Fanklub Janicka Gersa !!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Fanklub Janicka Gersa !!

Post autor: Borys1978 »

Hallowed pisze:No i to jest właśnie fajne, że każdy z nich gra inaczej i inaczej się zachowuje :wink: Strasznie nudno by było gdyby na scenie było 3 gościu tak samo grających i zachowujących się :lol:

:beer
Dokładnie!!! i Konkretnie!!!
freeforce
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: freeforce »

Hallowed pisze:Strasznie nudno by było gdyby na scenie było 3 gości tak samo grających i zachowujących się
To masakra by była ;] choć wolałbym jaky wszyscy sie zachowywali jak Janick a nie jak np. Dave 8) ;]
Fadero
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Fadero »

Mieciek mały problem z forum. Bardzo trudno jest sie zalogować. A swoją drogą to czy Janick wie o tym fan klubie bo intryguje mnie ten tytuł że to oficjalny klub. Bardzo jestem ciekaw
Phantom22
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Phantom22 »

Raczej na pewno nie :lol:
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

freeforce pisze:To masakra by była ;] choć wolałbym jaky wszyscy sie zachowywali jak Janick a nie jak np. Dave

a co Ty chcesz od zachowania Dave'a na scenie ?:)
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Abstract pisze:a co Ty chcesz od zachowania Dave'a na scenie ?
znow sie zaczyna nowy war on the forum...how long on this longest.... :D
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Nie żadna woja tylko chciałbym wiedziec o co chodzi
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Abstract pisze:a co Ty chcesz od zachowania Dave'a na scenie ?
No stoi w miejscu cały czas np. :P
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

wybaczcie mały offtop ale skoro gadacie o Dave'ie to ostatnio doszedłem do wniosku że jest podobny do...
Obrazek
:laugh
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

To jest jeden z lepszych grypsów jakie ostatnio słyszałem i widziałem :lol:

Jak to zobaczyłem to się złożyłem ze śmiechu!!!
Fadero
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Fadero »

Więc skoro Janick nie wie o fan clubie to raczej powinno być nieoficjalny.
A co do zachowania Dave'a na scenie to wrzućcie sobie na luz. Fakt że nie prezentuje sie tak jak Janek moim skromnym zdaniem to jest tak pośrodku między Adrianem i Janickiem. Znalazłem w googlach zdjęcie jak gryzł struny no i swego czasu wtórował różnym głupstwom wymyślanym przez Jana o czym świadczy chociażby live at donington. Największym nudziarzem z gitarzystów (woguel z całego zespołu) jesli chodzi o zachowanie si ena scenie jest Adrian stoi cały czs w miejscu nic nie robi i gapi sie jak ciołek w gitare wogule nie jest wyluzowany a szkoda bo koncerty wygladały by tedy nieco ciekawiej.
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Hallowed »

Fadero pisze:Znalazłem w googlach zdjęcie jak gryzł struny
On grał zębami, a nie gryzł struny. To jest różnica. Często tak robi.
Fadero pisze:jesli chodzi o zachowanie si ena scenie jest Adrian stoi cały czs w miejscu nic nie robi i gapi sie jak ciołek w gitare wogule nie jest wyluzowany a szkoda bo koncerty wygladały by tedy nieco ciekawiej.
Jakie koncerty widziałeś ? Zapewniam Cię, że nie zawsze tak jest. Owszem, Adrian sprawia wrażenie spiętego, mało się rusza. Ale nie zawsze. Zapewniam Cię, że na niejednym koncercie świrował niemal jak Janick, przepychał się do przod, klękał itp. Wszystko mam na bootlegach, więc są dowody. Poza tym, ogólnie mało się rusza, bo jest perfekcjonistą i całkowicie skupia się na grze. Mnie to odpowiada.
Awatar użytkownika
born_to_kill
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: born_to_kill »

Jakie koncerty widziałeś ? Zapewniam Cię, że nie zawsze tak jest. Owszem, Adrian sprawia wrażenie spiętego, mało się rusza. Ale nie zawsze. Zapewniam Cię, że na niejednym koncercie świrował niemal jak Janick, przepychał się do przod, klękał itp. Wszystko mam na bootlegach, więc są dowody. Poza tym, ogólnie mało się rusza, bo jest perfekcjonistą i całkowicie skupia się na grze. Mnie to odpowiada.
Tu się muszę zgodzić...było kilkanaście koncertów (głównie na trasie Ed Hunter Tour) na których Adrian biegał, przepychał się i bawił się na całego.
A to o czym wspomniał Fadero to po prostu skupienie się na grze...Jan extra się prezentuje ale jego partie nie zawsze są odgrywane tak jak być powinny, u Adriana jest odwrotnie.
Up the Irons !!
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Hallowed pisze:Poza tym, ogólnie mało się rusza, bo jest perfekcjonistą i całkowicie skupia się na grze. Mnie to odpowiada.
i taki ktos jest potrzebny w koncu gra na centralu.
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Freeforce: jakby wszyscy się zachowywali jak Janick to by był chaos a nie Iron Maiden. Solówki to by były grane na odpieprz (w większości). Jest tak jak jest i musisz się z tym pogodzić. Zauważyłem, że ja bardziej lubię i toleruję Jan'a niż totalni fani Janick'a - Adrian'a czy Dave'a.

Hallowed będzie jednak musiał wam udostępnił kilka ciekawych bootlegów video dla wiarygodności, że Adrian to nie posąg.
remi pisze:i taki ktos jest potrzebny w koncu gra na centralu.
Jasne, ale nie każdy to rozumie.
Matek pisze:wybaczcie mały offtop ale skoro gadacie o Dave'ie to ostatnio doszedłem do wniosku że jest podobny do...
Obrazek
:laugh
Żałosne... Żebym ja nie poszukał odpowiedniej foty dla ciebie czasem. Łatwo się wyśmiewać z kogoś, ale w lusterko się nie spojrzy...
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Proszę Cię jakie to wyśmiewanie! Sympatyczny żart! Znam osobiście Matka i nie posądziłbym go o jakiąkolwiek złośliwość! :) wyluzuj
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

BartSmith pisze:Żałosne... Żebym ja nie poszukał odpowiedniej foty dla ciebie czasem. Łatwo się wyśmiewać z kogoś, ale w lusterko się nie spojrzy...
jezu Bart wyluzuj nieco... a tak swoją droga to śmianie się z siebie samego obce mi nie jest. wiesz, jest coś takiego jak poczucie humoru. zapytaj kumpli to Ci może wytłumaczą co to takiego :lol: nie wiem po co się tak unosisz.. chcesz koniecznie się o coś czepić? :lol: bardzo proszę ale znajdź sobie lepszy powód (trudno nie będzie). poza tym zachowujesz się jakbym z Ciebie jaja sobie robił. nieco to dziwne. ale jeszcze dziwniejsze by było jakbym traktował członków kapeli z boską czcią i nawet nie śmiał zażartować z kogokolwiek (chyba tego oczekujesz). zresztą chłopaki nieraz udowodnili że mają poczucie humoru i myślę że nikt by o taki żart nie obraził, a wrecz przeciwnie. i w tym miejscu żałosna zaczyna być ta Twoja krucjata. a tak w ogóle to chętnie zobaczę do kogo jestem podobny :P
Maciuś
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Maciuś »

Matek pisze:to chętnie zobaczę do kogo jestem podobny
Ostatnio we Wrocku pojawiły się plakaty z Czipendejsami. Ten w środku przypomina mi Ciebie :) . Z całym szacunkiem. :beer A co do Janicka, to fajnie urozmaica koncerty, wprowadza trochę życia, a jako gitarzysta to jest niczego sobie (inaczej nie grał by z Iron Maiden i Ianem Gillanem).
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Maciuś pisze:statnio we Wrocku pojawiły się plakaty z Czipendejsami. Ten w środku przypomina mi Ciebie
ale sobie słodzicie :laugh Coś ostatnio na forum agresywnie się zrobiło :lol:
Maciuś
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Maciuś »

syzygy pisze:Maciuś napisał:
statnio we Wrocku pojawiły się plakaty z Czipendejsami. Ten w środku przypomina mi Ciebie

ale sobie słodzicie Coś ostatnio na forum agresywnie się zrobiło
Heh... Uprzejmości nigdy nie za wiele.
ODPOWIEDZ