Dokładnie!!! i Konkretnie!!!Hallowed pisze:No i to jest właśnie fajne, że każdy z nich gra inaczej i inaczej się zachowujeStrasznie nudno by było gdyby na scenie było 3 gościu tak samo grających i zachowujących się
:beer
Fanklub Janicka Gersa !!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fanklub Janicka Gersa !!
To masakra by była ;] choć wolałbym jaky wszyscy sie zachowywali jak Janick a nie jak np. DaveHallowed pisze:Strasznie nudno by było gdyby na scenie było 3 gości tak samo grających i zachowujących się
Mieciek mały problem z forum. Bardzo trudno jest sie zalogować. A swoją drogą to czy Janick wie o tym fan klubie bo intryguje mnie ten tytuł że to oficjalny klub. Bardzo jestem ciekaw
Raczej na pewno nie 
freeforce pisze:To masakra by była ;] choć wolałbym jaky wszyscy sie zachowywali jak Janick a nie jak np. Dave
a co Ty chcesz od zachowania Dave'a na scenie ?:)
znow sie zaczyna nowy war on the forum...how long on this longest....Abstract pisze:a co Ty chcesz od zachowania Dave'a na scenie ?
Nie żadna woja tylko chciałbym wiedziec o co chodzi
No stoi w miejscu cały czas np.Abstract pisze:a co Ty chcesz od zachowania Dave'a na scenie ?
wybaczcie mały offtop ale skoro gadacie o Dave'ie to ostatnio doszedłem do wniosku że jest podobny do...

:laugh

To jest jeden z lepszych grypsów jakie ostatnio słyszałem i widziałem
Jak to zobaczyłem to się złożyłem ze śmiechu!!!
Jak to zobaczyłem to się złożyłem ze śmiechu!!!
Więc skoro Janick nie wie o fan clubie to raczej powinno być nieoficjalny.
A co do zachowania Dave'a na scenie to wrzućcie sobie na luz. Fakt że nie prezentuje sie tak jak Janek moim skromnym zdaniem to jest tak pośrodku między Adrianem i Janickiem. Znalazłem w googlach zdjęcie jak gryzł struny no i swego czasu wtórował różnym głupstwom wymyślanym przez Jana o czym świadczy chociażby live at donington. Największym nudziarzem z gitarzystów (woguel z całego zespołu) jesli chodzi o zachowanie si ena scenie jest Adrian stoi cały czs w miejscu nic nie robi i gapi sie jak ciołek w gitare wogule nie jest wyluzowany a szkoda bo koncerty wygladały by tedy nieco ciekawiej.
A co do zachowania Dave'a na scenie to wrzućcie sobie na luz. Fakt że nie prezentuje sie tak jak Janek moim skromnym zdaniem to jest tak pośrodku między Adrianem i Janickiem. Znalazłem w googlach zdjęcie jak gryzł struny no i swego czasu wtórował różnym głupstwom wymyślanym przez Jana o czym świadczy chociażby live at donington. Największym nudziarzem z gitarzystów (woguel z całego zespołu) jesli chodzi o zachowanie si ena scenie jest Adrian stoi cały czs w miejscu nic nie robi i gapi sie jak ciołek w gitare wogule nie jest wyluzowany a szkoda bo koncerty wygladały by tedy nieco ciekawiej.
On grał zębami, a nie gryzł struny. To jest różnica. Często tak robi.Fadero pisze:Znalazłem w googlach zdjęcie jak gryzł struny
Jakie koncerty widziałeś ? Zapewniam Cię, że nie zawsze tak jest. Owszem, Adrian sprawia wrażenie spiętego, mało się rusza. Ale nie zawsze. Zapewniam Cię, że na niejednym koncercie świrował niemal jak Janick, przepychał się do przod, klękał itp. Wszystko mam na bootlegach, więc są dowody. Poza tym, ogólnie mało się rusza, bo jest perfekcjonistą i całkowicie skupia się na grze. Mnie to odpowiada.Fadero pisze:jesli chodzi o zachowanie si ena scenie jest Adrian stoi cały czs w miejscu nic nie robi i gapi sie jak ciołek w gitare wogule nie jest wyluzowany a szkoda bo koncerty wygladały by tedy nieco ciekawiej.
- born_to_kill
- -#Prodigal son

Tu się muszę zgodzić...było kilkanaście koncertów (głównie na trasie Ed Hunter Tour) na których Adrian biegał, przepychał się i bawił się na całego.Jakie koncerty widziałeś ? Zapewniam Cię, że nie zawsze tak jest. Owszem, Adrian sprawia wrażenie spiętego, mało się rusza. Ale nie zawsze. Zapewniam Cię, że na niejednym koncercie świrował niemal jak Janick, przepychał się do przod, klękał itp. Wszystko mam na bootlegach, więc są dowody. Poza tym, ogólnie mało się rusza, bo jest perfekcjonistą i całkowicie skupia się na grze. Mnie to odpowiada.
A to o czym wspomniał Fadero to po prostu skupienie się na grze...Jan extra się prezentuje ale jego partie nie zawsze są odgrywane tak jak być powinny, u Adriana jest odwrotnie.
Up the Irons !!
i taki ktos jest potrzebny w koncu gra na centralu.Hallowed pisze:Poza tym, ogólnie mało się rusza, bo jest perfekcjonistą i całkowicie skupia się na grze. Mnie to odpowiada.
Freeforce: jakby wszyscy się zachowywali jak Janick to by był chaos a nie Iron Maiden. Solówki to by były grane na odpieprz (w większości). Jest tak jak jest i musisz się z tym pogodzić. Zauważyłem, że ja bardziej lubię i toleruję Jan'a niż totalni fani Janick'a - Adrian'a czy Dave'a.
Hallowed będzie jednak musiał wam udostępnił kilka ciekawych bootlegów video dla wiarygodności, że Adrian to nie posąg.
Hallowed będzie jednak musiał wam udostępnił kilka ciekawych bootlegów video dla wiarygodności, że Adrian to nie posąg.
Jasne, ale nie każdy to rozumie.remi pisze:i taki ktos jest potrzebny w koncu gra na centralu.
Żałosne... Żebym ja nie poszukał odpowiedniej foty dla ciebie czasem. Łatwo się wyśmiewać z kogoś, ale w lusterko się nie spojrzy...Matek pisze:wybaczcie mały offtop ale skoro gadacie o Dave'ie to ostatnio doszedłem do wniosku że jest podobny do...
Proszę Cię jakie to wyśmiewanie! Sympatyczny żart! Znam osobiście Matka i nie posądziłbym go o jakiąkolwiek złośliwość!
wyluzuj
jezu Bart wyluzuj nieco... a tak swoją droga to śmianie się z siebie samego obce mi nie jest. wiesz, jest coś takiego jak poczucie humoru. zapytaj kumpli to Ci może wytłumaczą co to takiegoBartSmith pisze:Żałosne... Żebym ja nie poszukał odpowiedniej foty dla ciebie czasem. Łatwo się wyśmiewać z kogoś, ale w lusterko się nie spojrzy...
Ostatnio we Wrocku pojawiły się plakaty z Czipendejsami. Ten w środku przypomina mi CiebieMatek pisze:to chętnie zobaczę do kogo jestem podobny
ale sobie słodzicie :laugh Coś ostatnio na forum agresywnie się zrobiłoMaciuś pisze:statnio we Wrocku pojawiły się plakaty z Czipendejsami. Ten w środku przypomina mi Ciebie
Heh... Uprzejmości nigdy nie za wiele.syzygy pisze:Maciuś napisał:
statnio we Wrocku pojawiły się plakaty z Czipendejsami. Ten w środku przypomina mi Ciebie
ale sobie słodzicie Coś ostatnio na forum agresywnie się zrobiło