Sprzedaż AMOLAD

Dyskusja o najnowszej płycie Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 1499

Re: Sprzedaż AMOLAD

Post autor: Deleted User 1499 »

soulburner pisze:W Polsce nie wolno słuchać metalu.

A to niby od kiedy??lol
Filik10
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Filik10 »

sekcjazwlok pisze:

A to niby od kiedy??lol
Zawsze gdy oglądam wiadomości to zastanawiam się czy jakiś genialny poseł nie wyskoczy z taim pomysłem :?
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

sekcjazwlok pisze:A to niby od kiedy??lol
odkąd mamy rząd sterowany radiem i kopie zapasową prezydenta :wink:
Deleted User 1499

Deleted User 804 pisze:kopie zapasową prezydenta

:lol: :beer
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Freeze »

Nie, raczej od kiedy za ministra edukacji mamy Lurch'a z Adamsów - sądzac po jego ostatnim spocie reklamowym o "dobrych" i "złych" dzieciach.
Deleted User 1499

Freeze pisze:Nie, raczej od kiedy za ministra edukacji mamy Lurch'a z Adamsów

Hahahaha czemu sie smiejecie z naszych politykow :D:D
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Bo sie sami o to proszą O_o
adam IM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: adam IM »

sekcjazwlok pisze:

A to niby od kiedy??lol
od zawsze bo to muzyka szatana i ma zły wpływ na dzieci a to kraj przecież w 100% katolicki :P :P :P
Deleted User 1499

No tak zapomnialem ze jemy koty i codziennie odprawiamy orgie.Kurde ale dzis mnie nie bylo mam nadzieje ze nic mi za to nie grozi , np. caly dzien sluchanie St.Anger.
adam IM
-#Trooper
-#Trooper

sekcjazwlok pisze:No tak zapomnialem ze jemy koty i codziennie odprawiamy orgie.Kurde ale dzis mnie nie bylo mam nadzieje ze nic mi za to nie grozi , np. caly dzien sluchanie St.Anger.
i tu się zdziwisz :P
za karę zjesz tego dzisiejszego, a już nie był pierwszej świeżości, popijesz wodą święconą a wszystko właśnie w oprawie muzycznej St. Anger wykonanym na kościelnych organach prze pijanego organistę
:twisted: :twisted: :twisted:
Deleted User 804

Freeze pisze:Nie, raczej od kiedy za ministra edukacji mamy Lurch'a z Adamsów - sądzac po jego ostatnim spocie reklamowym o "dobrych" i "złych" dzieciach.
faktycznie fajna reklama. Jakiegoś "metala" do szkoły nie chcą wpuścić :lol:
Deleted User 1499

adam IM pisze:
sekcjazwlok pisze:No tak zapomnialem ze jemy koty i codziennie odprawiamy orgie.Kurde ale dzis mnie nie bylo mam nadzieje ze nic mi za to nie grozi , np. caly dzien sluchanie St.Anger.
i tu się zdziwisz :P
za karę zjesz tego dzisiejszego, a już nie był pierwszej świeżości, popijesz wodą święconą a wszystko właśnie w oprawie muzycznej St. Anger wykonanym na kościelnych organach prze pijanego organistę
:twisted: :twisted: :twisted:

O to kara nieziemska Lol.
Dobra zeby nie bylo Offu , to czy ktos sie orientuje ile Maiden sprzedalo A Matter... u nas w polsce??
Deleted User 804

z 8-9 tyś
Deleted User 1499

Deleted User 804 pisze:z 8-9 tyś
Ale marnie.Co Z Ta Polska??
Liczylem ze chociaz bedzie sprzedaz taka ile bylo osob w Chorzowie(30tys) , ale widocznie jakis blad sie wkradl w moje myslenie.No coz lepiej sciagnac a 7 dyszek przepic , nie glupie wyjscie , jednak wolalbym oryginal ktory i tak wychodzia sr co 3 lata.
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Po raz kolejny - z 70% ludzi woli ściągnąć to z neta.
Joker
-#Invader
-#Invader

Post autor: Joker »

Zobaczycie. Za dwa miesiące będą w promocji dodawać AMOLAD jako gratis do Mach 3 Gillette. :lol:
Deleted User 1499

Ja tez sciagnalem ale tylko dlatego ze nie moglem dostac wczesniej ale na nast dzien bylem juz przy kasie z plyta w reku.No niestety tak u nas jest , jeszcze troche i sciaganie bedzie legalne i za darmo.Nie sugeruje ze maja zabronic bo sam sciagam jak glupi ale jak cos mi sie podoba to ide do sklepu i kupuje.Sciagam tylko po to zeby nie umoczyc pieniedzy.Bo ceny w MM zabijaja - 5 dyszek za album.Szal ch...
adam IM
-#Trooper
-#Trooper

Freeze pisze:Po raz kolejny - z 70% ludzi woli ściągnąć to z neta.
bo płyty sa relatywnie zbyt drogie jak na kieszenie przeciętnego zjadacza chleba :( jak ktos zarabia jako tako to moze i go na to stać ale jak ktoś jest na utrzymaniu rodziców to nie zawsze można sobie pozwolić na taki luksus jak CD. niektórzy z tych 30tyś. to pewnie odkładali już dłuzszy czas aby zobaczyć IM na żywca i woleli to niż kupno płyty. pewnie teraz też tak jest tyle że IM raczej nas nie zaszczyci swoją obecnością :(

ale zeby nie było to ja kupiłem oryginał zaraz jak tylko rzucili na półki no ale ja zarabiam więc na taki wydatek raz na 3 lata mnie stać :)
Freeze
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Wchodzimy w dyskusje o piractwie (wielokrotnie wałkowane - niekoniecznie tu) ;d Płyty drogie to fakt, ale nawet jakby były tańsze, to i tak ludzie woleliby to ściągnać bo tak jest za darmo.

Mach 3 to te świecące? ;d (wyjątkowy bezsens swoją drogą :D) Nie wiem, bo używam wilkinsonów :P
Deleted User 1499

Freeze pisze:Płyty drogie to fakt, ale nawet jakby były tańsze, to i tak ludzie woleliby to ściągnać bo tak jest za darmo.
Wcale nie jest za darmo bo placimy za neta,prad:)
A gdyby plytki byly w tej cenie co kiedys 30zl czasem nawet 20-25zl , to ja bym chetnie kupywal.Ale nie 50zl,70zl kurde to jest troche przeginka.Podobnie jest z grami na konsole podobno pierwsze gry na x-a 360 maja kosztowac ok 300zl! przeciez to chore , nie dosc ze ktos kupil konsolke za 1600zl(wersja premium) to jeszcze zeby zagrac musi wydawac tyle kasy?Beznadzieja.
ODPOWIEDZ