Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
przykłady proszę :closedale czasem , gdy już piosenka dochodzi do bardzo ciekawego momentu cały klimat psuje wielki "hałas" zespołu
za 5 lat jak dobrze pójdzieNiech wydadzą coś nowego
Wiem... ale jakoś mnie to nie bardzo interesujepoki co Malakian solo cos chce wydac
On tam będzie śpiewał, a raczej udawał, że umie?
oooo nie.. nowe sa słabszea sta to ich najsłabszy album Razz
ja tez tak miałem w tamte wakacje non stop słuchalem ... i dopiero wczoraj właczyłem tak na serio ....bo te nowe to nie bardzo słuchałem ... ale Sugar to potęga:DWink Coś źle ze mną, chyba za dużo tego SOAD się nasłuchałem Sad
eee.. dopiero na Mezmerize no ewentualnie na Steal This AlbumSOAD skończył się dla mnie po Toxicity
Głos ma świetny, wyróżnia się na tle innych wokalistów. Ale fakt, że czasem przegina, w ogóle SOAD mógłby zacząć podchodzić poważniej do tego co robią, bo tak mamy płytę-żart czyli Hipnoszajs..Tanakian wybitnym wokalistą nie jest.
Phi - świetna płytabo tak mamy płytę-żart czyli Hipnoszajs..
Dno. Dla mnie liczy się jeden utwór na tej płycie- Holy Mountain.Phi - świetna płyta
Nasze opinie się pokrywają. Tylko źle cytujeszeee.. dopiero na Mezmerize no ewentualnie na Steal This AlbumSOAD skończył się dla mnie po Toxicity
Głos ma świetny, wyróżnia się na tle innych wokalistów. Ale fakt, że czasem przegina, w ogóle SOAD mógłby zacząć podchodzić poważniej do tego co robią, bo tak mamy płytę-żart czyli Hipnoszajs..Tanakian wybitnym wokalistą nie jest.
no wiem, ale ja uważam, że dopiero PO Mezmerize, ewentualnie po STA ;pNapisałem, że PO Toxicity - w domyśle StA to kicha.
Bo to świetny albumFilik widze, że jesteśmy jedynymi na tym forum, którym sie Hypnotize podoba![]()
ja tezLonley day nie lubie
jak najbardziej ;]Kill Rock N' Roll, Holy Mountains czy Soldier Side zamiatają
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość