Fanklub Janicka Gersa !!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Rainmaker.
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Fanklub Janicka Gersa !!

Post autor: Rainmaker. »

Janick Gers rządzi :rocx
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: freeforce »

Rainmaker. pisze:Janick Gers rządzi :rocx
to idzie do podpisu :P
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Niedługo będzie można już koszulki zamawiać fanklubowe będą do wyboru dwa rodzaje i różne kolory koszulek. Obrazek na przodzie to bedzie motyw z okładki waszej ulubionej płyty w której nagrywaniu uczestniczył Janick Gers. Będzie też możliwośc zamówienia koszulki bez obrazka z przodu ;] Na tych zamych zasadach będzie można zamówic bluzę fanklubową tylko że będzie jeden wybór kolorystyki bluzy. Cena i wygląd pojawią się we wrześniu na stronce fanklubu :rocx

PS: DO ADMINISTRACJI !!
Fakt jest że piszę drugi post pod soba ale w odstępie tygodnia ;] Więc zbanowanie mnie byłoby nieuzasadnione !!
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

i tak Adrian rządzi :closed
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Jak dla kogo ;] :twisted:
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Hallowed »

Elevatorman pisze:i tak Adrian rządzi
No ba. :P

Ale naraziłeś się Winda, przecież to Janick jest najlepszym gitarzystą, bo ma polskie korzenie, fajnie się na scenie zachowuje i ma zdjęcie z kartonem piw Żywiec... No i dlatego jest najlepszym gitarzystą przecież :lol: Co tam, że nieco kuleje technicznie, i tak jest najlepszy, bo fajnie świruje. Ech, smutne, ale niektórzy w ten sposób tylko potrafią rozumować... :roll:

Nie mam tu zamiaru robić zamieszania, chcę tylko pokazać, że niektórzy na prawdę rozwalają tym, że Janick jest najlepszym gitarzystą bo jest sympatyczny i fajnie świruje :? Po co oceniać po technice i umiejętnościach, przecież wystarczy, że ma fajne zdjęcie z Żywcem...

EOT.
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

teraz ty sie naraziłes ale IMO też uważam że technicznie jest najsłabszym gitarzystą w maiden :D
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Ja tylko próbuję wytłumaczyć, że gadanie, że Janick jest boski i jest najlepszym gitarzystą, bo ma polskie korzenie i fajnie świruje na scenie jest conajmniej dziwne. No ale dla niektórych normalne :P

EOT :wink:
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

ale swiruje fajnie i za to go lubię :D
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Ja też za to go lubię. No i gra też fajnie, ale żeby go ubóstwiać z tego względu, że świruje... :wink:
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

a co ma świrowanie i polskie korzenie do uznania go za najlepszego, imo kazdy jest na takim samym poziomie mniej wiecej to juz pprofesjonalisci, nie ma rzeczy ktora umie Adrian czy Dave a Jan nie, albo odwrotnie :? a to że uwielbiam Janicka to juz kwestia gustu i jakas taka natychmiastowa sympatia :D no i styl grania solowek mi sie bardzo podoba a to tez kwestia hustu, o ktorych nie mozna dyskutowac, bo mozna sie bezsensu pochlastac :rocx :D
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Ale przecież ja też uważam, że każdy z nich jest na światowym poziomie jeśli chodzi o grę. I nie mówię, że akurat np Ty, ale niektóre osoby na prawdę mają tak w bani, że Janick jest the best i wogóle boski, bo ma polskie korzenie i świruje. I dlatego jest dla nich najlepszym gitarzystą, tylko z tych powodów. Nie uważasz, że to chore ?
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Mnie się własnie jego gra podoba a nie to że ma polskie korzenie itd.
Ja uwielbiam jego improwizacje a koncertach ;]
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Nie no spoko, mnie się też jego gra i improwizacje podobają. Ja na prawdę lubię Jana. Wiesz, tylko niektórzy właśnie tak jak mówię, nie za grę, ale za to, że ma polskie korzenie i fajnie się zachowuje uważają go za najlepszego gitarzystę i się kłócą o technikę, kompletnie nic na ten temat nie wiedząc. To tak jakby się na chama kłócić, że Cola jest najlepsza, lepsza od Fanty, Sprite`a i w ogóle wszystkiego, bo ma ładniejszą butelkę i etykietkę.
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Hallowed pisze:To tak jakby się na chama kłócić, że Cola jest najlepsza, lepsza od Fanty, Sprite`a i w ogóle wszystkiego, bo ma ładniejszą butelkę i etykietkę.
Dokładnie :evil: to jest wnerwiające :evil:
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

a ja lubię Jana za kompozycje :D poprsotu jego styl mi najbardziej pasuje. nie jestem fanem (antyfanem w sumie też nie) adriana za to, może to też ma znaczenie jakieś. w zasadzie tylko pare jego kawałków mi się podoba i to w większości te nowe. tzn też nie powiem żebym ich nie lubił ale to nie jest to iron maiden które ja kocham najbardziej ;) z janem co innego- jego kawałki z x factora i brave'a były właściwie tym co mnie w maiden wciągnęło najbardziej.
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

No kapuję Matek, spoko. Nie odkryję nic nowego, jak powiem, że każdy co innego lubi/uwielbia :wink: Ale przyznasz, że jak ktoś ma w bani tak jak dałem przykład z tą Colą, to chore to jest :P
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

no jest chore ale to chyba kwestia wieku 8)
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

dla mnie te polskie korzenie i popisy na scenie to tylko dodatek, podoba mi sie w nim jego STYL gry solowek, oraz charakterystyczny styl kompozycji a to te jest niezlym showmanem to tylko dodatkowy plusik ale warto zauwazyc ze ten fajny harlejowski wykrok Adriana :D to tez czesc jego imidżu, podobnie jak usmiechy Dava :lol: , - zgadzam sie Hallowed`em w 100 % :beer
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

No i to jest właśnie fajne, że każdy z nich gra inaczej i inaczej się zachowuje :wink: Strasznie nudno by było gdyby na scenie było 3 gości tak samo grających i zachowujących się :lol:

:beer
Ostatnio zmieniony pt wrz 01, 2006 12:19 pm przez Hallowed, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ