Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Azazel_666
- -#Charlotte

Re: Sprzedaż AMOLAD
he he!
Trafne spostrzeżenie Dziku:) Ja mam nadzieje, że jak będzie złoto to Ironi jednak do nas zawitają :rocx Modlę się o to choć nie bardzo wierzący jestem...
Trafne spostrzeżenie Dziku:) Ja mam nadzieje, że jak będzie złoto to Ironi jednak do nas zawitają :rocx Modlę się o to choć nie bardzo wierzący jestem...
It's the time to meet your Maker...
-
Deleted User 804
echBeltrametix pisze:Ca Ira" Rogera Watersa jest platynowa, a siedzi na liście tyle samo czasu co "AMOLAD" , zawsze sprzedając się gorzej. Wniosek-"AMOLAD" przekroczył 10 tysięcy!
Miki, z ciekawości zapytam - kupowałeś ?miki pisze:co za teoria. myślisz, że płytę kupują tylko ultra fani? a co jak ktoś zbiera na nią 3 miesiące? sam pewnie nie kupiłeś poprzednich płyt tydzień po wydaniu filozofie z gór
Bardzo pozytywnie się zaskoczyłem. Jak więc widać, przez pierwsze 2,5 tygodnia od wejścia płyty do obiegu (25 sierpnia) "AMOLAD" sprzedaj się niemale jak produkt pierwszej potrzeby, myślałby ktoPiwowarus pisze:Już jest. AMOLAD na 2 miejscu
Jak widać są jeszcze fani ciężkiego rocka w tym kraju, o czym świadczy też 8 miejsce Vadera
No i przecież liderka, Katie Melua to pierwsza dama światowego death metalu
FaktycznieCybul pisze:Chcoaiz jak sie wchodzi na stronę http://www.zpav.pl/ przy Maiden sa dwie gwiazdki tj podwójna platyna hehe
Ja jestem niemal przekonany, że Złoto już jest na pewno... No sorry, ale jeśli płyta 3 notowania OLISu z rzędu ma pozycje odpowiednio : 6, 1 i 2, to chyba musi tego zejśc już ze 10 000..
EDIT: dobra, oczywiście błąd jest. Bo Katie Melua już jest dopisana do listy platynowych płyt
-
Beltrametix
- -#Invader

Deleted User 804 pisze:ech Rolling Eyes to ze jest tyle samo na liście co AMOLAD i że ciągle sprzedaje sie gorzej nie oznacza tego że mniej się sprzedało. Widać wczęśniej też się sprzedawała ale nie w takiej ilości by trafić na OLIS
25 sierpnia była prapremiera "Ca Iry", więc chyba wcześniej sie nie sprzedawała
Ale w niektórych gatunkach wystarczy 10 000. Chodzi mi o to, że skoro "Ca Ira" jest platyną to przekroczyła 10 000 (i to chyba po 2 tygodniach), a "AMOLAD" niby nie jest jeszcze złoty , będąc wyżej na OLIScellman pisze:na platynową 20 000 a nie 10 000
-
Deleted User 804
No chyba ze tak Zresztą jak zdobędzie złoto to się w końcu dowiemyBeltrametix pisze:25 sierpnia była prapremiera "Ca Iry", więc chyba wcześniej sie nie sprzedawała Smile
Moze specjalnie przeciągają podanie że złoto by odrazu platyne ogłosić a już niewiele brakuje. Mniej roboty by mieli
DobreDziku pisze:spoko ona jest tylko dlatego na pierwszym bo ludzie mysleli ze to reedycja piece of mind
Pewno EMI ociąga się z wnioskiem o Złotą PłytęBeltrametix pisze:a "AMOLAD" niby nie jest jeszcze złoty , będąc wyżej na OLIS
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ja mówiłem, że zostaną w pierwsze trójce to twierdzili, że marzyciel
. Moje przepowiednie zaczynąją się sprawdzać 
Dobra, dajesz następną przepowiednięFilik10 pisze:Moje przepowiednie zaczynąją się sprawdzać
I która pozycja będzie w przyszłym tygodniu ?? :>
- born_to_kill
- -#Prodigal son

No to tu mówimy o wyjątkowych sytuacjach...a co do filozofa z gór...nie jestem z gór i to jest moje zdanie z któryn nie musisz się zgadzać więc daruj sobie te komentarze!!Deleted User 804 pisze:Aż tak źle może nie będzie. Niektórzy jeszcze wypłaty nie dostali i nie mieli za co kupić czy poprostu nie mieli czasu podjechać. Ja sam mam płyte dopiero od tego tygodniaKto miał kupić płytę to już kupił...
Up the Irons !!
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Platyna w połowie październikaArtur pisze:Dobra, dajesz następną przepowiednięFilik10 pisze:Moje przepowiednie zaczynąją się sprawdzaćBędzie platyna ?? :> (20 000 )
I która pozycja będzie w przyszłym tygodniu ?? :>
(mały offtop) A Real będzie na ostatnim miejscu w grupie
To akurat Twoje pobożne życzenie, które NIE MOŻE być zrealizowane, tym bardziej, że Real zajmie I, po tym jak Lyon przyjedzie na Bernabeu i baty zbierzeFilik10 pisze:A Real będzie na ostatnim miejscu w grupie
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Smieszny facet jesteś, oni wszędzie baty zbiorąArtur pisze:To akurat Twoje pobożne życzenie, które NIE MOŻE być zrealizowane, tym bardziej, że Real zajmie I, po tym jak Lyon przyjedzie na Bernabeu i baty zbierzeFilik10 pisze:A Real będzie na ostatnim miejscu w grupie
Ale EOT
Sam jesteś śmiesznyFilik10 pisze:Smieszny facet jesteś, oni wszędzie baty zbiorą .
Ekhm.. panowie, kończymy temat.
Co do sprzedarzy to zaskoczyła mnie ta wysoka pozycja Maiden. Myślałem, że pierwszą 10 - tkę uda się osiągnąć ale 2 miejsce to już naprawdę coś.
Co do sprzedarzy to zaskoczyła mnie ta wysoka pozycja Maiden. Myślałem, że pierwszą 10 - tkę uda się osiągnąć ale 2 miejsce to już naprawdę coś.
A wiec jednak i na oficjalnej to docenili pewnie zespol tez
Tylko z wywiadu z Brucem w MH ciezko miec nadzieje mowi ze przyjada do nas na GY ale pod koniec w 2007 Tyle ze on zakrecony jak chocby u nas gafe wlalnal z jakich 3 pierwszych albumow graja utwory w Chorzowie, wiec pewnie chodzi mu o 2008
Tylko z wywiadu z Brucem w MH ciezko miec nadzieje mowi ze przyjada do nas na GY ale pod koniec w 2007 Tyle ze on zakrecony jak chocby u nas gafe wlalnal z jakich 3 pierwszych albumow graja utwory w Chorzowie, wiec pewnie chodzi mu o 2008
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nasz czas w końcu nadejdzie 
Budziol pisze:gafe wlalnal z jakich 3 pierwszych albumow
pamietal chociaz ze z 4 pierwszych
może na fali AMOLAD wzrośnie i sprzedaż innych płyt bo np. w Saturnie remastery są po 19.90 
Ta, wczoraj byłem w Katowickim, z zamiarem kupna No Prayera lub Killersów, ale żadnej płyty z remasterów już nie było, z najtańszych tylko X Factor i BNW po 29zładam IM pisze:może na fali AMOLAD wzrośnie i sprzedaż innych płyt bo np. w Saturnie remastery są po 19.90
Kurna to ja bym to hurtowo kupowaładam IM pisze:Saturnie remastery są po 19.90
W Opolu prawie wszystko po starych cenach