Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Czemu trzeci? Ja chcę drugi.slayer pisze:Dam Ci moj wlasny trzeci komplet
-
El Dorado
No nareszcie jest, dzięki. Ogólnie teledysk ciekawie zrobiony, oryginalnie choć jest trochę monotonny. Ale podoba mi się.
http://www.massive-music.pl/multimedia/ ... 0blood.mp3
Słyszeliście Raining Blood w wykonaniu Vadera? Nie jest to wersja z Live in Japan. Nawet fajnie wyszło.
Słyszeliście Raining Blood w wykonaniu Vadera? Nie jest to wersja z Live in Japan. Nawet fajnie wyszło.
Slyszeliscie 
Zacnie zrobiony , ale mam go vaderowi za zle, ze nie wykonal go na zadnym z koncertow, na ktorych bylem
Zacnie zrobiony , ale mam go vaderowi za zle, ze nie wykonal go na zadnym z koncertow, na ktorych bylem
Jazz is not dead, it just smells funny.
IMO ta wersja traci nieco na rzecz tej z Live in Japan gdzie jest dodatkowa moc,klimat, etc. 
Było trzeba być w Japonii w 1998 bodajrze.slayer pisze:Zacnie zrobiony , ale mam go vaderowi za zle, ze nie wykonal go na zadnym z koncertow, na ktorych bylem
Normalne. Ciekaw jestem jakby im wyszło Angel of death.Fear pisze:IMO ta wersja traci nieco na rzecz tej z Live in Japan gdzie jest dodatkowa moc,klimat, etc.
niekoniecznie, grali i w Polsce. Na Blitzkriegach chociazbyM@ti pisze:Było trzeba być w Japonii w 1998 bodajrze
Ale tylko na trasie w 1998 czy innych też?
Ja jestem ciekaw jakby im wyszło "Lack Of Comprehension" DeathM@ti pisze:Normalne. Ciekaw jestem jakby im wyszło Angel of death.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Strasznie średni ten teledysk. Nawet nie chce się go do końca oglądać.
dokaldnie tak samo u mnie, motyw oka bylby obry ale tylko na kilka pierwszych klatekStormshield pisze:Strasznie średni ten teledysk. Nawet nie chce się go do końca oglądać.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dokładnie.Bonzo pisze:motyw oka bylby obry ale tylko na kilka pierwszych klatek
No jest trochę monotonne, ale teledysk bardzo oryginalny. Pomysł świetny.
A mnie się podobał. Odbite sceny mogły by być wyraźniejsze.
kiepski ten nowy teledysk slayera, może zamysł był dobry ale wykonanie do bani, trochę mało widać w tym odbiciu w oku co powoduje, że teledysk jest dość nudny.
Pomysl swietny!
Moze troche nuzacy jest, ale oryginalny w sumie.
Moze troche nuzacy jest, ale oryginalny w sumie.