Fanklub Janicka Gersa !!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Re: Fanklub Janicka Gersa !!
Janick Gers rządzi :rocx
to idzie do podpisuRainmaker. pisze:Janick Gers rządzi :rocx
Niedługo będzie można już koszulki zamawiać fanklubowe będą do wyboru dwa rodzaje i różne kolory koszulek. Obrazek na przodzie to bedzie motyw z okładki waszej ulubionej płyty w której nagrywaniu uczestniczył Janick Gers. Będzie też możliwośc zamówienia koszulki bez obrazka z przodu ;] Na tych zamych zasadach będzie można zamówic bluzę fanklubową tylko że będzie jeden wybór kolorystyki bluzy. Cena i wygląd pojawią się we wrześniu na stronce fanklubu :rocx
PS: DO ADMINISTRACJI !!
Fakt jest że piszę drugi post pod soba ale w odstępie tygodnia ;] Więc zbanowanie mnie byłoby nieuzasadnione !!
PS: DO ADMINISTRACJI !!
Fakt jest że piszę drugi post pod soba ale w odstępie tygodnia ;] Więc zbanowanie mnie byłoby nieuzasadnione !!
- Elevatorman
- -#Clansman

i tak Adrian rządzi :closed
Jak dla kogo ;] 
No ba.Elevatorman pisze:i tak Adrian rządzi
Ale naraziłeś się Winda, przecież to Janick jest najlepszym gitarzystą, bo ma polskie korzenie, fajnie się na scenie zachowuje i ma zdjęcie z kartonem piw Żywiec... No i dlatego jest najlepszym gitarzystą przecież
Nie mam tu zamiaru robić zamieszania, chcę tylko pokazać, że niektórzy na prawdę rozwalają tym, że Janick jest najlepszym gitarzystą bo jest sympatyczny i fajnie świruje
EOT.
- Elevatorman
- -#Clansman

teraz ty sie naraziłes ale IMO też uważam że technicznie jest najsłabszym gitarzystą w maiden 
Ja tylko próbuję wytłumaczyć, że gadanie, że Janick jest boski i jest najlepszym gitarzystą, bo ma polskie korzenie i fajnie świruje na scenie jest conajmniej dziwne. No ale dla niektórych normalne
EOT
EOT
- Elevatorman
- -#Clansman

ale swiruje fajnie i za to go lubię 
Ja też za to go lubię. No i gra też fajnie, ale żeby go ubóstwiać z tego względu, że świruje... 
a co ma świrowanie i polskie korzenie do uznania go za najlepszego, imo kazdy jest na takim samym poziomie mniej wiecej to juz pprofesjonalisci, nie ma rzeczy ktora umie Adrian czy Dave a Jan nie, albo odwrotnie
a to że uwielbiam Janicka to juz kwestia gustu i jakas taka natychmiastowa sympatia
no i styl grania solowek mi sie bardzo podoba a to tez kwestia hustu, o ktorych nie mozna dyskutowac, bo mozna sie bezsensu pochlastac :rocx 
Ale przecież ja też uważam, że każdy z nich jest na światowym poziomie jeśli chodzi o grę. I nie mówię, że akurat np Ty, ale niektóre osoby na prawdę mają tak w bani, że Janick jest the best i wogóle boski, bo ma polskie korzenie i świruje. I dlatego jest dla nich najlepszym gitarzystą, tylko z tych powodów. Nie uważasz, że to chore ?
Mnie się własnie jego gra podoba a nie to że ma polskie korzenie itd.
Ja uwielbiam jego improwizacje a koncertach ;]
Ja uwielbiam jego improwizacje a koncertach ;]
Nie no spoko, mnie się też jego gra i improwizacje podobają. Ja na prawdę lubię Jana. Wiesz, tylko niektórzy właśnie tak jak mówię, nie za grę, ale za to, że ma polskie korzenie i fajnie się zachowuje uważają go za najlepszego gitarzystę i się kłócą o technikę, kompletnie nic na ten temat nie wiedząc. To tak jakby się na chama kłócić, że Cola jest najlepsza, lepsza od Fanty, Sprite`a i w ogóle wszystkiego, bo ma ładniejszą butelkę i etykietkę.
DokładnieHallowed pisze:To tak jakby się na chama kłócić, że Cola jest najlepsza, lepsza od Fanty, Sprite`a i w ogóle wszystkiego, bo ma ładniejszą butelkę i etykietkę.
a ja lubię Jana za kompozycje
poprsotu jego styl mi najbardziej pasuje. nie jestem fanem (antyfanem w sumie też nie) adriana za to, może to też ma znaczenie jakieś. w zasadzie tylko pare jego kawałków mi się podoba i to w większości te nowe. tzn też nie powiem żebym ich nie lubił ale to nie jest to iron maiden które ja kocham najbardziej
z janem co innego- jego kawałki z x factora i brave'a były właściwie tym co mnie w maiden wciągnęło najbardziej.
No kapuję Matek, spoko. Nie odkryję nic nowego, jak powiem, że każdy co innego lubi/uwielbia
Ale przyznasz, że jak ktoś ma w bani tak jak dałem przykład z tą Colą, to chore to jest 
no jest chore ale to chyba kwestia wieku 
dla mnie te polskie korzenie i popisy na scenie to tylko dodatek, podoba mi sie w nim jego STYL gry solowek, oraz charakterystyczny styl kompozycji a to te jest niezlym showmanem to tylko dodatkowy plusik ale warto zauwazyc ze ten fajny harlejowski wykrok Adriana
to tez czesc jego imidżu, podobnie jak usmiechy Dava
, - zgadzam sie Hallowed`em w 100 % :beer
No i to jest właśnie fajne, że każdy z nich gra inaczej i inaczej się zachowuje
Strasznie nudno by było gdyby na scenie było 3 gości tak samo grających i zachowujących się 
:beer
:beer
Ostatnio zmieniony pt wrz 01, 2006 12:19 pm przez Hallowed, łącznie zmieniany 1 raz.