mowie wlasnie ale jak ktos jest fanem zawsze bedzie bronil, nawet za wszelka ceneadam IM pisze:plus do tego proces wytoczony napsterowi. kasa, kasa i jeszcze raz kasa.
Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden kona...
ja też lecę na kase, dziennie siedze przed beznadziejnym monitorem i wklepuje bezsensownie polisy do systemuKratos pisze:Maideni nie nagrali filmu i nie wpuścili go do kin, a z tego co mi się wydaje to Meta chyba coś takiego zrobiła Można się spierać o to która z tych kapel jest lepsza czy gorsza, ale to Meta na pewno bardziej leci na kase, czego przykładem są choćby filmy emitowane na MTV o których wspomniał Adam.
-
Szczurza Pomoc
- -#Wrathchild

Sam mam stosunek do pieniędzy pozytywny, podejrzewam że większość piszących również:). Będziecie licytować się "kto bardziej komercyjny"? Bzdura. O muzykę tu chodzi. A ta jest świetna i mówię o obu zespołach.
I've lived in filth I've lived in sin
And I still smell cleaner than the shit you're in
pod tym się podpisze
-
Deleted User 1499
I ja rownierz.Dla mnie Maiden moze byc zachlanny na kase ile wlezie byle nie przelozylo sie to na nagrywany material.
Zgodze się z 3 przedmówcami. ;d Wtrące tylko miły akcent ze strony Bruce'a na koncertach w postaci komentarzy w stylu "Macie swoje urządzenia do nagrywania? Nagrywajcie!" albo "No dalej, róbcie zdjęcia!" :>
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nie wiedziałem, że coś takiego mówiFreeze pisze:Zgodze się z 3 przedmówcami. ;d Wtrące tylko miły akcent ze strony Bruce'a na koncertach w postaci komentarzy w stylu "Macie swoje urządzenia do nagrywania? Nagrywajcie!" albo "No dalej, róbcie zdjęcia!" :>
-
Deleted User 1499
Trzeba sie z nim skontaktowac moze sie wymieniFilik10 pisze:Słyszłem tylko o tym, że Harris kolekcjonuje booty i ma ich całkiem sporo
przecież to ich zawód i byliby ciężkimi idiotami gdyby olewali kasę za swoja ciężką robotę ale jak słyszę teksty w stylu:sekcjazwlok pisze:Dla mnie Maiden moze byc zachlanny na kase ile wlezie byle nie przelozylo sie to na nagrywany material.
to mi się nóż w kieszeni otwiera.Meta faktycznie do pięt nie dorastała Maidenom w w pomysłach na robienie szmalu.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jestem ciekaw czy nie podszywa się pod jakiegoś słynniejszego traderasekcjazwlok pisze:Trzeba sie z nim skontaktowac moze sie wymieniFilik10 pisze:Słyszłem tylko o tym, że Harris kolekcjonuje booty i ma ich całkiem sporo
-
Deleted User 1499
Dlatego tez mnie nie interesuje ile zarabiaja i w jaki sposob.Byl nagrywali pozadna muze.adam IM pisze:przecież to ich zawód i byliby ciężkimi idiotami gdyby olewali kasę za swoja ciężką robotęsekcjazwlok pisze:Dla mnie Maiden moze byc zachlanny na kase ile wlezie byle nie przelozylo sie to na nagrywany material.
DiAnno to kiedyś ładnie podsumował - super sprawa grać i koncertować ale miło też dostawać pieniądze za swoją pracę.
Ja też jestem za lustracją klerusekcjazwlok pisze:Dlatego tez mnie nie interesuje ile zarabiaja i w jaki sposob.Byl nagrywali pozadna muze.adam IM pisze:przecież to ich zawód i byliby ciężkimi idiotami gdyby olewali kasę za swoja ciężką robotęsekcjazwlok pisze:Dla mnie Maiden moze byc zachlanny na kase ile wlezie byle nie przelozylo sie to na nagrywany material.
-
Beltrametix
- -#Invader

Nie czepiam się tego, że Metallica zmieniła styl, ale jak to zrobiła. Uważam, że np. "Skunkworks" czy "Tattoed Millionaire" to ciekawe pozycje w dorobku Dickinsona, choć są zupełnie inne niż "Aob" czy "CW". Gdyby St. Anger trwał 45 minut, pewnie byłby świetną płytą. To jest mój główny zarzut do Metalliki po "Black Album". Zapomnieli, że LP nie musi mieć 75-80 minutciągle w kółko to samo... jak ktoś zrobi coś wbrew upodobaniom większości to kiła mogiła i kaszana... czy to Metallica czy IM
Prawda. A to przecież nie boli...Beltrametix pisze:To jest mój główny zarzut do Metalliki po "Black Album". Zapomnieli, że LP nie musi mieć 75-80 minut
To nie był post do ciebie to po pierwsze. Po drugie jeżeli nie rozumiesz o co mi chodzi to trudno. Nomad takim stylem narzuca swoje zdanie. I nic nie muszę luzować, bo jestem wyluzowany. Chyba manii nie widziałeś...mimski pisze:Ty chyba masz jakąś manię prześladowczą z tym całym "narzucaniem" swoich racji. Również proponuje wyluzować.
Taa, jasne, w każdymKaziorFukacz pisze:Bart, w każdym poście to zaznaczasz ^^
Za chwile ktoś mi zarzuci, że jestem z PIS'u bo mam manię prześladowczą.
Temat jak dla mnie kompletnie bez sensu bo mijajacy sie z prawda, wiec to chyba dobre miejsce na takie kwiatki ze Meta nie dorasta Maidenom do piet w sposobach na zarabianiu szmalu <hahaha> kon by sie usmial!
I tu akurat jestem absolutnie bezstronny
I tu akurat jestem absolutnie bezstronny
Ty nigdy nie byłeś bezstronny. Czasem mam wrażenie, że jesteś największym fanatykiem tej kapeli jakiego tutaj widziałem. Nomad nie dorasta ci do pięt.
Dobrze wiesz ze wielokrotnie wiecej zarobili chlopaki od genialnego "Wladcy marionetek". To tylko suchy fakt nie fanatyzm!
1. Pisz po polsku, bo nie mogę załapać o co chodzi w tym przypadkowo poskładanym zlepku słów.Budziol pisze:Tego nie kryje. Fanatykiem? Nie wiem, wiernym fanem na pewno, ale musisz i Ty byc bezstronnym, kto wiecej kasy zarobil Meta czy Maiden?
Dobrze wiesz ze wielokrotnie wiecej zarobili chlopaki od genialnego "Wladcy marionetek". To tylko suchy fakt nie fanatyzm!
2. Nie zaglądałem ani jednym ani drugim do portfela więc nie wiem kto ma się lepiej. Jestem w miarę inteligentny więc nie wypowiadam się z przekonaniem opierając się na domysłach. Mówię tylko jak co dla mnie wygląda. Wygląda mi na to, że Harris chce nachapać się forsy przed emeryturą i kręci z managementem takie zagrywki, że szanującemu się artyście po prostu to nie przystoi.