chrzanisz Nomad i tyle.Nomad pisze:Iron Maiden kona..
Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden kona...
Popieram kolegę z łodzi podwodnej ;]kpt_nemo pisze:chrzanisz Nomad i tyle.Nomad pisze:Iron Maiden kona..
...więc trzeba ich dobić...Nomad pisze:Iron Maiden kona..
obrzyganiazygfryd pisze:a chwalić do urzygania, jak to Ewa rzekła?
A teraz Dick jest choryKratos pisze:Jest przecież nagranie (nie wiem skąd) na którym Dick jest chory i wyje niemiłosiernie a i tak grają jak gyby nigdy nic. Może powinni przełożyć koncert a nie grać na odwal.
Teraz teoretycznie powinnien być w perfekcyjnej formie wokalnej, wypoczety i w ogóle. A od drugiego utworu już słychać jego zmęczenie.
w Bruca Bejzbolem ??albo w Adriana czy Janka ??wstydziłbyś siecellman pisze:...więc trzeba ich dobić...Nomad pisze:Iron Maiden kona..
nie robić od samego początku syfu 
Bardzo fajnie się wypowiedziałeś Nomad. Zgadzam się z Tobą. Brutalna prawda to jest.
A co do wokalu Bruce'a to już od jakiegoś czasu w ogóle nie mogę słuchać jego wypocin na koncertach. Czasami tak strasznie śpiewa, że jak chce zawyć np. w Aces High to go po prostu nie słychać przez moment. Strasznie mi się to nie podoba i uważam, że powinien śpiewać piosenki, które gościły na jego solowych albumach czyli z cięzkimi riffami, troszeczke mroczne [np. z Chemical Wedding], gdzie wokalnie sprawdzał się bardzo dobrze śpiewając niskim głosem. No ale chyba nie doczekanie moje.
A co do wokalu Bruce'a to już od jakiegoś czasu w ogóle nie mogę słuchać jego wypocin na koncertach. Czasami tak strasznie śpiewa, że jak chce zawyć np. w Aces High to go po prostu nie słychać przez moment. Strasznie mi się to nie podoba i uważam, że powinien śpiewać piosenki, które gościły na jego solowych albumach czyli z cięzkimi riffami, troszeczke mroczne [np. z Chemical Wedding], gdzie wokalnie sprawdzał się bardzo dobrze śpiewając niskim głosem. No ale chyba nie doczekanie moje.
Clans, bruce nie ma już 20 lat. Powinnismy sei cieszyc, ze zdecydowali sie nagrac jeszcze jeden album, a nie narzekac.
Niestety, metal łatwo zaszufladkować a potem są kłótnie o to że zespół odchodzi od danej "szufladki"...
kpt_nemo pisze:Clans, bruce nie ma już 20 lat. Powinnismy sei cieszyc, ze zdecydowali sie nagrac jeszcze jeden album, a nie narzekac
Ja jakoś nie narzekam za bardzo na wokal Bruce'a ale jak mam być szczery jeżeli mamy się cieszyć ,że "wydali kolejny album" to ja naprawdę wolałbym się obejść bez takie krążka na siłe
jak nie ma 20 lat to niech odejdzie z klasą, a nie odwala jakąś fuszerkę. Też mi przyjemność.kpt_nemo pisze:Clans, bruce nie ma już 20 lat. Powinnismy sei cieszyc, ze zdecydowali sie nagrac jeszcze jeden album, a nie narzekac.
Zróbmy casting na jego następcę. Może znajdzie się jakiś Zenek ze Złotopolskich 
Tarja na jego miejsce niech przyjdzie. Ta jakby zawyła Aces High to byśmy z krzeseł pospadali

Lamki i noobaski! Zamiast Bruce'a- Manadaryna! Wyobraźcie sobie tą melodię w These Colours Don't Run 
- Elevatorman
- -#Clansman

tak itego troopera i aces highSzczur22 pisze:Lamki i noobaski! Zamiast Bruce'a- Manadaryna! Wyobraźcie sobie tą melodię w These Colours Don't Run Razz
- KaziorFukacz
- -#Trooper

FaktycznieClans pisze:Tarja na jego miejsce niech przyjdzie. Ta jakby zawyła Aces High to byśmy z krzeseł pospadali![]()
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie pisz tak bo są tacy, którzy stwierdzą, że nie pozwalasz im mieć swojego zdania i nażucasz swojekpt_nemo pisze:chrzanisz Nomad i tyle
Co, gdzie, jak? Dajcie mi swoje namiary, plisBorys1978 pisze:Niestety wszystko co napisałeś Krzysiu to święta prawda. Nic dodać nic ująć, zresztą przegadaliśmy o tym ostatnio pół nocy. Cóż mogę powiedzieć... smutne to ale prwdziwe.
Ja nawet nie czytałem tego tematu a już domyślam się jak się sprawy mają
A wy się kłócicie o pierdoły! Ludzie, jakby Ironi przestali koncertować to byście narzekali dlaczego nie grają itp, a jak już grają to gadacie, że cienko itd. Zdecydujcie się, bo wiele osób zmienia zdanie co tydzień nawet!
Zobaczymy jak wyszedł Boston. Jeżeli lepiej niż Hartford to wg mnie ten pierwszy był tylko rozgrzewką, a jak podobnie to niestety zgodzę się z niektórymi opiniami...
-
Beltrametix
- -#Invader

Boston wyszedł IMO znacznie lepiej. Zwłaszcza Evil czy Benek są wykonane bardzo dobrze. Polecam "maiden boston" na YouTube i pokaże się kilkanaście krótszych i dłuższych fragmentów (część się powtarza, ale np. jest cały Fear czy IM!)
Sam jesteś z playbacku puszczony.KaziorFukacz pisze:FaktycznieClans pisze:Tarja na jego miejsce niech przyjdzie. Ta jakby zawyła Aces High to byśmy z krzeseł pospadali![]()
puściliby z playbacku jak Nightwish w Chorzowie.
Kona czy nie kona, mówi się trudno. Ja tam nie narzekam, wystarczy mi to co jest do tej pory.