć :roll: ? Wyraziłem się też wystarczająco jasno w poprzednim poście (jakoś Hallowed mnie zrozumiał).

Borys, gówno mnie obchodzi jak na kogoś mówiono, dla mnie to jest obraźliwe. Polacy mają jakąś taką tendencję do wyzwisk, przezwisk itp. Dziwne, że się wkurzyłeś dopiero jak napisałem o Janick'u. Czyli idąc twoim tokiem myślenia na Janick'a nie można nic powiedzieć, a na Dave'a czy innego członka zespołu tak? Dziwne...

To ty zacząłeś to wszystko, nie ja... Wybacz, że ciągnę to ale nienawidzę takiego postępowania. Jak mamy być obiektywni to bądźmy!
adam IM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: adam IM »

BartSmith pisze:dla mnie to jest obraźliwe. Polacy mają jakąś taką tendencję do wyzwisk, przezwisk itp.
to czemu nie podpisujesz się imieniem i nazwiskiem tylko uzywasz pseuda vel nicka :?:
abstrahując o tematu to nie mam pojęcia dlaczego uznajesz czyjeś przezwisko za obraźliwe jeśli nawet ta osoba się do niego przyznaje oficjalnie i nawet sama żartuje na ten temat :?: wiesz ja w swoim dość długim już życiu miałem ich kilka i jakoś nie umarłem z tego powodu mimo że wiele osób nie pamięta nawet mojego imienia ale ksywa zaraz im się kojarzy ze mną :) no cóż taki urok życia. chyba sobie na nagrobku każę wyryć wszystkie swoje przezwiska żeby ludziska wiedzieli gdzie ewentualnie zapalić święczke 1-go listopada, no o ile tacy chętni się znajdą :) :)
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Hallowed »

BartSmith pisze:(jakoś Hallowed mnie zrozumiał).
A czy myśmy się kiedyś nie zrozumieli ? :wink:
Awatar użytkownika
Katarn
-#Invader
-#Invader

Post autor: Katarn »

wreszcie jakaś kłótnia, na tym forum już się nudno robiło :P

a tak na serio, to kłótnie kto jest lepszym gitarzystą będą się toczyć w nieskończoność, a wszystko przez to, żę jest ich trzech :P no trudno. Adrian ma lepszą technikę, ale Janick lepszą prezentację i niech tak zostanie.

W sumie to popieram fanklub Jana, ale znając życie zaraz wyrosną nam tu fankluby pozostałych członków i będzie tłok
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

BartSmith pisze:Źle mnie zrozumieliście to był przykład. Właśnie udowodniliście to o czym pisałem. Ja uwielbiam cały zespół! Ciężko to pojąć :roll: ? Wyraziłem się też wystarczająco jasno w poprzednim poście (jakoś Hallowed mnie zrozumiał).

Borys, gówno mnie obchodzi jak na kogoś mówiono, dla mnie to jest obraźliwe. Polacy mają jakąś taką tendencję do wyzwisk, przezwisk itp. Dziwne, że się wkurzyłeś dopiero jak napisałem o Janick'u. Czyli idąc twoim tokiem myślenia na Janick'a nie można nic powiedzieć, a na Dave'a czy innego członka zespołu tak? Dziwne...

To ty zacząłeś to wszystko, nie ja... Wybacz, że ciągnę to ale nienawidzę takiego postępowania. Jak mamy być obiektywni to bądźmy!
Mniejsza o to! Przecież nie napisałem tego, żeby Go obrazić... no proszę Cię. Każdego członka zespołu IM traktuję tak samo. Na równi, choć nie ukrywam, iż z pewnych względów muzycznie wolę Janka.
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

w tygodniu strona bedzie dostosowana do monitorów 17" ;]
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Dzięki Eve za ostrzeżenie (co za lol)! Teraz mnie bardziej przekonałaś żeby nie siedzieć już więcej na tym durnowatym forum. Kiedyś było całkiem inaczej (przyjemnie), ale widzę, że nowa administracja nic nie wniosła, ba nawet pogorszyła. Same kłótnie i bandy głupich dzieciaków!

Tak więc olewam was wszystkich, raczej się już nie zobaczymy... Znam lepsze i fajniejsze forum (angielskie), gdzie ludzie są wyrozumiali i kochają IM.

Zresztą i tak nie będzie po mnie nikt płakać...
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

A możesz mi na PW przesłać linka do tego forum bart??
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Dzięki Eve za ostrzeżenie (co za lol)! Teraz mnie bardziej przekonałaś żeby nie siedzieć już więcej na tym durnowatym forum. Kiedyś było całkiem inaczej (przyjemnie), ale widzę, że nowa administracja nic nie wniosła, ba nawet pogorszyła. Same kłótnie i bandy głupich dzieciaków!
lol lol lol. A co ma administracja do waszych klotni?. Co administracja ma do bandy glupich dzieciaków? Kłotnie? Sam sie klcoisz wiec patrz na siebie. Nikt cie tu nie trzyma. Wiadomo, Warn=koneic swiata. Żegnam obrażalski :lol:

Ps. pozatym ostrzegałam że macie skończyć. Wszcząłeś ponownie - twoja wina. Do widzenia.
ODPOWIEDZ