Kurde, właśnie patrzyłem i na gigant.pl są za 44 zł.. a w kwietniu kupilem właśnie gdzieś za 33 czy jakoś tak.Artur pisze: Od czasu jak EMI Music Polska zrobiło te swoje wznowienia to tych płyt znacznie przybyło na półkach i zawsze je widywałem po ok. 30 zł właśnie
Iced Earth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iced Earth
Już o tym pisałem na poprzedniej stronie:syzygy pisze:Kurde, właśnie patrzyłem i na gigant.pl są za 44 zł.. a w kwietniu kupilem właśnie gdzieś za 33 czy jakoś tak.
Artur pisze:EDIT: eee, teraz to już na gigancie wszystkie płyty Iced Earth w górę poszły, studyjniaki zamiast 3x zł już ponad 40, a koncertówka po 63zł...
właśnie...ja kupowałem SWTWC i HS za 30-35 zł już jakieś pół roku temuArtur pisze:Ja 3 ostatnie studyjniaki, których mi brakowało("IE", "NOTS", "SWTWC") zakupiłem w MM w Katowicach za 33 zł... i one tyle powinny teraz kosztować.
a które to kosztują 115?
nie zauważyłem editaJuż o tym pisałem na poprzedniej stronie:
-
Davenport
'Alive in Athens'...Wrath pisze:a które to kosztują 115?
kurdę... jak ja chciałbym sobie 'Night of the Stormrider' nabyć albo którekolwiek z pierwszych trzech....
Heh sporo.. a gdzie to widziałeś, ja nigdy tego nie spotkalemDavenport pisze:albo w ogóle 'Dark Genesis' (tylko 220pln...)... :/
O looooooooooooooool
Więcej informacji tutaj
To se Schaffer wybrał gitarzystęwww.powermetal.pl pisze: Nowy gitarzysta Iced Earth, Ernie Carletti, został oskarżony o gwałt na studentce Uniwersystetu Delaware, dokonany w 2003 roku. Obecnie przebywa w Howard Young Prison. Postawiono mu też zarzuty o porwanie i nielegalne posiadanie broni. Jon Schaffer, lider Iced Earth, dowiedział się o sprawie dzisiaj rano i oświadczył, że na obecnym etapie postępowania karnego, nie znając wszystkich faktów, wierzy w niewinność Carletti'ego.
Więcej informacji tutaj
-
Davenport
to się chłopak nabył w Iced Earth
jak go skażą to będzie on gitarzystą Iced Earth z najkrótszym stażem 
:laugh ale numerArtur pisze:O looooooooooooooool
Ciekawe, czy go skażą
Pewno Barlow go złapał

dobrze, że nie na studencieArtur pisze:gwałt na studentce
zarejestrowałem się na forum
-
Davenport
uff... dobrze, bo myślałem, że to Wrath ale całe szczęście to Ty, Wrath 
DVD "Alive In Athens"
Od razu uspokoję tych, którzy już zacierają ręce. Chodzi o to, że John łaśnie nie chciał wydawać tego koncertu na DVD, ponieważ były tam jedynie 3-4 kamery, tak więc wydawnictwo nie spełniłoby jego oczekiwań, a choćby i także standardów wyznaczonychdla muzycznych DVD najwyższej jakości. Tak więc kiedy Century Media, poprzedni wydawca Iced Earth (obecny to oczywiście SPV) złożył ofertę wydania tego na DVD John odmówił, ale teraz okazuje się, że CM i tak chcieli to wydać, niekoniecznie z błogosławieństwem lidera IE... Schaffer to obejrzał i stwierdza, że to wydawnictwo kiepskiej jakości, niskobudżetowa produkcja, tak więc ostrzega/przestrzega fanów Iced Earth, uprzedzając jaka jest zawartość tego materiału. Nie żeby zniechęcał, po prostu tylko uprzedza czego się spodziewać...
Od razu uspokoję tych, którzy już zacierają ręce. Chodzi o to, że John łaśnie nie chciał wydawać tego koncertu na DVD, ponieważ były tam jedynie 3-4 kamery, tak więc wydawnictwo nie spełniłoby jego oczekiwań, a choćby i także standardów wyznaczonychdla muzycznych DVD najwyższej jakości. Tak więc kiedy Century Media, poprzedni wydawca Iced Earth (obecny to oczywiście SPV) złożył ofertę wydania tego na DVD John odmówił, ale teraz okazuje się, że CM i tak chcieli to wydać, niekoniecznie z błogosławieństwem lidera IE... Schaffer to obejrzał i stwierdza, że to wydawnictwo kiepskiej jakości, niskobudżetowa produkcja, tak więc ostrzega/przestrzega fanów Iced Earth, uprzedzając jaka jest zawartość tego materiału. Nie żeby zniechęcał, po prostu tylko uprzedza czego się spodziewać...
- Elevatorman
- -#Clansman

hmm
zabieram sie od dzisiaj za pożadne poznanie tej kapeli .... narazie jest diobrze 
Cicho tamArtur pisze:Od razu uspokoję tych, którzy już zacierają ręce.
A dźwięk jakiej jakości będzie? Bo jak takiej, jak na CD, to obraz może być tylko z jednej kamery
fajne demko, wrzucone na forum IE- warto tam zaglądać
http://download.yousendit.com/82F6B7FF2FD0072D
Warto posłuchać Draculi. Początek rzeczywiście jak w Draculi z HS, ale środek.. szczególnie gdzieś przed 3 min... Zupełnie Diary
http://download.yousendit.com/82F6B7FF2FD0072D
Warto posłuchać Draculi. Początek rzeczywiście jak w Draculi z HS, ale środek.. szczególnie gdzieś przed 3 min... Zupełnie Diary