Kreator
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kreator
na fan http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=10 ... rt=1014548 podobno będzie
- Metalophil
- -#Moonchild

Metalophil ile mials wtedy lat? 
- Metalophil
- -#Moonchild

4Bonzo pisze:Metalophil ile mials wtedy lat?
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ja miałem 3, ale i tak byśmy tam zrobili młynThe Wizard pisze:4Bonzo pisze:Metalophil ile mials wtedy lat?
tez mialem 3, razem to juz 10- SzatanStormshield pisze:Ja miałem 3, ale i tak byśmy tam zrobili młynThe Wizard pisze:4Bonzo pisze:Metalophil ile mials wtedy lat?
-
Stormshield
- -#Moonchild

Wywalimy Wizarda, będzie 6 i będzie jeszcze większy SzatanBonzo pisze:tez mialem 3, razem to juz 10- Szatan
... w 1990 roku chodziłem do 8 klasy szkoły podstawowej i dopiero zaczynałem swoja przygodę z muzyką metalową jednak nie wydaje mi się aby ten koncert w Lublinie mial miejsce, pamiętam że w ogóle [jak się nie mylę] wówczas na 100% odbył sie koncert KREATOR, DEATH [bez Chucka] oraz DRAGON w Katowicach - muszę przejśc się do piwnicy i sprawdzic w archiwum Metal Hammery z roku 1990 i 1991 bo jestem pewien że była w jednym z tych numerów relacja z tego koncertu.
Byście takie pogo rąbnęli że dla starych wyjadaczy pyski by pourywało.
cholerka jak mowicie ,ze Death byl bez Chucka, to bylem na tym -gdzies mam mc ale potwierdze 2go 11 mówie o Spodku.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Interesująca sprawa. Jesper sprawdź tam w swoim archiwum i daj znać, bo ciekaw jestem.
Tylko czemu Death bez Chucka?
Tylko czemu Death bez Chucka?
W grudniu 1990 roku Death wystąpił w Polsce w Katowickim "Spodku" zamiast Chucka -Louie Carrizales - śpiew pamiętam to :solo
Po nagraniu rewelacyjnej płyty "Spiritual Healing" w 1990 roku James'em Murphy jako drugim gitarzystą, ten album okazał się byc ogromnym krokiem naprzód. Niestety po pewnym czasie obaj gitarzyści posprzeczali się ze sobą. Tym sposobem po roku James opuścił zespół. DEATH już z nowym gitarzystą miał znowu zawitać do Europy. Chuck uważał jednak że trasa nie była dobrze przygotowana. Chciał uniknąć sytuacji z poprzedniej wizyty i bałaganu organizacyjnego jaki wtedy miał miejsce. Problemy pozamuzyczne szefa Death i brak wsparcia ze strony menagera spowodowały wycofanie się z wspólnego tour z Kreatorem. Zdeterminowani Butler i Andrews pojechali jednak bez Chucka. Wspomagali ich techniczni, Louie Carisalez za mikrofonem oraz Walt Trachsler na gitarze. Oczywiście tym wyjazdem Billy i Terry podpisali na siebie wyrok. Można ich było później usłyszeć znowu w Massacre a obcenie w Six Feet Under.
- Metalophil
- -#Moonchild

a da rade jakoś sprawdzić czy ten koncert w Lublinie faktycznie się odbył? może masz jakieś stare "młotki" z tych lat? 
... mam, mam i tam jest na 100% relacja ale z koncertu w Katowicach [muszę się tylko wybrać do piwnicy i przeszukać archiwum] - jutro zamieszczę fotki.
mam pytanie czy Enemy Of God Revisited wyszło w 2 wersjach czy tylko
takie jak http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=10 ... rt=1014548 bo tam nic nie piszą o dzwięku 5.1
takie jak http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=10 ... rt=1014548 bo tam nic nie piszą o dzwięku 5.1
-
Stormshield
- -#Moonchild

Fajne gatki mieli
jesper, dzięki :beer
jesper, dzięki :beer
Szczególnie Mille i Frank Gosdzik.Stormshield pisze:Fajne gatki mieli