BNW niestety nie przebiła, a szkoda bo szumne zapowiedzi cały czas mi to wbijały do głowy że własnie tak bedzie
Ps. Wiem wiem to wszystko wina formatu mp3...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jak dla mnie przebila ;] i to pogrążając chociaz jet BNW na trzecim miejscu u mnieDab pisze:BNW niestety nie przebiła

Longest Day bardzo mnie się podoba! IMO Benek, DW to najgorsze utwory na płycie. Oczywiście tutaj spór wygrywa AMOLAD.Nomad pisze:Ale AMOLAD jest jednocześnie bardzo nierówny, pamiętajcie o tym,mamy utwory świetne, genialne wręcz,ale mamy też utwory słabe, czasem bardzo słabe, np.taki Longest Day, to jeden z gorszych utworów Maiden jaki kiedykolwiek słyszałem,podobnie RoBB.

Dab pisze: BNW niestety nie przebiła
wiesz ze mam podobne odczucie, cos w tym jednak jestSzymon pisze:Ja sie wstrzymuje od glosu poki co.
Ale zauwazam pewna ciekawa prawidlowosc. Jak wyszlo BNW to dla mnie istniala dyskografia Maiden + BNW, ktore bylo jakies inne nie pasujace do reszty
Jak wyszlo DOD to BNW stalo sie nagle integralna czescia dyskografi Maiden z typowymi dla nich kawalkami, a kawalki zDOD mi nie do konca do niej pasowaly
Teraz sie sytuacja powtarza. W momencie DOD stalo sie regularnym albumem Maiden i te utwory zyskaly dodatkowe punkty u mnie.
Wychodzi na to , ze AMOLAD w pelni zaakceptuje jako plyte Maiden jak nagraja nastepna 15na
Dab pisze:Prawde powiedziawszy bardziej podobał mi się Dance of Death z przewagą na remis.

Przyznaje sie do błędu. Gramatycznie to za bardzo poprawne nie jest. Dodałem to do postu po kilku poprawkach i straciło to troche sens.eddie pisze:Dab pisze:Prawde powiedziawszy bardziej podobał mi się Dance of Death z przewagą na remis.
no brawo ale powiedz mi co to zdanie niby znaczy? wyglada jakby to "cos" wyartykuowal niezly niedohuśt.
Wydaje mi się, że nietrudno się domyślić co to oznacza...Ps. Co to jest niedohuśt?