Kocham Maidenów i nie wstydzę się tego powiedzieć!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Kocham Maidenów i nie wstydzę się tego powiedzieć!

Post autor: Borys1978 »

Dzisiejszy wieczór spędziłem z moją dziewczyna w Jazzowej knajpce we Wrocławiu. Ela stwierdziła,że kocham IM bardziej niz ją.... i niestety tak jest... czy potraficie postawić coś ponad Maidenów? Ja tak- jetem chyba nienormalny....
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: Kocham Maidenów i nie wstydzę się tego powiedzieć!

Post autor: Nomad »

Temat wyjątkowy,dlatego musze coś napisać.

Nie chce sie zbytnio rozpisywać,by nie wejśc w słowotok, ale też chyba pewnych rzeczy nie da sie opisać, powiem tylko tyle że chyba nic nie wywołuje u mnie takich emocji jak Iron Maiden, pamiętam 28 listopad 2003, co wtedy czułem, pamiętam jak poznawałem pierwszy raz Number of the Beast czy Seventh Sona, z racji tego że mieszkałem w małym mieście,nie było nawet z kim pogadać, i dlatego zawsze tak chciałem poznawac innych fanów i dalej chce , zawsze uważałem że to zespół wyjątkowy i dalej tak uważam,przede wszystkim dlatego że ma piękną historie.
Mimo że dośc krytycznie oceniam czasy obecne, to gdy słucham moich ulubionych utworów Maiden dalej czuje dokładnie to samo co 5 lat temu, nigdy nie stoje w miejscu gdy słucham Troopera, zawsze mocniej bije mi serce gdy słucham Infinite Dreams...można dlugo wymieniać.
Joker
-#Invader
-#Invader

Post autor: Joker »

Zgadzam się z Wami. Bez obrazy. Tak jak Borys napisałeś - chyba jesteście rąbnięci albo nie poznaliście jeszcze kobiet swojego życia. :lol:
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

Chodzi o to że są ze mną od dziecka wychowywałem się na ich muzyce, rocka poznałem właśnie dzięki Fear Of The Dark i Live After Death. Może są i lepsze zespoły ale mnie to nie obchodzi zawsze będą nr1 a za nimi dopiero reszta.

Jeszcze P.S. Borys nie martw się oglądałem film "Ray" i Charles kochał muzykę bradziej niż żonę dziecko i wszystkie kochanki :wink:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

cellman pisze:Jeszcze P.S. Borys nie martw się oglądałem film "Ray" i Charles kochał muzykę bradziej niż żonę dziecko i wszystkie kochanki
toś walnął porównanie
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

miki pisze:
cellman pisze:Jeszcze P.S. Borys nie martw się oglądałem film "Ray" i Charles kochał muzykę bradziej niż żonę dziecko i wszystkie kochanki
toś walnął porównanie
coś się nie podoba? :D
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

A jak wygląda orgazm przy Maidenach?
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

napewno lepiej jak się jedzie na ręcznym a w tle leci np Aces High niż jak z własną kobietą. Pytanie.
Awatar użytkownika
Zdzichu
-#Invader
-#Invader

Post autor: Zdzichu »

vBrand pisze:A jak wygląda orgazm przy Maidenach?
hahahahaha, dobre. Czyzby fanatyzm, opamietajmy sie. :P .
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

EvE pisze:napewno lepiej jak się jedzie na ręcznym a w tle leci np Aces High niż jak z własną kobietą. Pytanie.
:lol: :lol:

No ba... A przy takim The Trooper to już w ogóle 4-minutowy mega orgazm w rytmie galopady Harris'a. :solo :lol:

Nie dziwię się, że Maideni unikają fanów, bo będąc na ich miejscu bałbym się o swoje życie obcując z niektórymi fanatykami. Jeszcze mogą się na nich rzucić i coś im zrobić (niekoniecznie zabić :twisted: )... :wink:
Zablokowany