Owszem, ale dupy nie dali nigdy. 6 świetnych płyt jest.slayer pisze:no wlasnie, a Test mial lepsze i gorsze momenty..
Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Testament
\/slayer pisze:no wlasnie, a Test mial lepsze i gorsze momenty..
Ot , coArtur pisze:Słabej płyty nie mają, co tu dużo gadać.
dupy nie dali, ale gorsze momenty/moment w postaci Demonic jest .Artur pisze:Owszem, ale dupy nie dali nigdy. 6 świetnych płyt jest.
W sumie faktycznie to jeden jedyny ich tak spitolony album.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Aj tam, takie małe urozmaicenie też się przydaje, nie jest to jeszcze taka kompletna klapa, choć spośród całej dyskografii to chyba najsłabszy album.slayer pisze:W sumie faktycznie to jeden jedyny ich tak spitolony album.
No mi sie nie podoba, sluchalem tego i nie dalo rady sie przekonac. Troche przekombinowali, ale jesli taki album mial im pomoc w drodze do nagrania 'Zgromadzenia' to mogli cos takiego wypuscic 
Że "Demonic" najsłabszy to się zgodzę
W sumie faktycznie wolę "Souls Of Black"
Aczkolwiek nie miałm problemów ze słuchaniem "demonicznego" materiału, w sumie wszystkie 3 płyty Testamentu nagrane po "The Ritual" mają jakiś wspólny mianownik.
Ja za Ritualem tez nie przepadam, ale ten przynajmniej ma jakis 1, 2 utwory , ktore w pamiec zapadly 
W drodze do nagrania The Gathering raczej im nie pomógł, już bardziej Low. Chyba że po Demonicu stwierdzili jakie popełnili błędy i wyeliminowali je co słychać.slayer pisze:ale jesli taki album mial im pomoc w drodze do nagrania 'Zgromadzenia' to mogli cos takiego wypuscic
Bo wszystkim ten Demonic tak nie pasuje chyba dlatego że w całości zaśpiewany jest growlem. Przecież gdyby do tej muzyki wstawić normalny wokal Chucka to by podobał się o wiele większej ilości ludzi.Artur pisze:Aczkolwiek nie miałm problemów ze słuchaniem "demonicznego" materiału, w sumie wszystkie 3 płyty Testamentu nagrane po "The Ritual" mają jakiś wspólny mianownik.
Bardziej chodzilo mi o nawiazanie do zawartosci agresji i wokalnych elementow defowopodonych w gatheringu.M@ti pisze:już bardziej Low. Chyba że po Demonicu stwierdzili jakie popełnili błędy i wyeliminowali je co słychać.
NO w sumie też, ale te elementy o których pisałeś wykształciły się już na Low, i w pełni zostały wykorzystane na Demonicu, a Gathering to połączenie 2 poprzedniczek. 
Heh, no tak ale trochęsłychać nawiązanie do muzyki z poprzednich 2 albumów.
http://muzyka.onet.pl/0,1374814,newsy.html
Kolejne DVD koncertowe nam się szykuje. IMO zamiast wydawać non stop koncertówki i inne dodatki, panowie mogli by się sprężyć i nagrać szybciej nową płytę.
Kolejne DVD koncertowe nam się szykuje. IMO zamiast wydawać non stop koncertówki i inne dodatki, panowie mogli by się sprężyć i nagrać szybciej nową płytę.
Tjaaaaaa ....
Kur....de
Już jakiś czs temu mieli to info na oficjalnej... ech, a ja głupi prawie codziennie tam wchodzę i liczę wreszcie na jakieś konkretne info dotyczące nagrywania nowej płyty
Ja nie chcę nic mówić, ale set lista tego koncertu z Turcji jest w zasadzie taka sama jak "Live In London" ... to po cholere to wydawać ?!?!
Aż mi przykro to mówić, ale zaczyna mnie drażnić ten zespół...

Kur....de
Ja nie chcę nic mówić, ale set lista tego koncertu z Turcji jest w zasadzie taka sama jak "Live In London" ... to po cholere to wydawać ?!?!
Aż mi przykro to mówić, ale zaczyna mnie drażnić ten zespół...
Właśnie też się zastanawiam.Ja nie chcę nic mówić, ale set lista tego koncertu z Turcji jest w zasadzie taka sama jak "Live In London" ... to po cholere to wydawać ?!?!
A tu zamiast brać się do roboty, to nagrywają jakieś DVD, nic nie wnoszące z resztą. Jedynie trochę kasy chłopakom wpadnie.Artur pisze:ech, a ja głupi prawie codziennie tam wchodzę i liczę wreszcie na jakieś konkretne info dotyczące nagrywania nowej płyty
Wywiad z Petersonem
Dość dawno przeprowadzony, głównie skupiony na tym dłuuuugo oczekiwanym nowym materiale. W sumie nic konkretnego tam nie pada, ale np. iemy, że generalnie to będzie go nagrywał oryginalny skład, z tym, że partie perkusji nagra nie tylko Clemente, ale też np. Jon Allen z Sadus. No i Skolnick podobno napisał trochę riffów, dobry prognostyk. No i Eric strasznie ekscytuję się jednym utworem, który napisał właśnie z Allenem, i który według niego "brzmi tak jak teraz powinna brzmieć Metallica"
To tyle z obozu TestAmenT, niestety na ich forum również żadnych konkretnych informacji. Zapewne albumu do końca roku nie będzie, a jakiś czas temu Peterson mówił, że grudziń tego roku to możliwy termin Chyba jednak nie...
Dość dawno przeprowadzony, głównie skupiony na tym dłuuuugo oczekiwanym nowym materiale. W sumie nic konkretnego tam nie pada, ale np. iemy, że generalnie to będzie go nagrywał oryginalny skład, z tym, że partie perkusji nagra nie tylko Clemente, ale też np. Jon Allen z Sadus. No i Skolnick podobno napisał trochę riffów, dobry prognostyk. No i Eric strasznie ekscytuję się jednym utworem, który napisał właśnie z Allenem, i który według niego "brzmi tak jak teraz powinna brzmieć Metallica"
To tyle z obozu TestAmenT, niestety na ich forum również żadnych konkretnych informacji. Zapewne albumu do końca roku nie będzie, a jakiś czas temu Peterson mówił, że grudziń tego roku to możliwy termin Chyba jednak nie...
Kolejny wywiad z Petersonem, ale tym razem nieco bardziej aktualny, bo z 10 października.
Z najważniejszych rzeczy - są w fazie przedprodukcji, materiał ponoć jest, Alex gra zajebiście, Chuck nie napisał żadnych tekstów, jest już kontrakt płytowy (oczywiście tego z kim podpisany, to już Eric powiedzieć nie chciał
), no i chciałby nagrywać z Andy'm Sneapem (najlepszy wybór z możliwych
), Frederikiem Norstromem i jakimś Patrikiem
No i Eric pracuje też nad kolejnym bootlegiem na DVD
Oczywiście podobno to przedsięwzięcie nierentowne 
Z najważniejszych rzeczy - są w fazie przedprodukcji, materiał ponoć jest, Alex gra zajebiście, Chuck nie napisał żadnych tekstów, jest już kontrakt płytowy (oczywiście tego z kim podpisany, to już Eric powiedzieć nie chciał
No i Eric pracuje też nad kolejnym bootlegiem na DVD
No i tak ma być.Artur pisze:Z najważniejszych rzeczy - są w fazie przedprodukcji, materiał ponoć jest, Alex gra zajebiście,
W sumie chyba lepiej by nie mógł wybrać.Artur pisze:no i chciałby nagrywać z Andy'm Sneapem (najlepszy wybór z możliwych Mr. Green )
:laugh Jednego nie skończyli a już drugie chcą robić.Artur pisze:No i Eric pracuje też nad kolejnym bootlegiem na DVD
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Ja tam uwierze zecos w sprawie nowego albumu ruszylo dopiero kiedy zobacze je na sklepowej polce. Panowie z Testamentu juz wiele razy mydlili nam oczy, niestety podejrzewam ze tym razem jest podobnie 
zobaczysz kupisz, a w domu sie okaze , ze to nie cd, a nowe wydawnictwo z teledyskamiBloody Sabbath pisze:kiedy zobacze je na sklepowej polce