Komentarze do tematu recenzje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Komentarze do tematu recenzje
a tak btw to była chyba najszybciej napisana przeze mnie recka
zapuściłem płytkę i napisałem 
bo juz sluchalMatek pisze:i tak nikt tu słuchał nie będzie
Do debiutu nie ma startu, jest lepiej niz na 2. Ale ...zgodze sie z Toba, jej podstawowym minusem jest brak spojnosci i tego polotu, za sprawa ktorego Audioslave-Audioslave zrobila taka furore :]
Wiec odstawie Revelations w kat, a dalej bede sie zasluchiwal w rewelacyjna 'jedyneczke' .
Jazz is not dead, it just smells funny.
też se coś jeszcze na szybko skrobnąłem

Ostatnio zmieniony przez slayer dnia Sro Wrz 27, 2006 2:39 pm, w całości zmieniany 51 razy
brawo syzyg, ale ja bym tak wysoko nie ocenil tego. 7 - to max
no pewnie jak zwykle przegiąlem, ale zawsze świetnie mi się tego słucha, może dlatego, że tak szybko się kończyslayer pisze:brawo syzyg, ale ja bym tak wysoko nie ocenil tego. 7 - to max
hehe już pisałem o tych ocenach, nie będę się powtarzałslayer pisze:ale ja bym tak wysoko nie ocenil tego. 7 - to max
oj no kazdy ma swoje zdanie tam 
heh, ale dzisiaj reckowy dzień, kto następny? 
po IK wszystko sie inaczej odbiera :] nie tylko profanum.sleja pisze:Po 'Intelekt Kollapse' jeszcze lepiej sie to wszystko odbiera.
życie...powiadasz...zycie...

proste, ze tak.

ja coś z nudów może napiszę...ale nie mam weny więc pewnie bedzie kijowasyzygy pisze:heh, ale dzisiaj reckowy dzień, kto następny?
Matek, chyba dzięki Tobie zapuszczę sobie dziś Rising
pisz i nie marudźWrath pisze:ja coś z nudów może napiszę...ale nie mam weny więc pewnie bedzie kijowa
ale ja i tak uważam że te oceny gówno wartesyzygy pisze:Ocena w miarę obiektywna (dla Matka i reszty )
a recke przeczytam zaraz
nic ciekawego, same ochy i ahy prawieMatek pisze:a recke przeczytam zaraz
no ale w sumie zgadzam się prawie ze wszystkim
bo dla mnie świetne utwory trwają do cyberworld łącznie
potem gorzej a bonusy lepsze od tej końcówki . no tyle. jak już mówiłem zgadzam się z Tobą. nawet jakbym miał postawić ocenę to było by to 9/10 
to jednak się nie zgadzasz we wszystkim, bo dla mnie Slow Down jest superMatek pisze:bo dla mnie świetne utwory trwają do cyberworld łącznie
ooMatek pisze:nawet jakbym miał postawić ocenę to było by to 9/10
nei, też 9. to że ja go lubię bardziej nie znaczy że lepszysyzygy pisze:A Cruciblowi dychę dajesz? :>
znowu napisałem renckę którą zainteresuje się góra pare osób
czasami zastanawiam się jaki to ma sens, te moje pisanie, na tym forum, bo przecież znam mniej wiecej wasze gusta. no ale czasami fajnie tak dla siebie samego pozbierać myśli o jakimś ważnym (dla mnie) albumie