No tak zapomnialem ze jemy koty i codziennie odprawiamy orgie.Kurde ale dzis mnie nie bylo mam nadzieje ze nic mi za to nie grozi , np. caly dzien sluchanie St.Anger.
sekcjazwlok pisze:No tak zapomnialem ze jemy koty i codziennie odprawiamy orgie.Kurde ale dzis mnie nie bylo mam nadzieje ze nic mi za to nie grozi , np. caly dzien sluchanie St.Anger.
i tu się zdziwisz
za karę zjesz tego dzisiejszego, a już nie był pierwszej świeżości, popijesz wodą święconą a wszystko właśnie w oprawie muzycznej St. Anger wykonanym na kościelnych organach prze pijanego organistę
Freeze pisze:Nie, raczej od kiedy za ministra edukacji mamy Lurch'a z Adamsów - sądzac po jego ostatnim spocie reklamowym o "dobrych" i "złych" dzieciach.
faktycznie fajna reklama. Jakiegoś "metala" do szkoły nie chcą wpuścić
sekcjazwlok pisze:No tak zapomnialem ze jemy koty i codziennie odprawiamy orgie.Kurde ale dzis mnie nie bylo mam nadzieje ze nic mi za to nie grozi , np. caly dzien sluchanie St.Anger.
i tu się zdziwisz
za karę zjesz tego dzisiejszego, a już nie był pierwszej świeżości, popijesz wodą święconą a wszystko właśnie w oprawie muzycznej St. Anger wykonanym na kościelnych organach prze pijanego organistę
O to kara nieziemska Lol.
Dobra zeby nie bylo Offu , to czy ktos sie orientuje ile Maiden sprzedalo A Matter... u nas w polsce??
Ale marnie.Co Z Ta Polska??
Liczylem ze chociaz bedzie sprzedaz taka ile bylo osob w Chorzowie(30tys) , ale widocznie jakis blad sie wkradl w moje myslenie.No coz lepiej sciagnac a 7 dyszek przepic , nie glupie wyjscie , jednak wolalbym oryginal ktory i tak wychodzia sr co 3 lata.
Ja tez sciagnalem ale tylko dlatego ze nie moglem dostac wczesniej ale na nast dzien bylem juz przy kasie z plyta w reku.No niestety tak u nas jest , jeszcze troche i sciaganie bedzie legalne i za darmo.Nie sugeruje ze maja zabronic bo sam sciagam jak glupi ale jak cos mi sie podoba to ide do sklepu i kupuje.Sciagam tylko po to zeby nie umoczyc pieniedzy.Bo ceny w MM zabijaja - 5 dyszek za album.Szal ch...
Freeze pisze:Po raz kolejny - z 70% ludzi woli ściągnąć to z neta.
bo płyty sa relatywnie zbyt drogie jak na kieszenie przeciętnego zjadacza chleba jak ktos zarabia jako tako to moze i go na to stać ale jak ktoś jest na utrzymaniu rodziców to nie zawsze można sobie pozwolić na taki luksus jak CD. niektórzy z tych 30tyś. to pewnie odkładali już dłuzszy czas aby zobaczyć IM na żywca i woleli to niż kupno płyty. pewnie teraz też tak jest tyle że IM raczej nas nie zaszczyci swoją obecnością
ale zeby nie było to ja kupiłem oryginał zaraz jak tylko rzucili na półki no ale ja zarabiam więc na taki wydatek raz na 3 lata mnie stać
Wchodzimy w dyskusje o piractwie (wielokrotnie wałkowane - niekoniecznie tu) ;d Płyty drogie to fakt, ale nawet jakby były tańsze, to i tak ludzie woleliby to ściągnać bo tak jest za darmo.
Mach 3 to te świecące? ;d (wyjątkowy bezsens swoją drogą ) Nie wiem, bo używam wilkinsonów
Freeze pisze:Płyty drogie to fakt, ale nawet jakby były tańsze, to i tak ludzie woleliby to ściągnać bo tak jest za darmo.
Wcale nie jest za darmo bo placimy za neta,prad:)
A gdyby plytki byly w tej cenie co kiedys 30zl czasem nawet 20-25zl , to ja bym chetnie kupywal.Ale nie 50zl,70zl kurde to jest troche przeginka.Podobnie jest z grami na konsole podobno pierwsze gry na x-a 360 maja kosztowac ok 300zl! przeciez to chore , nie dosc ze ktos kupil konsolke za 1600zl(wersja premium) to jeszcze zeby zagrac musi wydawac tyle kasy?Beznadzieja.