System Of A Down
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Re: System Of A Down
nie. http://share.am/
przykłady proszę :closedFear pisze: ale czasem , gdy już piosenka dochodzi do bardzo ciekawego momentu cały klimat psuje wielki "hałas" zespołu
Ze stealem warto się zapoznać, ja stawiam ją niemal na równi z Toxi...
a u mnie coś ostatnio z SOAD cienko.. puściłem sobie właśnie STA! i jakimś cudem zaczęła drażnić mnie ta płyta, no tego jeszcze nie było
za 5 lat jak dobrze pójdziesyzygy pisze:Niech wydadzą coś nowego
poki co Malakian solo cos chce wydac
Wiem... ale jakoś mnie to nie bardzo interesujepoki co Malakian solo cos chce wydac
poza tym on chce nagrać coś z muzyka elektroiczna.
- Elevatorman
- -#Clansman

syzygy pisze:On tam będzie śpiewał, a raczej udawał, że umie?
i dlatego masmerize i hypnotize są owiele słabsze od poprzedniczek...
oooo nie.. nowe sa słabszeMatek pisze:a sta to ich najsłabszy album Razz
ja tez tak miałem w tamte wakacje non stop słuchalem ... i dopiero wczoraj właczyłem tak na serio ....bo te nowe to nie bardzo słuchałem ... ale Sugar to potęga:Dsyzygy pisze:Wink Coś źle ze mną, chyba za dużo tego SOAD się nasłuchałem Sad
- Elevatorman
- -#Clansman

a sugar to najbanalniejsza piosenka na gitare jaką znam chyba:Pco nie przeszkadza temu ze jest jedną z 3 ulubionych po Chop Suey i przed Toxicity:D
Mnie osobiście nowa płytka SOAD się podoba. Ale jakoś mojim ulubionym albumem zespołu jest ToxiCity.
Suite Pee w zajebistej jakości ( z jakiegoś singla), wykonanie także gniecie. SOAD najlepiej grał na żywo na swej pierwszej trasie...a może po prostu materiał z debiutu najlepiej prezentuje się na koncertach? 
Nie wiem czy o tym rozmawiano czy nie (nie chce mi sie 9 stron czytać niepotrzebnie) ale fajnie by było gdyby zagrali w Polsce. Fakt faktem że raz już u nas koncertowali ale od tego czasu nie mają najmniejszej ochoty nas odwiedzić. Jak to wtedy było ja słyszałem że zostali wygwizdani i spleśniały chleb poleciał czy tam jabłka i jakieś grosze ponoć w kogoś trafiło na scenie. Nie wiecie jak to naprawde było?? Może ktoś wtedy tam był. Pewnie teraz tym co wtedy zadymiali szczęki poopadały jak s.o.a.d. sie wybił na szczyty.
eee.. dopiero na Mezmerize no ewentualnie na Steal This AlbumXiminez pisze:SOAD skończył się dla mnie po Toxicity
Głos ma świetny, wyróżnia się na tle innych wokalistów. Ale fakt, że czasem przegina, w ogóle SOAD mógłby zacząć podchodzić poważniej do tego co robią, bo tak mamy płytę-żart czyli Hipnoszajs..Ximinez pisze:Tanakian wybitnym wokalistą nie jest.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Phi - świetna płytasyzygy pisze:bo tak mamy płytę-żart czyli Hipnoszajs..
Dno. Dla mnie liczy się jeden utwór na tej płycie- Holy Mountain.Filik10 pisze:Phi - świetna płyta
Filik widze, że jesteśmy jedynymi na tym forum, którym sie Hypnotize podoba

Nasze opinie się pokrywają. Tylko źle cytujeszsyzygy pisze:eee.. dopiero na Mezmerize no ewentualnie na Steal This AlbumXiminez pisze:SOAD skończył się dla mnie po Toxicity
Głos ma świetny, wyróżnia się na tle innych wokalistów. Ale fakt, że czasem przegina, w ogóle SOAD mógłby zacząć podchodzić poważniej do tego co robią, bo tak mamy płytę-żart czyli Hipnoszajs..Ximinez pisze:Tanakian wybitnym wokalistą nie jest.
Napisałem, że PO Toxicity - w domyśle StA to kicha.
A Tanakian jest oryginalny, ale nie podoba mi się jego sposób śpiewania.
no wiem, ale ja uważam, że dopiero PO Mezmerize, ewentualnie po STA ;pXiminez pisze:Napisałem, że PO Toxicity - w domyśle StA to kicha.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Bo to świetny albumpaniron pisze:Filik widze, że jesteśmy jedynymi na tym forum, którym sie Hypnotize podoba![]()
ja tezFilik10 pisze:Lonley day nie lubie
jak najbardziej ;]Filik10 pisze:Kill Rock N' Roll, Holy Mountains czy Soldier Side zamiatają
mimo, ze sie zgadzamy to Hypno stawiam bardzio nisko ;]